Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 "Tatar Ramazan" said: Red said: dark amma üzüldün be abi gs yok diye Siz yine Hagi'ye dua edin, adam sizi süründürmese ve siz de liderliğe oynasaydınız illa bulaşırdınız ucundan kıyısından asdsadasd yani maç bağlama konusunda suçlama yok evet ama transfer geyiklerinde GS'nin adı BJK'den de çok geçiyor. Gerçi GS'nin adı demeyelim de Adnan Sezgin'in diyelim. Adam kullanmış resmen kulübü, Onun dışında gerçekten bazı şeyleri gördüm, bizden içeri aldıkları adamları resmen boşu boşuna almışlar yazık. Resmen Türkiye kupası'nı aldılar, kesin birşey vardır diyip tutuyorlar adamları içeride, Hani bu kupayı kim alsa o takımın adamları içeri alınacakmış resmen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 göksel gümüşdağ http://i.imgur.com/eqteO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 haydi gençler aziz maskesi takıp şükrü saraçoğluna. şimdi başkanın arkasında durma zamanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 devre arasında düşebilir fenerbahçe şu iddaanameden sonra baskı gelir tff'ye büyük ihtimalle de istifa ederler yönetimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ya birde BJK'nin rakip IBB diye kesin zan altında, hemen hemen her takımla ilgili şike, teşvik, usülsüz transfer ve bir ton suçlama var adamlarla ilgili ... feci sempati duyardım da an itibariyle bayağı ters bakmaya başladım adamlara, bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 "Federasyon devre arası Fenerbahçe başta olmak üzere 3 kulübü düşürecek bilgisi geliyor." gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tff baskani bu sezon böyle biter demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 gelecek sezon nası biter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 basket maçında bişeyler olmuş ben göremedim ama bahsedildi mi? http://i.imgur.com/3Wfyf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Baka ciddi iddialar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 masq nerden geldi bilgi? bu iddaaname ile düşürülmezse ayıp çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ihadan bir gazeteci yazmis twitterdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 gokdeniz fenerbahceye transfer edilmis. sayfa 29. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bu da poşetin resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yalnız dua edin haluk ulusoy başkan olsaydı fener çoktan amatör lige düşürülmüştü hehe bu fıdırısyın mal mal düşürmemeye kasacak gibime geliyor, inşallah öyle bir salaklığa kalkışmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 masq yalandir haci o http://www.htspor.com/futbol/haber/695680-lig-bu-sekilde-sona-erecek böyle bir haber var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Federasyon neyi düşünüyor bilmiyorum ama inanılmaz Fener yanlısı. Şimdi çok merak ediyorum her fırsatta kendini beğenen fenerbahçeliler vicdanlarının sesinden kurtuluyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 cavanagh said: bu da poşetin resmi NERDEN BILIYON BELKI O PARALAR SAHTE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 fizban said: gokdeniz fenerbahceye transfer edilmis. sayfa 29. yok transfer edilmemesine rağmen ödeme yapıldı yazıyor orada okudum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 fizban said: gokdeniz fenerbahceye transfer edilmis. sayfa 29. transfer edilmis gibi islem yapilip olgun pekere 100 bin dolar odenmis. boyle yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kilbimi kırıyırsın masq =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 allah allah, ben o anlami cikaramadim. biz mi vermisiz para olgun peker'e ? mal miyiz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 işte başka işler için ödeme yaparken bunu kılıf yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kapora gibi gösterilmiştir para sonra şikeye fln harcanmıştır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 seren umutsuzca aklamaya çalışıyosun feneri 10 sayfadır ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar