Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

yasanın veto edilmesi iyi olmuş bence de.

ama cbabdullahgul efendinin açıklaması ayrı komik. "kişiye özel yasa". ibrahim üzmez derler adama, necmettin erbakan derler, tayyip erdoğan derler.

bi insan, cumhurbaşkanlığı sıfatı taşırken bu kadar göz göre göre yalan söylememeli.

neyse, iddianame sunulsun, kabul edilsin, açıklansın. tff de gitsin savunmaları alsın bari artık.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

geronimonunyeri.blogspot.com said:

yemin...
bir pazar sabahı rastladım size...
yılışık bir telaş içindeydiniz...
köşe başlarını tutmuştunuz, üstelik yağmur da yağmıyordu...
o sabah söyledim size, pes etmeyeceğiz, kaleyi bırakmayacağız diye...
tetikçilerinizle bir günde idam ederken 104 yıllık çınarı...
bu direnişi siz de beklemiyordunuz biliyorum...
toplum mühendisliğini sizden iyi bilen yok...
önce vicdanlarda mahkum edip sonra ipi çekecektiniz...
daha önce defalarca başkalarına yaptığınız gibi...
taraf olan bi müridiniz belge toplayacak,
bi diğeri çaçeronlukla bizi susturacaktı...
ama en çok solcu entelleri kullanacaktınız...
onlar en kolay maşaydı çünkü...
kendi vicdanlarını başkalarının makinesinde yıkamaya çok alışıktı hepsi...
etik ahlak edebiyatı yapılacak, temizlik yazıları yazılacaktı...
spor programlarında mektebi sultani mezunları,,,
türkiyeyi yıkayacaktı...
bizi sabun yaparak...
o gün demiştik daha.. olmaz.. kendi içinizde çatırdarsınız diye...
dipten gelen dalgayı hiç bir bent tutamaz.. tutamadı da...
topuktan caddeye, stattan köprüye akan kalabalık yüreklerin buluşmasıydı çünkü...
taraftar gruplarını sindirdiniz, en büyük taraftar sitelerini susturdunuz...
ama nazım'ın kadınlarını durduramadınız işte...
çünkü sokağa inenler ayaklarının değil yüreklerinin üzerinde yürüyordu...
içerde gönül verdiği renklerin emekçileri yatarken,
korkusuna manifesto yazanlardan değillerdi...
statta üç tane yuh çekip,
kapının arkasında el etek öpenlerle karıştırdınız belli ki;
değillerdi...
hala bizi üçün beşin, o ligin bu ligin hesabını yapıyor sanıyorsunuz dii mi;
aziz yıldırımın adamları diyorsunuz ya da;
bilin isterim: hiç sevmezdim başkanı
köprüye yürüyen bir çok arkadaşım da öyle...
ama siz fenerbahçeyi mahkum ettiniz.. parmaklığın arkasına koyduğunuz çubukludur;
o bize 104 yıl öncesinden, kurtuluş savaşından, zeki rızadan ayetullahtan mirastır...
ingilize yunana boyun eğmemiş, size de eğmez...
biz ne rizeye sebata yatandan öğreniriz ahlakı,
ne de iki çanta paraya 8 tane atandan...
duygusal yazdık anlamadınız...
açık ve net: yarın düşürün fenerbahçeyi...
tecavüz ettiğiniz futbol sizinse papazın çayırı bizimdir...
30 yılda kurduğunuz ittifak ilk kez çatırdadı bakın;
ilk kez maskenin arkasını gösterdiniz...
belki dağılacaksınız, belki devamzedeceksiniz, bilemem..
ama bugün itibariyle,,,
hala güçlüsünüz evet... hala değnek sizde...
hala tarihi siz yazıyorsunuz evet..
belki bizi yeneceksiniz..
ama biz hayatını tribünde geçirenler... tek bir şey isteriz futbolculardan...
kötü oynayabiliriz.. yenile de biliriz...
ama mücadeleyi bırakmayız...
ben tellerin arkasından izlerken kocaman adamı yıllaar yıllar önce...
bi pankart vardı maratonun önünde...
bir yemin ettik ki dönemeyiz.. biz küçükyalı altıntepeliyiz....
daha önce ağlarken söylemiştim ya.. bugün bağırarak söyleyeyim.. aklınıza kazıyın...
biz artık fenerbahçeli değiliz...
bugün 25 milyon tepeden tırnağa dededen toruna
fenerbahçeyiz...

