poopla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 song nerde haber varmı ? adam kaybolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 aziz neden sifreli konusuyor madem yanlis bir is yapmiyorsun normal konus. hani hala sike yok diyenler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yalnız anladığım kadarıyla beşiktaş'ı serdal adalı yakmış, kendi ofisinde gizli transfer görüşmeleri ayarlayıp, sağı solu arattırmışlar bu tip girişimler içinde, kulüpten habersiz yapılan transfer görüşmeleri, ve bayağı büyük vaatler. üstüne ibrahim akın ve iskender'in yakalandıkları bir görüşme var. İbrahim Akın transfer için anlaşmıştım ama gol atınca iş karıştı biraz diyor. İskender'de imza attıktan sonra kendim isteyerek çıktım oyundan diyeceğim falan diyor. Şimdi sorun şu, burada sadece usülsüz transfer girişimimi var yoksa gerçekten şikeye teşvik mi? Şikeye teşvik olarak yorumlanmış iddianame'de, diyaloglardan anlaşıldığı kadarıyla olabilirde yalnız iki futbolcununda performansı maç boyunca çok ekstraydı. Yani yatmak, gol atamamak gibi bir durum yoktu ki ibrahim akın hayatının oyununu oynamıştı o maçta, bu yüzden usulsüz girişim daha mantıklı geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yok be, ne aklicam. aklanabilecek olsa aklardim. ama iddianame de bence akla kara karistirilmis. sacma iddialar var. bence biz zaten dusurulelim. ama dusurulmeyecez. ondan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Yahu su sene fb hicbisey yapmasın, sampiyon falan da olmasın. Sezon sonu dussun. Bank Asya'da sampiyon olup bir sonraki sene geri gelsin. Federasyon istifa etsin. Yeni bir TFF ve Aziz Yıldırım'ın olmadıgı bir ligde futbol yeniden baslasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 eh bu iddianameden sonra hala şike yapılmış diyen kalmamıştır sanırım. ben de başta fener kesin yapmıştır diyordum ama hepsinin cemaatin aziz başkan'a karşı yaptığı operasyon olduğu ortaya çıktı. cemaatle gs'nin iyi ilişkilerini biliyoruz zaten, o yüzdendir ki gs o sene tablonun dışında bıraktırıldı kimse bir şey diyemiyor şimdi. asıl amaç uzun vadede galatasaray'ı türkiye'nin tek takımı haline getirmek işte. ortada delil yok ama iddianame açıklandıktan sonra başkan hala içerde, bu nasıl iş anlamadım. nasıl bir hukuk devletiyiz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bjk'nın kupa olayı yanında Trabzon'un da kalkıştığı ama parayı ulaştırmayı beceremediği maçlar var asdsada sonuçta o da şike sayılıyor. Biz düşersek sessiz gitmeyiz olm yapışırız paçanıza!! Yakarız bu gezegenİİİ!!!11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bisicik olmaz tek basiniza gidersiniz anca stad yakarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 DoruK said: eh bu iddianameden sonra hala şike yapılmış diyen kalmamıştır sanırım. ben de başta fener kesin yapmıştır diyordum ama hepsinin cemaatin aziz başkan'a karşı yaptığı operasyon olduğu ortaya çıktı. cemaatle gs'nin iyi ilişkilerini biliyoruz zaten, o yüzdendir ki gs o sene tablonun dışında bıraktırıldı kimse bir şey diyemiyor şimdi. asıl amaç uzun vadede galatasaray'ı türkiye'nin tek takımı haline getirmek işte. ortada delil yok ama iddianame açıklandıktan sonra başkan hala içerde, bu nasıl iş anlamadım. nasıl bir hukuk devletiyiz biz? lol wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Tamamen oku yazıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yazıyı bırak iddianameyi okudum nerdeyse baştan sona. fenerbahçeliyim ve gayet de çatır çatır şike yapmışız işte. yok galatasaray tek takım kalacakmış da cemaatle yakın olduğu için. yok fener aslında şike yapmamışmış da. höh yani ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ahah sarcasm mode off galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 inşallah ironidir ya. hani birilerinin cidden böyle düşünmesi kadar korkunç bir şey değil benim trollenmiş olmam. ben razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 DoubleW said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 biri nejada dur desin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ahmedinejad said: yazıyı bırak iddianameyi okudum nerdeyse baştan sona. fenerbahçeliyim ve gayet de çatır çatır şike yapmışız işte. yok galatasaray tek takım kalacakmış da cemaatle yakın olduğu için. yok fener aslında şike yapmamışmış da. höh yani ha.Oturdun daha 3 saat önce açıklanan 401 sayfa iddanameyi okudun öyle mi? O zaman http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tharkas vardı bi tanıyan bu şike iddaaları çıktığında o demişti çok ciddi batmışlar şikeye diye duyduklarım doğruysa fenerin şansı yok vs.sağlam duyum almış demekki. fenere geçmiş olsun diyelim. rehberi karga olanın burnu boktan çıkmaz hesabı kaçınılmaz sona doğru yol almış fenerbahçe. bu adnan polat gittiğinde okadar sevinmiştim ki ikinci bi aziz olma cabaları içindeydi oda.nitekim fenerin 10 senede yapamadığını gs becerip zorla yaptı herifi sürdüler resmen klüpten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ahmed cok pis atmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 orada "neredeyse" diye bi kelime var gördüysen. herhalde oturup tek tek sayfa sayfa okumadım. olgun peker'in mevzusu zaten neredeyse yarısı iddianamenin oraları özet halinde okuyarak geçtim. aziz yıldırım kısmını okudum evet. fenerbahçe ile alakalı olan yerleri de okudum. çoğu telefon konuşması sırf kalabalık olsun diye - selam naber - iyidir nası olsun şeklinde konmuş okunacak bir şeyi yok onların. maç maç zaten şikeler anlatılmış onları da okudum. normalde de gayet hızlı okurum zaten. şu iddianamede bizi ilgilendiren sayfaları toplasan 30-40 anca eder. her neyse ya kime ne anlatıyorum. he attım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ne pis takım şu fener ya. Adamlar resmen şike yapmışlar bir de düşürün abi oğzamann yeaa tavırlarındalar. Yiğitliğe de bok sürdürmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ya gerçi fıdırısyına kızıyoruz da adamlar millet alışsın yavaş yavaş razı olsun diye uzatmış olabilir süreyi. sonuçta 15-20 milyon taraftarı olan bi kulübün böyle bi darbe yemesinin yankıları da aşırı olur. bu şekilde şok en aza indirgenir. yine de yapılacak en geç vakit devre arasıdır, yoksa çok sarpa saracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 neden nolur ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar