Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bir adam demiyormu acep la ronaldo 034285*40856 tane şutun var bi tanesi gol oluyor yeter bi kerede ben vurayım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bu gol olmalıydı işte, Ronaldo ilk iki maça döndü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Ulan apaçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ispanya şu maçı alırsa resmen üzüleceğim, hani normalde de üzülürdüm de şu oyundan sonra portekiz'e cidden çok çok yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kornerden 2 topla kaleciye geri pas verdi İspanya, büyük başarı hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 adamlar kose vurusundan kaleye dondu ya. bi orta yapin arkadas belki bi karambol falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ispanya yapınca alkış, sabri yapınca ouww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ronaldo agir satiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 DarKRideR said: ispanya yapınca alkış, sabri yapınca ouww sabri kornerden korner yapıyo yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 DarKRideR said: ispanya yapınca alkış, sabri yapınca ouww alkışlayan yok walla, fıtık olduk hep beraber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ronaldo o golü atsa real madridde oynardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 iyi cocuk da, gucsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 penaltılarda portekizin şansı %3 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 DarKRideR said: ispanya şu maçı alırsa resmen üzüleceğim, hani normalde de üzülürdüm de şu oyundan sonra portekiz'e cidden çok çok yazık olur. darkrider ne kadar hatersin arkadasim. yaktin kendini fantasy futbolda da bu haterligin yuzunden :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ABOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 maçı izlemeyi bıraktım geldim.. hala aynı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Odeon said: DarKRideR said: ispanya şu maçı alırsa resmen üzüleceğim, hani normalde de üzülürdüm de şu oyundan sonra portekiz'e cidden çok çok yazık olur. darkrider ne kadar hatersin arkadasim. yaktin kendini fantasy futbolda da bu haterligin yuzunden :d valla bu sefer dersimi aldım, portekizlilerin karşısına ispanyollarda koydum. Gerçi penaltılara giderse maç 0-0, win-win olacak bu yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sanki tribünler kasap havası söylüyodu bi ara, enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 patrişya kurtarırı hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 portekiz alsın ya. ispanya finalde de baymaya devam edecek yoksa. aslında bunu 3.lük maçı sayıp yarın final olarak oynatsınlar almanya-italya maçını, en iyisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 portekiz alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Muhtemel İspanya-Almanya maçı tarihn en sıkıcı maçı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ronaldo penalti kaciricak, elenicek portekiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ronaldo banko atamıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bak şimdi eğer portekizde nani yerinde robben olsaydı kaybetmişti şimdiye kadar sdfsd haksız mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar