Disappear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bugun digiturk aradi ve her zaman oldugu gibi ne zaman telefonum 473 73 73 tarafindan aransa, gerginlik yasandi. Bu sezon basinda lig tv'yi iptal ettirmek icin aradigimda taahhut vermenize gerek yok, iptal ettirmediginiz surece bu fiyattan sezon sonuna kadar izleyebilirsiniz dediler. Daha sonra hatirlayanlar vardir, Fatih Altayli'nin bir haberi cikmisti Lig TV aylik 140-160 lira gibi bir sey olacak diye. Bu haber hakkinda aradim 2 kere, ikisindede oyle bir seyden siz etkilenmeyeceksiniz o sadece play off doneminde alip kapaticak kisiler icin dendi. Bugun ise digiturkten aradim. Ya 1 senelik taahhut verin 58 lira yapalim, ya da taahhutsuz 150 lira gibi bi rakam dediler. Hani resmen insanlari taahhut vermeye zorluyorlar. Gerekceleri ise artik en ucuz paket olan Eko-Spor paketi falan kalkicakmis mis. Buraya kadar zammin haberini vermek icin yazmistim, bundan sonrasini tavsiye olarak yazicam. Tavsiyem iyice emin olmadan digiturke hic bir sekilde taahhut vermeyin. Digiturk plus taahhutum var iki senelik, 4 ay sonra bitecek. Sinirlenip iptal ettiriyorum dedigimde bana 600TL iptal cezasi dediler. Bir ton kavga ve kufurden sonra adam aaa yanlislik olmus 230 lira dedi. Kabul edip iptal ettirmek istedigimi soyledim, onlarda ayin su gununde kapancak falan dedi. Aksam tekrar arandim yok 600 lira diye gene tutturdular. Resmen "iptal edersen seve seve bu kadar para odersin" gibi bir tutum ile insanlarin gozunu korkutmaya calisiyorlar. Takiminizi ne kadar severseniz sevin, digiturke taahhut vermeden iyice bir dusunun. edit: vizyona mi acayim buraya mi acayim karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 aylık 150 lira ne lan. 150 liraya kombinesiz ayda 4 maça giderim ztn kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 demek ki fener küme düşcekmiş ayrıca dijitürk haklı taahhüt veriyorsan kalan ay kadar parayı ödersin kural bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Valla o kismi bende anlayamadim, taahhutlu 60 lira, taahhutsuz 150 lira ne demektir, nasil bir fiyatlandirmadir anlamadim. Milleti taahhute baglayip, sezon basinda kaybettikleri paralarin acilarini cikarmaya calisiyolar sanirim. Simdi de websitelerine bakiyorum, mac paketi aylik 40 lira olarak gozukuyo ama altinda yok ekstradan keyif paket ile iki giris paketi almak zorundasin bilmemne yazmislar. resmen milleti nasil durteriz diye oturup dusunmusler. forgiver, kalan 4 ay icin 600 tl mi hakli oluyo? ben para vermiyecem demiyorum ki. 600 tl nedir? kutunun kendisi 800 tl'ye satiliyordu ilk ciktiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 digiturk'u seviyorumda bu son ihaleden sonra bozdu adamlar çook para harcadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 fenere falan ceza kapıda gibi geldi bana da, onları kaybetmemek için böyle bir şeye girişiyorlar. "Önceden bana vermiş olduğunuz söz var" diye belirtmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Yaklaşık 7 yıl boyunca evde 2 tane dekoderle digitürk izledik, birinde lig tv ve bütün kanallar birinde lig tv hariç. Sezon başında iptal ettirmeye karar verdik ve arayıp söyledik. İptal ettirdikten yaklaşık 2 ay sonra telefona dekoderleri şuraya geri getirin aksi halde şöyle böyle diye bir mesaj geldi. Aldık bi de o dekoderleri allahın dagındaki bir yere götürüp teslim ettik. Ulan insanda azıcık saygı olur be. 7 yıl boyunca aralıksız kullanmışız, bari gel al yok illa almıcam diyorsan da telefonla falan ara söyle. Acayip sinirim bozumuştu bu dekoder olayına insan biraz değer verir müşterisine eski de olsa. para durunca saygı da duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Rewendor said: fenere falan ceza kapıda gibi geldi bana da, onları kaybetmemek için böyle bir şeye girişiyorlar. "Önceden bana vermiş olduğunuz söz var" diye belirtmedin mi? kac kere soyledim, butun konusmalarin kalite standartlari geregi kayit edildigini soylediniz bulun bu kayitlari diye. hatta sabah bana 200 tl ceza diyosunuz aksam 600 tl ceza diyosunuz dedim. yanlis bilgi verilmis, yanlis bilgi verenlerle ilgilenecez diyolar. beni en cok resmen santaj yaparcasina zorlamalari sinir etti. inada surdum isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Direkt o ses kayıtlarını iste. Yanlış bilgi verilmiş diye bir olay yok, o bilgiyi veren digitürk çalışanı ise, cezasını onlar çekecek, sen değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 o durumda şey güzel oluyor ya, "bi saniye lütfen. hah, ileride farklı bir bilgi sunmanız durumuna karşılık ben de kaydediyorum şu anda görüşmeyi, lütfen kendinizi tekrar tanıtıp son verdiğiniz bilgiyi tekrarlar mısınız" diyosun, bayağı bir dumur oluyorlar. hiç bekledikleri bir şey değil çünkü. tt.net'e yapmıştım ben. aman ne gerek var falan diye bişiler geveliyorlar, "daha önce başım yandı bundan, bu taahütte bulunuyorsunuz madem ileride mahkemeye giderse iş kanıt olsun elimde" diyorsun. zorda kalıyorlar bayağı ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Holy said: Direkt o ses kayıtlarını iste. Yanlış bilgi verilmiş diye bir olay yok, o bilgiyi veren digitürk çalışanı ise, cezasını onlar çekecek, sen değil. bende boyle dusunuyorum da iste, hukuksal acidan olayi nedir bunun acaba? bana dun 473 73 73 numarasinda, digiturk calisanlarindan biri 600 tl yi aa pardon hata olmus 230 tl dedi. bugun tekrar aramisalr hayir yok oyle bisi 600 tl diyolar. o ses kaydinin yasal bir baglayiciligi var midir acaba. bu arada bende fenerbahceye saglam bir ceza kesildigini falan dusunuyorum cunku cogu zaman digiturkle kavga ederdik ve az cok benim istedigim olurdu. burda resmen taahhut olmazsa hic bir sey yapmam diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Disappear said: forgiver, kalan 4 ay icin 600 tl mi hakli oluyo? ben para vermiyecem demiyorum ki. 600 tl nedir? kutunun kendisi 800 tl'ye satiliyordu ilk ciktiginda. cihaz vs. dahil mi bilmiyorum da mesela taahütsüz koşulda 120 liralık şeyi, 24 ay abone olursan 60'a sayarız dedilerse, 20. ayda da cayarsan 20x60 ödersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 evet bende öyle biliyorum. taahhütlü ve taahhütsüz fiyat farkı ile kaç ay o hizmeti aldığınızın çarpımını ödemenizi istiyorlar, taahhütü bozmak isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 dün akşam beni de aradılar sinema paketi ile ilgili o kadar hızlı birşey anlattı ki konuşan adam hiçbirşey anlamadım. en sonunda istemiyorum ben sinema falan diyince kapattılar da, ben başka bişey sorayım, şimdi ben 1 yıllık taahhüt ile tüm maçları veren pakedi almıştım, 7. ayında falan şuan paket, onu sadece şampiyon takımların olduğu pakete değiştirebilir miyim ki? internet sitesinden baktığımda o paketi çıkartamıyorum, ancak dün arayan adam tabi değiştirebilirsiniz falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ben 2 ay önce iptal ettirirken 3 ayrı kişiyle konuşmuştum. Ligtv tahadütüm vardı ve iptal ettirirken 3 ü de ayrı fiyat söylemişti. 80'den açılış yapmıştık, 30 a inmişti 45 te sonlandı. ne olduğunu onlarda bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 diji çok zarar gördü bu şike olayından böyle böyle paraları toparlamaya çalışıyor sanırsam bu davadan beri baya iptal var çünküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Herşey Abdullah Gül'ün hadi len demesi ile başladı... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Fenerlileri bağlamak için yapılmış bişey direk.Vazgeçemesinler düşse bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ben mi yanlış biliyorum 50-60 lira değil miydi full paket 150 nedir ya ben o paraya Samsunspor'un indirimli maraton kombinesi alıyorum Türk futbolu giderek batıyor ne güzel ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 oha ya. Sky channel bile 40 poundtan başlatıyor fiyatlarını ve hayvan gibi paket içeriği var. 40 pound diyorum ama onların geliri açısından düşünün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar