Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Alacağımız en çok 1 sezon transfer yasağı falan olur. Bu da zaten Beşiktaş'ın yararına olur asdfsaf

(tu)

Ayrıca Feneri düşürecekler bu kesin. UEFA o kadar bastırdı, Aziz Başgan da düşürün bizi fln diyor ne şiş yanacak ne kebap. Fakat bu UEFA'ya açılan davadan sonra Fener 3 lig alta düşürülürse taraftar çıldırır sanırım.

http://www.itusozluk.com/image/timsah-yuruyusu-yapan-fenerliler_243472.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Offf Göksel Gümüşdağ şu telegol programından sonra bırak TFF başkan vekilliğini, sokağa çıkıp ekmek alamaz artık...

Neler dönmüş neler olmuş... Vay anasını ya. Tapeler daha dökülmeye devam ediyor. Boşuna çağırmamış savcı...

küçük enişte olmasaydı oda içerdeydi bence
hatta federasyon başkanı bile içerde olurdu akp saflarında yer almasaydı
Sosyal ağlarda paylaş

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu göreve başladığı günden itibaren, Türk futbolunun girdiği kaostan çıkması için elinden gelen iyi niyetli çalışmayı göstermiştir. Özenli, objektif ve hukuki prensipler içerisinde yönetim anlayışını sürdürmüş, sürdürmeye de devam edecektir.
13 Ocak Cuma günü yapılan TFF-Kulüpler Birliği toplantısında, tüm kulüp başkanları tek tek dinlenmiş ve görüşleri alınmıştır. Bu görüşler, 16 Ocak'taki TFF Yönetim Kurulu'nda ayrıntılı olarak değerlendirilmiştir. Yapılan bu değerlendirme sonucunda, 26 Ocak 2012'de yapılması planlanan TFF Olağanüstü Genel Kurulu, önceden ilan edilen gündem maddeleri ile gerçekleştirilecektir.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun bugüne kadar aldığı her karar ve yaptığı her işlem; TFF Kanununa, Statüsüne ve hukuki düzenlemelerine uygun olduğu gibi; FIFA ve UEFA'nın uluslararası kural ve düzenlemelerine de harfiyen uygundur. 26 Ocak'ta yapılacak TFF Olağanüstü Genel Kurulu ve kurulda varılacak her sonucun da aynı bu prensibe uygun olacağına inancımız sonsuzdur.
Tüm kamuoyu bilmelidir ki; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararlarını, bireysel açıklamalara dayanarak değil, tüm futbol paydaşlarının görüşleri ışığında almayı prensip edinmiş, aynı prensiple de almaya devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyururuz"

bütün açıklama
Sosyal ağlarda paylaş

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için tahliye kararının çıktığını iddia etti.

Lütfü Türkkan, resmi Twitter hesabında "Aziz Yıldırım'a tahliye", "14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tahliye kararı verdiğine dair duyum aldım", "Doğrulatmaya çalışıyorum umarım gerçektir" diye yazdı.

Türkkan daha sonraki mesajında da "Kaynağımdan aldığım açıklama: Dosya üzerinden ayda bir yapılan tutukluluk incelemesinde Hakim'in tahliye vereceği kanaati oluştu" ifadesini kullandı.

HABERTURK
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...