Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi'lar nasıl level kasıyor?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

oyle deme kici kirik agent olarak sith lordlara atarlaniyorsun quest vermeye devam ediyorlar iste ne guzel :P

garibanlarim ya, mmo oldugu icin iki gidim yazarligin yaratmaya calistigi butun gravitas yerlerde, "adam degilsin ne onunde egilecem senin" diye atarlandigin sith lord seni lightningle kizartip olduruyor, kapi disinda reslenip devam ediyorsun hayata... Bible Black bile Reika'ya o tarz atarlanmada direkt Bad End cekiyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konu hakkında 2. Empire gezegeni (Dromund Kaas) içinde çok güzel bir quest serisi var. Revanite olmanı istiyorlar ve sonuna kadar gidersen Revan hakkında ve onun felsefesi hakkında bayağı şeyler öğreniyorsun. Benzer şekilde aynı gezegende Dark Temple'da Sith bir amca sana Light Side hakkında bilgi veriyor.

Bu iki quest'i oynarsanız Sith olup Light Side neden seçilir, nasıl oluru az çok görebiliyorsunuz. Düşündüğünüz kadar sığ değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ivır zıvırla hiç uğraşmadan , main class storyline+pvp ile lvl kasmayı düşünüyorum. Bu şekilde yapacaklara bir de uyarım var , bir çok önemli mission rewardı kaçırma olasılığınız mevcut bu şekilde lvl alarak. Fakat , ben bu itemleri sadece verdikleri görsel haz yüzünden önemsiyorum , nitekim bi oyunu oynarken karakterimin gözüme hoş gelmesi çok önemli. Zaten lvl cap olayını halledince çok daha iyi itemler edinilecek vs..
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 21 lvl itibariyle zaten benim anladıgım :

lvl 10 dan sonra ver PvP ye ve main story ye, PvP yaparken companion u sal ortama crafting ine gore ya mat toplasın yada craft etsin, sen Pvp kazandıkca yada kaybettikce hem XP hem Para gelsin, O parayı companion ı missionlara gondermek icin harca vsvs seklinde bir dongu yarat, craftingde senin giyebilecegin itemlar geldikce (lvlla alakalı) onları craft et, giy aynı olaya devam ...

ben lvl 10 dan sonra bayaa PvP yaptım asagı yukarıda 2. quest HUB ını bu sekilde bitirdim, 2. hubda olmedim desem yeridir, hammer flash pointte son bossta bir wipe yedik miller olaydan habersiz olunca, 2. defada indirdiydik :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...