Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 TRT2'de falan mı arıyorsun abi maçı, 1'de veriliyor şuan maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Tribünden bir Danimarkalı kız trend olmuş, maçtan çok konuşuluyor ahaha. https://p.twimg.com/Au9XtNQCAAACkel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 annem bunu görünce "allah nazardan saklasın", "maşallah" diye girişti zaten asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 nerde konuuluyor biz de konuşalaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 şuraya bak atamayana attılar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 basiretime koyayım, fantasy'de kimi kaleye alsak içeriye golü var ... danimarka ilk defa geldi ve attı. Helal olsun lan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 randım bi iskandinav kızı.neyi trend olmuş bu arada hollanda dan bi cacık olmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 red bir ara kate'i begenmisti simdi özüne dönmus mr. tahtaci sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 zaa portaklı soydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Turkıye mıllı takımı tarıhınde su Danimarka defans hattı ve kaleci arasındaki paslaşmaları hiç yapabilmiş midir acaba diye düşünürken kaleci Robbenin ayağına atıverdi topu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ahah pozisyondan önce aaa kaleci ne güzel pas yapıyor yaa diyodum tam, herif assist yaptı adsfd. ama adamda bir özgüven var boş topları ayakla kontrol etmeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 zaaaa fantasyde hepinize yenecem bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hollandaya bak ya:D neler kaçıyor neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 maçta büyü var kesin, şu bombardımanda hollanda'nın net 3 gol bulması gerekiyordu sdafdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 şınayder daha napsın ayıp adamın emeklerine fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 danimarka çok tatlı dayanıyor valla, ürkek şekilde gidiyor hollanda yarısahasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Van Bommel'in dönüşü, gergin dakikalar başlayınca direk baltayı indirdi ilk gördüğü adama sdafsda Robben cidden peçeteden kendi imkanlarıyla doğmuş ya, çıkarsın şunu artık ... Sneijder'a da yazık. Helak etti kendini bir türlü bitiremediler ... Sketelenburg'da resmen bir Hayrettin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bentlere bakarmısın yalnız forvette basıyor defansa geliyo adam fena kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 dennis rommedahl'ın hala profesyonel futbol oynaması beni her duyduğumda şaşırtıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Aha geliyordu iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Krohn Delhi mi ne, ne kadar iyi adammış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 iman gücü sdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Aboo pası kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 o nası pastı laooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 abi oldum olası gomez'i de huntelaar'ı da sevemedim, bildim bileli bunlar kazmadır öküzdür. Bu herifler nasıl leblebi gibi gol atıyorlar liglerinde, sağda solda hacı? Ben ne zaman canlı izlesem böyle saçma sapan işler oluyor, şu nasıl gole döndürülmez lan... Sneijder resmen öyle attı ki, ayağına yapıştı. İleri itse ayağını girecek top ama yok ... Sneijder'a yazık oldu cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar