Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 @pzero işte bu kadar beşiktaş'lısın ya neyse, tayfur fenerbahçe altyapısında yetişmemiştir. Darmstadt kulübünden Seba aracılığı ile Türkiye'ye getirilmiştir. Yine seba tarafından beşiktaş'a getirilmek istenmiştir fakat bizzat Tayfur "Seba'nın yeğeni takıma geldi", "torpille alındı" gibi tepkilerden çekindiği için beşiktaş'ta oynamak istemeyip fenerbahçe ile anlaşmıştır. Kendisini ispatladıktan sonra da gelip beşiktaş'ta oynamıştır ... birde gelip iyi beşiktaş'lı olduğunu falan söylüyorsun, çakma taraftar demekten başka birşey gelmiyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 dusuncelihayvan said: Fenerbahçe 25 milyon taraftarı ile büyük bir sivil toplum örgütü. Türkiye siyasetine yön veren bu kulüp zamanında canı sıkıldı diye mesut yılmaz'ı indirmiştir. İsrail ile gerilen ilişikleri de düzelten kulüp 2. dünya savaşın da yaptığı üstün hizmetlerle tanınır. AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Tayfur FB altyapısından çıkmadı sadece gençken geldi baya bi zaman oynadı sonra Kocaeli'ne gitti falan. Ayrıca Seba'nın yeğeni yanlış yapmaz bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ha bir de doruk-poopla-khelben sizi de uyarmış olayım tahrik etmeyin/olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 siz cok iyi beşiktaşlısınız bu konudan ceza alalım uefa ceza versin ben bu 3 fidancıları tek tek görcem . herşey ortadayken hala savfunun siz fidanları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Ne ortada yahu? Yaz görelim, neresini okudun da iddianamenin neyini gördün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Tayfur Seba'nu yeğenei olduğ için yanlış anlaşılmalar olmasın diye BJKya getirilmemiş başta, FBde 1 yıl falan oynadı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kulübü borç batağına sürükleyerek bu gidişle uefa'dan daha büyük ceza almamıza sebep olacak dördüncü fidanı da sen savunuyorsun işte, komple birbirimize bakarız 2-3 sene sonra kulüp komple kepenkleri indirince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 dusuncelihayvan said: Ne ortada yahu? Yaz görelim, neresini okudun da iddianamenin neyini gördün? ya savcı yazmış işte telefon konuşmalarında varmış . savçı uydurmuşsa ne diyecek ben salladım bunlarımı diyecek hakim sorunca aha diyecek tek tek mahkemede vurcak kafalarına . ben beşiktaşlıyım ama ateş olmayan yerden duman cıkmaz serdar adalıda tayfurda benim babamın oğlu değil . böyle birşeyin içine girdilerde aklansınlar gelsinler ben dediklerim için özür dilerim . ama ceza alırsak cok kötü olur bizim için işte o zman kaparız kepenkleri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 GS'nin adı gecmiyor diye tinu'nun gozyasları sel olmus resmen ya. Hayır cevabını da vermisler ama Tayfur'un iceride olmasının verdigi uzuntu mantıklı dusunmesine engel olmus resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 hadi her şeyi geçtim aziz yıldırım ve tayfası dışındakilerin tutuklu yargılanmasını gerektirecek hiç bir şey yok. tayfur ve adalı boşuna yatıyor içeride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 aziz yıldırım ve tayfası dısında sadece adalı ve tayfur yok yalnız. 31 mi 33 mü ne tutuklu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 o pekeri de onlardan saydım ben. korcan şu bu topçular falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 PZero said: dusuncelihayvan said: Ne ortada yahu? Yaz görelim, neresini okudun da iddianamenin neyini gördün? ya savcı yazmış işte telefon konuşmalarında varmış . savçı uydurmuşsa ne diyecek ben salladım bunlarımı diyecek hakim sorunca aha diyecek tek tek mahkemede vurcak kafalarına . ben beşiktaşlıyım ama ateş olmayan yerden duman cıkmaz serdar adalıda tayfurda benim babamın oğlu değil . böyle birşeyin içine girdilerde aklansınlar gelsinler ben dediklerim için özür dilerim . ama ceza alırsak cok kötü olur bizim için işte o zman kaparız kepenkleri . bak varmış diyorsun, okumamışsın bu kadar basit oku önce o telefon görüşmelerini, mesajlarını da anla neden biz tersini savunuyoruz. Anlamazsın gerçi, iki portekizliye tav olanlardansın sen belli edit: ayrıca iddianamenin bütün final paragrafında hep suçtan "yapılmış" olarak bahsedilir. adı ne, iddianame Savcı önce kanıtları sunuyor, ardından olası olay örgüsünü sunuyor. Olmuşsa böyle olmuştur diyor. Yani savcının iddiası bunun yapıldığını kanıtlamaz, ki kanıtlarda o iddianın birkaç gereksiz bölümünü destekleyecek kadar kanıt var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Hehe demirören sevdalısı arkadaşları sevemiyorum, bu klube birşey olursa en büyük sorumlusu sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 iddianame aciklandi hisse senetlerinde pek bi hareket yok, hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tamam siz haklısınız tayfur havutcu ve serdal adalı tamamen suçsuz . yıldırım demirören ilerde serdal adalı başkan adayı olmasın diye böyle bir şey yaptı . ibrahim ve iskender süper lig takımlarının peşinde koştuğu oyuncular olduğu için transfer listemizdelerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Edu, Alves, Sidnei'de dünyanın peşinden koştuğu adamlardı ki takıma transfer edildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 fenerbahçe şike yaptı galatasaray şikecinin kralı trabzonspor şike yaptı hakemler şikeci menejerler şikeci eski futbolcular şikeci hepsi yapmıştır serdar adalı tayfur alakası yok onlara iftira atıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 DarKRideR said: Edu, Alves, Sidnei'de dünyanın peşinden koştuğu adamlardı ki takıma transfer edildiler. doğru haklısın edu alves sidnie . zaten nerden geldilerse o takımlarla maçımız varken transfer teklifi gönderdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 of adam kendi takımını trollemeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Hakemlerden nasıl cıkmadı sike yapan ona cok sasırıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 olay hakem şikelerine kadar inse yelpaze öyle bir genişler ki önünü alamazsın çünkü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Pzero sakin abi. Dur soluklan. Öncelikle Ibrahim Akın ve diğer elemanın adı aklıma gelmedi, verdikleri ifadelerde Tayfur Havutçu için tek aleyhte birşey söylememesine rağmen sadece şüphe üstünden giderek içeride tuttu. Serdar Adalı'nin yaptığı rahatsız edici şeyler var ancak bu kadar kıyamet koparacak şeyler değil. Hepsi ibonun menajerini bok yemesi... Sen rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 PZero said: dusuncelihayvan said: Ne ortada yahu? Yaz görelim, neresini okudun da iddianamenin neyini gördün? ya savcı yazmış işte telefon konuşmalarında varmış . savçı uydurmuşsa ne diyecek ben salladım bunlarımı diyecek hakim sorunca aha diyecek tek tek mahkemede vurcak kafalarına . ben beşiktaşlıyım ama ateş olmayan yerden duman cıkmaz serdar adalıda tayfurda benim babamın oğlu değil . böyle birşeyin içine girdilerde aklansınlar gelsinler ben dediklerim için özür dilerim . ama ceza alırsak cok kötü olur bizim için işte o zman kaparız kepenkleri . yahu arkadasım dıyorsun kı telefon konusmalarında varmıs, yahu butun telefon konusmaları ıddaanamede var zaten satır satır okumuyormusun, bir tane beşikaşlının kötü oynasınlar dediği tek bir cumle varmı, üstüne üstlük bu maçla alakası yok diyor tayfur bilmem kaç defa, hala neyden bahsediyorsun sen, hangi telefon gorusmelerınden bahsediyorsun, butun kayıtlı gorusmeler orda işte okusana nerde var bizim şike teklifimiz. harbiden kendi takımını trollyene bi adamda ilk defa goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar