oldun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 real iyi oynadi ama aptal oynadi rakibinin guclu tarafina vurdular surekli bala bir gol attilar sanslilar gene bir hezimet olurdu konsantre olmus bir barcaya karsi surekli oyunu hizlandirmalar genis alanda oynamalar deli misin arkadasim zaten kaliteli oyuncularin var cek otobusu kazanmasi berekenler onlar zaten 1 tane sallamisin zaten sabirla bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 real hakettigini aldi herzamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Red said: 2-1 e kadar gayet dengeli bir maçtı.real mükemmel oynamadı ama iyi mucadele etti bence barçada bi numara yoktu. 2-1 den sonra ronaldo o golü atabilse biraz gazlanırdı takım belki.ama koptu ondan sonra abi oyundan anlamıyorsun filmden anlamıyorsun müzikten anlamıyorsun bu ülkenin yarısının anladığı futboldan da mı anlamıyorsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 futbolun adaleti yok kanka!!! real oynadı barça kazandı!!! on maçtır böyle bu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bide memeden anlamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 senin resmi bulamadm lan gold.ama bu da iyidir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 haha diablo 3 rage mi bulamadın yoksa bunu mu http://forum.paticik.com/read.php?73,5757207,page=115#msg-5918316 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 diablo 3 sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bırakın bunları, gelin birlikte senators - canucks maçını izleyelim, hem canucks'un 60 dakika içinde kazanması hemde maçta 2 gol daha olması gerekiyor mutlu bir şekilde yatağa girebilmem için, birlikte totem falan yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Hokey'e mi başladık artık sdsffsd... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ya real iyi oynadi, mac dengedeydi diyenlere sasiriyorum. Valdes dingili olmasa gol bile atamazlardi ronaldo'nun yetolugundan. Bi de kendi sahasinda daha 20. saniyede golu bulmus olan takim bunu avantaja cevirip iyice cosacakken herifler resmen eline yuzune bulastirdi. Karsilarinda baska takim olsa 7-0 falan biterdi. Barca olunca dizleri titredi resmen. Ilk 20 dk debelendi sadece real. Bu dakikadan sonra barca pas yapmaya basladi. O paslasmalar basladiginda oyun bitmisti zaten. Ama o dakikaya kada real hep uzun toplara zorlamisti barcayi. Devamini getiremedi sefiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Red said: toggiede reale hiç acımıyor ya ligi ve şl yi aldıktan sonra kariyeri niye bitsin adamın barçaya yenildi diye Ya geyigine soyledim bitmez tabi. Gonlumden gecen olmus biaz, gercekci degil :) adama uyuzum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ahahaha her maçta morinho ve minyonları BU SEFER BAŞARICAZ diye gazla başlıyorlar ama http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/373946_10151021579465597_869245596_21767587_1639858389_n.jpg Ronaldo bir kere de şöyle büyük maçlarda perform et be kardeşim. Bir sürü fanboyun üzülüyor bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 DarKRideR said: yok cidden, 4 yıldır real madrid'in en formda olduğu dönem ve ilk defa bir Barcelona maçında bariz bir şekilde favori olarak gösteriliyordu. Yani herşey, bütün herşey Real Madrid'in ezeceği yönündeydi lakin bu nedir arkadaş yA Dün arkadaş Real handikap oyna diye tutturdu 4.5 diye oran. 6 kişiydik. Kadrolara bakıp öyle konuşmayı bekledim. Kadroları gördüm. Bu maça handikapı bırak real alır oynanmaz, güzel üst oynanır dedim. Güzel de oldu. Çünkü akıl var mantık var. Barcelona farklı tarz bir oyun sergiliyor. Yani Fenerbahçe gibi düşünemezsin Di Maria Ronaldo atak çıktık ezcez diye. O takıma akla gelen en mantıklı uygulama kanat adamları değil, göbekte ortada her mevkide oynayacak adamları doldurmak. Barcelona pas yaparak, ortadan defans arkasına ya da verkaçlarla gelmeyi tercih eden bir takım. Kanatları riske etmeyeceksin elbette ama atak yönünü oraya doğrultmayacaksın bence. Derbilerde ortadan oynayabilen takım kazanır. Günümüz futbolunda kanatlardan ziyade ortadan giden adamların sağlamsa ve iyi yer alıyorsa bir yerlere geliyorsun. Örnek olarak Zokora ve Colman, önlerinde Alanzinho ile Trabzonspor. Ya da Melo, Selçuk önlerin de kanada yakın ofensif bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sotto said: Hokey'e mi başladık artık sdsffsd... he ya, bayağı zevkli oluyor geceleri zaman geçiyor adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 El Clasico ne ya, Screwy'yi çok ağır dövdüm dün Fifa'da. İlk defa oynuyorum hayatımda top oyunu falan bu arada, 4. kez elime aldıgımda karsıma çektim, vurdum agzına vurdum agzına. Meşin yuvarlak çok zalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 elinin hamuruyla karışma futbola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Real bu seneki form, oyun ve kadrosuyla bile böyle yeniliyorsa cidden Barça'nın bu takımı dağılana kadar yenemez artık. Kadıköy'deki Fb-Gs maçları gibi oldu artık kaç sene süreceği belirsiz bir tekrar sarmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b1A76J6oZmo#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 şu koyulmamış galiba http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/374595_237215576343604_157214951010334_555471_2001258905_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar