Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek Into Darkness (2013)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

sonradan ele geçirdiği derken Spark ile yaşadıkları son dakikadaki dövüşmeleri gemiden gemiye düşmelerindne bahsediyorsan, yani...kapalıdır, gemiler kendi gezegenlerinde öyle trafiğe çıkmış araba gibi gidiyorladı, sonuçta shield energy tüketen bir şey, acil durumlar olmadığı sürece kalkanlar devrede olmaz.

Başka bir sahneden bahsediyorsan eğer söyle...

ve bu arada harbi takıla takıla buna mı takıldın.=)Benim en ilgincime giden,adamlar yerçekimsiz ortamda düşmemeye çalışyıorlardı , entreprise döne döne dünyaya yuvarlanırken havada=)

quixef said:

Soru

Bunlar kendilerini gemiden gemiye fırlatırken Khan ın sonradan ele geçirdiği geminin shieldlar kapalı mıydı, yoksa shield dediğin mantık olarak katı cisimleri de engeller, fakir sümüğü gibi niye yapışmadılar shield e

Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Soru

Bunlar kendilerini gemiden gemiye fırlatırken Khan ın sonradan ele geçirdiği geminin shieldlar kapalı mıydı, yoksa shield dediğin mantık olarak katı cisimleri de engeller, fakir sümüğü gibi niye yapışmadılar shield e

simon pegg kapatmiyo mu abi iste shield'i?

ya da kapiyi acinca shield'da kapi buyuklugunde bosluk acılıyordur. yokhsa kapıyı acmanın ne anlamı var sineklik gibi shield varken onunde
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:
ve bu arada harbi takıla takıla buna mı takıldın.=)Benim en ilgincime giden,adamlar yerçekimsiz ortamda düşmemeye çalışyıorlardı , entreprise döne döne dünyaya yuvarlanırken havada=)

o uzaydan dünyaya düşme sahnesinde "yerçekimi motorları devre dışı" diye bir anons geçti. spock dedi galiba. yani yerçekimi dengeleyicisi olmadığı için millet uçuştu.

izledim bu arada, önümdeki üç kız "mavi gözlü adam mavi gözlü adam" diye konuşuyorlardı. ben de mavi gözlü adam için gittim.

zaten mavi gözlü adam dışında çok bir şey yok.

mavi gözlü..
Sosyal ağlarda paylaş

tamam o ayrı onu duydum, ama bir de düşen bir şeyin yerçekimsiz ortam gibi hissetmesi olayı var ya, uçaklarda da oluyor,ya da klasik asansör örneği, onun olması gerekiyor o noktada.Yani düşerlerken,adamları aşağı doğru değil yukarı doğru çıkması lazımken,kirk ve diğer adam aşağı düşmemek için demire tutnuyorlardı
Sosyal ağlarda paylaş

belki geminin düşüş istikametinin tersi yöne doğru sarkıyorlardı emin değilim :)

söylemeden geçemeyeceğim. filmin en büyük eksikliği o trailerlar ile yaratılan "darkness coming" havasının olmaması. o epiklik hiç yoktu. khan gelecek, sistemi terörize edecek, büyük kayıplar olacak, trajik şeyler yaşanacak, drama olacak, çaresizlik olacak, aforizmalar saçacak; kirk perişan edilecek falan derken çok yüzeysel kaldı güzelim villain. dark knight rises trailer'ında beklediğim aynı bu şeyi filmde de bulmuştum mesela. bu hava vardı fragmanlarda bile. büyük çaplı felaketlere sebep olan bir adam ve bir çöküş öyküsü gibiydi.

keşke şu dizi olsaydı, resmen dizi kafasında çekiyor zaten adam trekleri. ayrıca çok yüzeysel işleniyor sahneler, hani çok kollu değil anlatım. ne doğru dürüst dünyayı görebiliyoruz ne de başka gezegenleri ve ırkları. her şey uzaktaki bir panorama hala. iki filmden beri bu prequel mi diyorlar; o hava var. girizgah gibi hala. çok ucuz "son anda yetişen adam" numarası var çoğu yerde. adam gibi bir anlatımı bağlayamayınca buna başvurmuş adam.

Sosyal ağlarda paylaş

nienna said:

belki geminin düşüş istikametinin tersi yöne doğru sarkıyorlardı emin değilim :)

söylemeden geçemeyeceğim. filmin en büyük eksikliği o trailerlar ile yaratılan "darkness coming" havasının olmaması. o epiklik hiç yoktu. khan gelecek, sistemi terörize edecek, büyük kayıplar olacak, trajik şeyler yaşanacak, drama olacak, çaresizlik olacak, aforizmalar saçacak; kirk perişan edilecek falan derken çok yüzeysel kaldı güzelim villain. dark knight rises trailer'ında beklediğim aynı bu şeyi filmde de bulmuştum mesela. bu hava vardı fragmanlarda bile. büyük çaplı felaketlere sebep olan bir adam ve bir çöküş öyküsü gibiydi.

keşke şu dizi olsaydı, resmen dizi kafasında çekiyor zaten adam trekleri. ayrıca çok yüzeysel işleniyor sahneler, hani çok kollu değil anlatım. ne doğru dürüst dünyayı görebiliyoruz ne de başka gezegenleri ve ırkları. her şey uzaktaki bir panorama hala. iki filmden beri bu prequel mi diyorlar; o hava var. girizgah gibi hala. çok ucuz "son anda yetişen adam" numarası var çoğu yerde. adam gibi bir anlatımı bağlayamayınca buna başvurmuş adam.

halbuse filmin 2. sahnesindeki terörist etkinliği cok da güzel bir giriş yapmıştı filme.

senaryo tırtlamış özetle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Dijital'i cikti, ben de izleyebildim sonunda. Ilk filmden sonra pek umutlu degildim ama bekledigimden cok daha iyi cikti, 3. filmi bekliyorum.

Ozellikle Space Seed ve The Wrath of Khan'in harmanlanmasi ve yeniden yazilmasi cok basali olmus. Epeydir boyle guzel bir remake gormedim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...