Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

@pzero

işte bu kadar beşiktaş'lısın ya neyse,

tayfur fenerbahçe altyapısında yetişmemiştir. Darmstadt kulübünden Seba aracılığı ile Türkiye'ye getirilmiştir. Yine seba tarafından beşiktaş'a getirilmek istenmiştir fakat bizzat Tayfur "Seba'nın yeğeni takıma geldi", "torpille alındı" gibi tepkilerden çekindiği için beşiktaş'ta oynamak istemeyip fenerbahçe ile anlaşmıştır. Kendisini ispatladıktan sonra da gelip beşiktaş'ta oynamıştır ...

birde gelip iyi beşiktaş'lı olduğunu falan söylüyorsun, çakma taraftar demekten başka birşey gelmiyor aklıma
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Fenerbahçe 25 milyon taraftarı ile büyük bir sivil toplum örgütü. Türkiye siyasetine yön veren bu kulüp zamanında canı sıkıldı diye mesut yılmaz'ı indirmiştir. İsrail ile gerilen ilişikleri de düzelten kulüp 2. dünya savaşın da yaptığı üstün hizmetlerle tanınır.

AHAHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Ne ortada yahu? Yaz görelim, neresini okudun da iddianamenin neyini gördün?

ya savcı yazmış işte telefon konuşmalarında varmış . savçı uydurmuşsa ne diyecek ben salladım bunlarımı diyecek hakim sorunca aha diyecek tek tek mahkemede vurcak kafalarına .

ben beşiktaşlıyım ama ateş olmayan yerden duman cıkmaz serdar adalıda tayfurda benim babamın oğlu değil . böyle birşeyin içine girdilerde aklansınlar gelsinler ben dediklerim için özür dilerim . ama ceza alırsak cok kötü olur bizim için işte o zman kaparız kepenkleri .
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

dusuncelihayvan said:

ya savcı yazmış işte telefon konuşmalarında varmış . savçı uydurmuşsa ne diyecek ben salladım bunlarımı diyecek hakim sorunca aha diyecek tek tek mahkemede vurcak kafalarına .

ben beşiktaşlıyım ama ateş olmayan yerden duman cıkmaz serdar adalıda tayfurda benim babamın oğlu değil . böyle birşeyin içine girdilerde aklansınlar gelsinler ben dediklerim için özür dilerim . ama ceza alırsak cok kötü olur bizim için işte o zman kaparız kepenkleri .

bak varmış diyorsun, okumamışsın bu kadar basit

oku önce o telefon görüşmelerini, mesajlarını da anla neden biz tersini savunuyoruz.

Anlamazsın gerçi, iki portekizliye tav olanlardansın sen belli

edit:

ayrıca iddianamenin bütün final paragrafında hep suçtan "yapılmış" olarak bahsedilir. adı ne, iddianame

Savcı önce kanıtları sunuyor, ardından olası olay örgüsünü sunuyor. Olmuşsa böyle olmuştur diyor.

Yani savcının iddiası bunun yapıldığını kanıtlamaz, ki kanıtlarda o iddianın birkaç gereksiz bölümünü destekleyecek kadar kanıt var sadece
Sosyal ağlarda paylaş

tamam siz haklısınız tayfur havutcu ve serdal adalı tamamen suçsuz .

yıldırım demirören ilerde serdal adalı başkan adayı olmasın diye böyle bir şey yaptı .

ibrahim ve iskender süper lig takımlarının peşinde koştuğu oyuncular olduğu için transfer listemizdelerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Pzero sakin abi. Dur soluklan. Öncelikle Ibrahim Akın ve diğer elemanın adı aklıma gelmedi, verdikleri ifadelerde Tayfur Havutçu için tek aleyhte birşey söylememesine rağmen sadece şüphe üstünden giderek içeride tuttu. Serdar Adalı'nin yaptığı rahatsız edici şeyler var ancak bu kadar kıyamet koparacak şeyler değil. Hepsi ibonun menajerini bok yemesi... Sen rahat ol.
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

dusuncelihayvan said:

yahu arkadasım dıyorsun kı telefon konusmalarında varmıs, yahu butun telefon konusmaları ıddaanamede var zaten satır satır okumuyormusun, bir tane beşikaşlının kötü oynasınlar dediği tek bir cumle varmı, üstüne üstlük bu maçla alakası yok diyor tayfur bilmem kaç defa, hala neyden bahsediyorsun sen, hangi telefon gorusmelerınden bahsediyorsun, butun kayıtlı gorusmeler orda işte okusana nerde var bizim şike teklifimiz.

harbiden kendi takımını trollyene bi adamda ilk defa goruyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...