Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 haber var diyor ntv de maç ntv spor da mi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Fabregas'ı niye ileri koyar anlamıyorum, Pedrosu Villası dururken. Onun dışında Barça en iyi kadrosuylan çıkmış, stoperlerde falan da sorun yok belliki. edit: looooolllll gol
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 AHAHAHAH ZAAAAAAAAAAA DAKKA BİR GOL BİR
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 BENZEMAAAAAAAAA AHAHAHA
Esrk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ercan taner yaslandikca sacmalamaya basladi. Keske sunun yaninda bir spiker daha olsaydi da donusumlu anlatsalardi.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 real inanılmaz baskı yapıo yahu. barça kontra yakalarsa affetmez sanki.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Sırf Katalan diye şu Valdes'i kalede tutuyolar, ulan dünyanın en iyi takımısın madem kaleye ve yedek stopere de 2 adam alıver artık be
Esrk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 "Tatar Ramazan" said: Sırf Katalan diye şu Valdes'i kalede tutuyolar, ulan dünyanın en iyi takımısın madem kaleye ve yedek stopere de 2 adam alıver artık be İki hata gole sebep oldu. Pique'de iki defa ofsayti bozdu. Ustelik Benzema'yi da tutmadi. Mac 4-6 olur artik.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 mokoko said: real inanılmaz baskı yapıo yahu. barça kontra yakalarsa affetmez sanki. Valla ben 3 gündür bunu yazıyorum, Real bu sene acaip istekli, hızlı, presli, sert ve dikine paslarla oynuyor, bi kişi alıp gitmiyor eskisi gibi. Ayrıca Barça'nın en önemli olayı olan pasların arasına girerlerse yakarlar Barça'yı diyodum, adamlar direk bunu yapıyor. 2. devre veya olursa 2. golden sonra Mesut'u çıkarıp Kedira'yı da göbeğe sokabilir Morinho
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ya abi biriniz ntvspora söyleyin kaldırsınlar web sitelerinden canlı yayını. bizi yiyiyor akıllılar. türkiyede internet televizyonculuğu bu işte.
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Maçlarda kapatıyorlar onu diyorsan. Hatta uyduda da kapanıyor. Ren said: ya abi biriniz ntvspora söyleyin kaldırsınlar web sitelerinden canlı yayını. bizi yiyiyor akıllılar. türkiyede internet televizyonculuğu bu işte.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 messide güzel bi pozisyona girdi casillas çeldi topu ama madrid inanılmaz istekli.çok geçmeden 2. golüde attılar mı parçalarız barçayı. bu arada barça ilk dakikadan başladı klasik çirkef futboluna.sanchez eliyle 30 kere sarı kart istedi hakem nasıl sarı vermedi sancheze anlaşılır gibi değil.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Coentrao Bu herif sol bek mi, sol açık mı, ön libero mu, orta saha mı yoksa şimdiki gibi sağ bek mi? Ne bereketli adam almışlar ya bizim Hamit gibi yeminlen. Real almadan evvel FMde hep alırdım Benfica'dan, süper adamdı ordada:D
Öne çıkan mesajlar