quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Uuu crit panpa hll. Uykusuz kalmışsın yalnız, git uyu sen, forumda fazla gezme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ufff çamura taş attım üstüme sıçradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sonradan ele geçirdiği derken Spark ile yaşadıkları son dakikadaki dövüşmeleri gemiden gemiye düşmelerindne bahsediyorsan, yani...kapalıdır, gemiler kendi gezegenlerinde öyle trafiğe çıkmış araba gibi gidiyorladı, sonuçta shield energy tüketen bir şey, acil durumlar olmadığı sürece kalkanlar devrede olmaz. Başka bir sahneden bahsediyorsan eğer söyle... ve bu arada harbi takıla takıla buna mı takıldın.=)Benim en ilgincime giden,adamlar yerçekimsiz ortamda düşmemeye çalışyıorlardı , entreprise döne döne dünyaya yuvarlanırken havada=) quixef said: Soru Bunlar kendilerini gemiden gemiye fırlatırken Khan ın sonradan ele geçirdiği geminin shieldlar kapalı mıydı, yoksa shield dediğin mantık olarak katı cisimleri de engeller, fakir sümüğü gibi niye yapışmadılar shield e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Yok orası değil Hani Enterprise tan öbür askeri dizayn uzay gemisine doğru fırlatıldıkları anı diyorum, Khan ve Kirk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 abi o kadar teknik detya yok, shield sadece enerji deflect ediyo heralde de gec, yarin obur gun tersi bisey olur islerine gore, bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 quixef said: Soru Bunlar kendilerini gemiden gemiye fırlatırken Khan ın sonradan ele geçirdiği geminin shieldlar kapalı mıydı, yoksa shield dediğin mantık olarak katı cisimleri de engeller, fakir sümüğü gibi niye yapışmadılar shield e simon pegg kapatmiyo mu abi iste shield'i? ya da kapiyi acinca shield'da kapi buyuklugunde bosluk acılıyordur. yokhsa kapıyı acmanın ne anlamı var sineklik gibi shield varken onunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 zeper said: ve bu arada harbi takıla takıla buna mı takıldın.=)Benim en ilgincime giden,adamlar yerçekimsiz ortamda düşmemeye çalışyıorlardı , entreprise döne döne dünyaya yuvarlanırken havada=) o uzaydan dünyaya düşme sahnesinde "yerçekimi motorları devre dışı" diye bir anons geçti. spock dedi galiba. yani yerçekimi dengeleyicisi olmadığı için millet uçuştu. izledim bu arada, önümdeki üç kız "mavi gözlü adam mavi gözlü adam" diye konuşuyorlardı. ben de mavi gözlü adam için gittim. zaten mavi gözlü adam dışında çok bir şey yok. mavi gözlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 tamam o ayrı onu duydum, ama bir de düşen bir şeyin yerçekimsiz ortam gibi hissetmesi olayı var ya, uçaklarda da oluyor,ya da klasik asansör örneği, onun olması gerekiyor o noktada.Yani düşerlerken,adamları aşağı doğru değil yukarı doğru çıkması lazımken,kirk ve diğer adam aşağı düşmemek için demire tutnuyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 belki geminin düşüş istikametinin tersi yöne doğru sarkıyorlardı emin değilim :) söylemeden geçemeyeceğim. filmin en büyük eksikliği o trailerlar ile yaratılan "darkness coming" havasının olmaması. o epiklik hiç yoktu. khan gelecek, sistemi terörize edecek, büyük kayıplar olacak, trajik şeyler yaşanacak, drama olacak, çaresizlik olacak, aforizmalar saçacak; kirk perişan edilecek falan derken çok yüzeysel kaldı güzelim villain. dark knight rises trailer'ında beklediğim aynı bu şeyi filmde de bulmuştum mesela. bu hava vardı fragmanlarda bile. büyük çaplı felaketlere sebep olan bir adam ve bir çöküş öyküsü gibiydi. keşke şu dizi olsaydı, resmen dizi kafasında çekiyor zaten adam trekleri. ayrıca çok yüzeysel işleniyor sahneler, hani çok kollu değil anlatım. ne doğru dürüst dünyayı görebiliyoruz ne de başka gezegenleri ve ırkları. her şey uzaktaki bir panorama hala. iki filmden beri bu prequel mi diyorlar; o hava var. girizgah gibi hala. çok ucuz "son anda yetişen adam" numarası var çoğu yerde. adam gibi bir anlatımı bağlayamayınca buna başvurmuş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 spo aynen katılıyorum o hava yoktu, hatta nerdeyse Khan'ı masum bile göstermişler, sırf o kutulardaki arkadaşlarını geri kazanabilmek için bunları yapıyormuş gibi...pure evil bekliyordum oysaki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 nienna said: belki geminin düşüş istikametinin tersi yöne doğru sarkıyorlardı emin değilim :) söylemeden geçemeyeceğim. filmin en büyük eksikliği o trailerlar ile yaratılan "darkness coming" havasının olmaması. o epiklik hiç yoktu. khan gelecek, sistemi terörize edecek, büyük kayıplar olacak, trajik şeyler yaşanacak, drama olacak, çaresizlik olacak, aforizmalar saçacak; kirk perişan edilecek falan derken çok yüzeysel kaldı güzelim villain. dark knight rises trailer'ında beklediğim aynı bu şeyi filmde de bulmuştum mesela. bu hava vardı fragmanlarda bile. büyük çaplı felaketlere sebep olan bir adam ve bir çöküş öyküsü gibiydi. keşke şu dizi olsaydı, resmen dizi kafasında çekiyor zaten adam trekleri. ayrıca çok yüzeysel işleniyor sahneler, hani çok kollu değil anlatım. ne doğru dürüst dünyayı görebiliyoruz ne de başka gezegenleri ve ırkları. her şey uzaktaki bir panorama hala. iki filmden beri bu prequel mi diyorlar; o hava var. girizgah gibi hala. çok ucuz "son anda yetişen adam" numarası var çoğu yerde. adam gibi bir anlatımı bağlayamayınca buna başvurmuş adam. halbuse filmin 2. sahnesindeki terörist etkinliği cok da güzel bir giriş yapmıştı filme. senaryo tırtlamış özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5cn4A5IZg1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Star Trek diyince aklıma hep big bangteki bu sahne geliyor ya sdf http://www.youtube.com/watch?v=gQ_FuHrnR3I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aoz0Njg_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Abv ben daha 2009'da çekileni yeni izledim. 3. filmin yönetmeni Rupert Wyatt olacakmış bu arada, Abrams Star Wars'a abanacak heralde. Neyse Into Darkness'ı da izleyeyim ben. heyecanss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bu kadro super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bir şey sorucam ama korkuyorum bu yeni film serisi adamların gençliği mi yoksa onların çocukları mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 filmleri izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aquila said: filmleri izledin mi? no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 filmleri izleseydim fake acc açıp sorardım anlamamış olsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 git izle o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 GwindonSurion said: bir şey sorucam ama korkuyorum bu yeni film serisi adamların gençliği mi yoksa onların çocukları mı gençlikleri, ilk tanışmaları filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Dijital'i cikti, ben de izleyebildim sonunda. Ilk filmden sonra pek umutlu degildim ama bekledigimden cok daha iyi cikti, 3. filmi bekliyorum. Ozellikle Space Seed ve The Wrath of Khan'in harmanlanmasi ve yeniden yazilmasi cok basali olmus. Epeydir boyle guzel bir remake gormedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar