Alpgiray Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Baştan sona iddianameyi okudum. Bu dosyadan çapulcular dışında onlarda tehdit vs. herkes beraat kararı alacağı, tapelerin tek başına delil olarak hüküm kurmaya yetmeyecegi orgut vasfı olmadıgı bu vasıf yoksa dinleme yapılamayacağı birde yasa değişikliği dikkate alınırsa 2-3 celse içinde de tamamı tahliye edilir kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tinu said: harbiden kendi takımını trollyene bi adamda ilk defa goruyorum abi diyorum ya işte, tam yıldırım demirören ekolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bi dakka ya, yusuf turanlı fenerbahcede falan calısmıyor mu ? benim okudugum butun sikeleri bu adam teklif ediyor zatne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 serdar adalıyla tayfur bu işler için yusuf turanlıya tam yetki vermiş adam napsın ? aralarında en mağdur o adam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 DarKRideR said: olay hakem şikelerine kadar inse yelpaze öyle bir genişler ki önünü alamazsın çünkü, kimsenin yelpazenin genislemesinden cekinecegini zannetmiyorum. zaten cok sacma bir bahane olur bu. su haliyle bile gayet genis yelpaze. fener var, besiktas var daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ya zaten bu yusuf denen menejerın telefonları dınlenıyorken bu beşiktaşla ilgili kısım takılıyor savcıda sırf bu yusuf denen zıbıdının akın ve ıskenderle konusmalarına bakarak beşiktaşın transfer teklifini şike teklifi olarak yorumluyor, telefon konuşmaları yazıyor işte satır satır, adalının kaydı varmı konusmalarda yok! tayfur konusmaları var onda da tayfur defalarca tranfer teklıfınde bulunuyor ben istiyorum diyor , maçlada alakası yok diye üstüne basa basa soyluyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 PZero said: serdar adalıyla tayfur bu işler için yusuf turanlıya tam yetki vermiş adam napsın ? aralarında en mağdur o adam bence adafkjakldjadna abi şakamı yapıyorsun ciddimisin gerçekten çözemedim, yani trollük desem değil, ciddimisin şakamı yapıyorsun onuda çözemedim, yahu ne yetkisi vermiş allah aşkına, adam futbolcuların menejeri yahu , bir tane telefon gorusmesı gostersene adalı yada tayfur un bu maçta oynamasınlar yada benzerı bir şike cümlesi, bak bütün kayıtlı telefon konusmaları satır satır yazıyor iddanamade bir tane göster 1 tane yusuf denen bu menejer şerefsizin önde gideni yahu, takımın başını yakan adam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ibrahim akın la iskender yetki vermiş pardon yanlış anlamışım . serdal adalı ve tayfurdan özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 PZero said: ... ya pzero cum canım cıgerım senın bu yazdıgın kısım , savcının mevcut telefon konusmalarına bakarak kendi YORUMU! zaten sorunda burda, o mevcut delillere telefon konuşmalarına baktığında böyle bir sonuç çıkartıcak bir şey yok ortada. bak defalarca diyorum sana , o beşiktaş ile ilgili bölümde satır satır bütün telefon konuşmaları var, hepsi var, oku o konuşmalardan bu yukarda yazdığın sonuç cıkıyormu bir bak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 PZero said: ibrahim akın la iskender yetki vermiş pardon yanlış anlamışım . serdal adalı ve tayfurdan özür diliyorum asdakfjlakdjlakjdlajdlal, onu diyoruz bizde zaten sen zaten baştan sona yanlış anlamışsın bir daha oku o telefon konusmalarını felan bak bakalım bu 3 adamın içerde yatıracak bir tane delil varmı? gerçi beşiktaşı cok konusmaya gerek yok, ilk mahkemede serbest kalırlar, beşiktaşda tek bir ceza almaması lazım, herifleri bu kadar sure sebebsız yere içerde yatırdık diye usulsuz transfer teklifi cezası verirler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Neyse adam özürdiledi, sikinti yok. Sayın savcım salabilir. Ya milletin triplere bak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Pzero