Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet anlatım bozukluğu yapmışım ama dediğin gibi, tek forvetle çıksaydı Ayhan'ı koyacaktı muhtemelen...Emre Çolak'ı koyması çift forvet mesajı...Ki ben çok beğendim bunu patlayabilir de süper de olabilir, bilemeyiz:)..
Mesaj tarihi:
Yok aslında farkı yaratan Emre Çolak değil. Engin olsaydı o oynayacaktı mesela. Emre Çolak'ın oynamasının sebebi tamamen çift forvet oynama isteği. Çünkü Riera'yı koyamıyorsun o zaman. Ben bunu takdir ettim işte...
Mesaj tarihi:
klasik gs fb derbisi olur

ofansif kadroyla 4-5 atak yaparız direkten çıkar defans çizgiden çıkarır az farkla auta gider altıpastan auta atılır vs. ooo hacı iyi oynuyoruz yaa denir

sonra selçuk şahinin kuyruk sokumuna çarpar fener maçı alır
Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

İdiot Adnanlar yüzünden küstürülen Hakan Şükür'ün maçtan önce anılması da ayrıca hoşuma gitti. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi ve faydalı Türk forveti ve gerçek bir Galatasaray'lı

Hadi diğer takımlarda oynayanları geç, Metin Oktay'ı mezarında ters döndürdün. uefa kupası cımbomluları sızı.
Mesaj tarihi:
metin oktay kraldır da hiç birimiz izlemedik kendisini

messi'ye gelmiş geçmiş en iyi denebiliyorsa hakan şükür'e bunun denmesinde bir problem yok bence dsf
Mesaj tarihi:
terimin emre çolak tercihine bişi denemez bence.ama yenilirsek basın RİERA NEDEN OYNAMADI dicek.sanki riera bi bok yapıcaktı yada yapıyormuş gibi :)

aydın var o dünyalar kötüsü.e emrede geçen hafta biraz kıpırdanmışken en mantıklı tercih
Mesaj tarihi:
metin oktay - hakan sukur karsilastirmasi cok zor be hocam ya. cok farkli 2 donemin adamlari. modern futbol bakis acisiyla hakan sukur turkiye icin gelmis gecmis en iyi forvet demek cok yanlis olmuyor bence.
Mesaj tarihi:
riera selçuk'tan 10 kat etkili duran top kullanıyor yalnız. bir de takımın diğer kanat oyuncularından daha iyi oynuyor bariz, ama arkasında balta var maalesef.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Abıcım gelmiş geçmiş dersen tüm zamanları göz önüne almak zorundasın. Son zamanların denilebilir ki o dahi subjektif bir değerlendirme olur.

Kim olabilir ki baska?
  • Yeni Oluştur...