Şu tarz yazılar beni hasta ediyor cidden..Fenerbahçe'nin bu durumlara düşmesinin ne Galatasaray'la, ne de kimsenin Fenerbahçe düşmanlığıyla bir alakası yok arkadaşlar bunu anlayın artık. İçerisinde küçük dünyaları yarattığını zanneden, daha sonra dibe vuran insanların hikayesi bu. Suçlu veya suçsuz, kimsenin Fenerbahçe'yi düşürmek için uydurduğu bir komplo yok, çünkü kimsenin bu işten bir çıkarı yok. Hele Galatasaray'ın hiç yok bunu anlayalım...2 gün dalga geçeriz, üçüncü gün futboldan soğuruz Fenerbahçe olmazsa, bu bir gerçek değil midir. O zaman böyle ağlama duvarları, acıtasyonlara gerek yok. Fenerbahçe ben nasıl tek bir adamın himayesi altına girdim ve bu hallere düştüm demeli....
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Sotto said:

2 gün dalga geçeriz, üçüncü gün futboldan soğuruz Fenerbahçe olmazsa, bu bir gerçek değil midir.

hayir.

Valla bence Fenerbahçe olmayınca pek bir anlamı kalmıyor birçok şeyin. Rekabet değil mi her zaman daha iyisini yapmaya ileri gitmeye zorlayan. Ben kendime Bursaspor, Sivasspor gibi uydurma rakipler istemiyorum şahsen.
Senelerdir yenilsek de, bir Fenerbahçe-Galatasaray maçının heyecanını yaşatacak çok az şey var...

Olay futboldan soğumak değil yahu, Fenerbahçe olmayınca sizce aynı mı olacak, bence olmaz. Bunun Fenerbahçe'nin düşüp düşmemesi gerekliliğiyle bir alakası yokki. Düşmesi gerekiyorsa düşer zaten de, ben şahsen oturup lig maçlarını izlemem eğer rakiplerimiz Sivasspor, Bursaspor olacaksa.
Şurada bile Real bu sene toparlanana kadar İspanya ligi bayık rakip yok diye laf etmiyor muyduk. Rakip olmayınca anlamı yok başarının.
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle bişey valla

ben sezon sonuna kadar dalga geçerim çevremdeki fenerlilerle. önümüzdeki sezon çıkarlarsa çıkarlar, çıkamazlarsa daha da sürer :)

Niye soğuyalım futboldan yahu, her hafta fenerle mi maç yapıyoruz ki o olmayınca futbol kalmasın. Rosenborg stili tek şampiyon takılmadıkça, çevrede bjk ts falan gibi rakipler oldukça soğumaz kimse futboldan.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi siz öyle diyorsanız. Ben şahsen haftaya GS-FB maçı olmayacaksa direk iptal ederim Digitürk'ümü..10 tane Beşiktaş maçı bana bir Fener maçı kadar heyecan vermiyor açık konuşayım. TS'yi saymıyorum bile....
Ben uzun yıllardır BJK'nin bir Anadolu takımıyla yaptığı maçı izlemedim, açık konuşmak gerekirse. Ama Fener ne durumda olursa olsun her maçını izlerim. Yenilmesini isterim doğal olarak çünkü. Aynı şekilde Fenerbahçe'li arkadaşlarım da öyle, oturup BJK-Sivas maçını izlemezler.
Hayatım futbol benim, ancak birşeyler paylaşılınca, ortada rakip olunca güzel oluyor. 2 sene önceki FB-TS maçı bile ne kadar heyecanlıydı, Fener kazanmasın istemedik mi. Ama bir önceki BJK şampiyonluğu senesini hatırlamıyorum bie öyle söyleyeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...