aslında eğer ciddi anlamda bir pislik yapımışsa Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu tarafından, söyledikleri az bile ancak yanlış anlamış bir iki kilit ifadeyi o kadar. İşin kötü tarafı halen daha bu forumda olmasa da Aziz baba Aziz baba diye takılan antu kafa antu mermerler var... Alenen belli olmasına rağmen hala bir rage görülmüyor. Harbiden değer mi bu kadar saçma sapan işler yapmaya... Kendine yaptığı yetmedi, kendi çıkardığı yasadan ve kendi talimatıyla çıkarttırdığı yayın yasağından ötürü şu anda Fenerbahçe minimum 2 senesini kaybetmekle karşı karşıya. Cidden çok yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Fenerlilere sormak istiyorum olm neden şike yapıosunuz siz ya? Yetemiyor musunuz top oynamaya o kadar mı beceriksizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 http://b1112.hizliresim.com/s/9/zz06.jpg abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 dusuncelihayvan said: Fenerlilere sormak istiyorum olm neden şike yapıosunuz siz ya? Yetemiyor musunuz top oynamaya o kadar mı beceriksizsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=8ZcKsJPHuMM Napalım çok dadlı oleyo, insan alışınca doramayo, gaymaklı baklava gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Etik yasa falan hic sallamamis adam direk dinen uygun mu degil mi onu arastirmis, kafaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bi de aldigi paranin 10binini kurban kessin diye hoca gondermis, kalanini da fakir fukaraya dagitmis. Yesinler sizin dininizi soysuz kopekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Sonra o ifadeyi baski altinda verdim. Oyle bir sey yok filan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Federasyon "kararı sezon sonuna bıraktık" diyerek bayağı beklenilen ve içten pazarlıklı bir hamle yaptı, Umarım UEFA bi kulağını çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 adalı ıcın 18 yıl tayfur icin 12 yıl isteniyor, bu adamlar aylardır hapis, gümüşdağ için 22 yıl hapis isteniyor, adam daha serbest ve federasyonda görevli, ve daha 20 gün önce ifadeye çağrıldı. haber1903 de de yazmıslar sımdı benımde dıkkatımı cektı, besıktas bolumunde yusuf denen menejerın ifadesi yer almıyor iddaanamede , bütün hersey adamın üstünde dönüyor , herseyi yapan o , ama adamın bizim olayla ilgili hiç bir ifadesi iddanamede geçmiyor çok ilginç. adam söylediği cümlelerin konuşmaların sadece transferle ile ilgili olduğunu söylemiştir büyük ihtimal. savcı resmen adalı tayfur u nasıl içerde tutarım diye uğramış durmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Rewendor said: Federasyon "kararı sezon sonuna bıraktık" diyerek bayağı beklenilen ve içten pazarlıklı bir hamle yaptı, Umarım UEFA bi kulağını çeker. aynen çekmeli uefa bi ziyaret daha yapmalı.. 14 şubattada ilk duruşmamı olur ya kafada 2 ay gitti güme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Rewendor said: Federasyon "kararı sezon sonuna bıraktık" diyerek bayağı beklenilen ve içten pazarlıklı bir hamle yaptı, Umarım UEFA bi kulağını çeker. valla şuan olay çok karışık.sezon ortası düşürseler.yine yayıncı kuruluş zarar görür muhtemelen.hani sezon başladan düşürülmesiyle bi farkı yok. sezon sonu düşürsen.fener playoffa kalıcak.şampiyon olursa ne olacak mesela ya şu saatten sora şikeyi bitirirken en büyük şike yapılcak.fener playofflara kalıcak.yayıncı kuruluş sevindirilcek.fakat fener playoffta ne şl gidebilcek ne şampiyon olucak.sonrada küme düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 su iddanameden sonra adalı ve tayfur 2 ay daha hapis tutmak , bildiğin işkencedir yaw. tayfur u bilmemde adalı çıktığında fena gürleyecek, adam aylardır çıkmak istemiyorum iddaname cıksın mahkemeye cıkalım sonra goruscez dıyordu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar