Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncular Belki Bunu Görür ve Geri Gelir.


Zildjians

Öne çıkan mesajlar

kotbs geçen setten sonra bariz çok daha iyi olmuş ama sovereign hala en iyi. hoş gerçi sovereign herhangi bir oyunda gördüğüm en iyi zırh, onun geçilmesi zor hele hele mythic kalmamışken ortada.

swtor'la değil de bununla uğraştıklarını biliyor olsam dönebilirdim belki. :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard said:

Şuan çay içiyorum.Oyuna dönecek olursak tabi ortada bi oyun kaldıysa,biraz araştır bakalım neden geçmiş anlarsın.


ahahah! ah siz bir oyunu bırakınca o oyunun bittiğini düşünenler, çok komik oluyorsunuz bazen. Oyunu araştırmama gerek yok, sen kendi içinde bulunduğun duruma göre değilde soruya göre cevaplar verirsen ilerleme kaydedebilirsin, sana göre artık çok geçse bundan banane, bırakın abi oyunu ama ondan sonra bu oyun bitti, öldü diye kalabalık yapmayın, 2 senedir oynuyorum ben bu oyunu, hala bitti, hala öldü! yahu oyunu madem bırakmışsınız hala warhammer sayfalarında ne geziyosunuz, bitmedimi bu oyun sizin için, artık çok geç değilmi size göre?


hao sen de kime ne dedin anlayamıyorum, oyundaki gibi ne yaptığın belli olmuyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun öldü demiyorum geç diyorum biraz dikkatli okusan anlarsın...Bu fikri savunanlar oyunu çıktığından beri oynayanlar benim gibi.Oyunu savunmak veya kötülemek için bi nedenim yok.shadowbaneden sonra oynadıgım en güzel pvp oyunuydu.Ama bu oyunun artık can çekişmeye başladığı gerçeğini değiştirmez...Bu gelen son büyük patchle(para ile sattıkları) oyun dağılma dönemine girmişti zaten.Sam'inde dediği gibi adamlar oyunun üstüne düşselerdi bişiler olurdu ama kendi firması bile umudu kesti artık...Yeni set getirerek olacak işler değil bunlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ş imdi anlamıyorum hafız madem yapımcılar bile umudu kesti niye yeni bişeler getirmeye kalksınlarki şöyle birşey daha var setlere bakarsanız oyunda değişiklikler olduğunu ne biliyim WL ye 2 axe geldiğini görceksiniz.

Normalde DF ve WF setlerde cloak yok ama yeni setlere bakarsanız hepsine cloak geliyor, yani oyunda bence birçok değişiklik olucak ben rvr si bu kadar sağlam oyun görmedim ama şu düşünce yüzünden oyun öldü bitti gitti diye diye siz bitiriyorsunuz şu oyunu gerçekten oyun bence sadece durgun swtor bana göre patlıcak çünkü WO sevenlere göre bir oyun değil uçmalı kaçmalı ışın kılıcıda nedir hacım max 3 4 aya patlıcak bana göre ben zaten filmlerindende nefret ederdim animesini gördüm e2 deydi sanırım hatırlamıyorum anime sever olarak o bile nefretlik getirdi.

Neyse sonuç olarak bence bir umut daha var çok geç değil çünkü oyun patlamadı devam ediyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2009 dada oyundaydım kardeşim ben etrafımın haritada mavi ve kırmızı denizden oluşup orda yeşil okun çük gibi kaldığı zamanlarıda hatırlıyorum o zamanda oyun durgundu patchden sonra bi anda patladı ortalık şimdide aynı şey olabilir umut kesmemek lazım bundan bahsediyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warhammerın en büyük handikapı erken release edilmesiydi, wotlk gelmeden önce mmo oyuncularını kafalamaya çalıştı tüccar mantığıyla. bunun sonucunda korkunç lag ve buglara maruz kaldı oyuncular. ilk darbeyi bu eksikliklerden dolayı kaybettiği oyunculardan yedi.

wotlk çıktı, oyuna şans vermeye çalışan wow tayfası sorunların halledilmediğini görünce wotlk e kaçtı. çünkü sınıflar arası hayvani dengesizlikler vardı o zamanlar. hatırlayanlar vardır belki fort savaşlarını, 3 saniyede frame atlaya atlaya bişiler yapmaya çalışırdık.

slayer ve choppanın gelmesiyle ve çoğu oyuncunun bu sınıflara kaymasıyla rvrde aoe rüzgarı esti ( hala devam ediyor bu fakat o zamanlar inanılmaz kötüydü ). çoğu class oyundan silindi ve dengesiz rvr dönemi başladı ( çoğu class a gelmesi gereken nerf-buff lar gelmedi, teknik ekip sallamadı ). ikinci büyük darbeyi de o zaman yedi war.

en son geçen sene 90+ gearlar geldi ( betadaki setleri kullandılar-düşük tierdekileri cp lediler ) , hatırlayanlar vardır belki mdps defensive setin " siphon vitality " bonusunu. 90+ slayer 4-5 80+ oyuncuyu güle oynaya warcampe yollardı. bunun nerflenmesi uzun zaman aldı, oyun da sıkıcı rp farmına döndü.

yeni city instancelerin ve ti ın da beklendiği gibi pvp-instanceleri olmaması da oyundan fena soğuttu, aslında çok basit fixleri var fakat fixlemediler günde 3-4 defa boş instance farmlamaktan gına geldi. normalde olması gereken ti ın da ic-at ninde 24 vs 24 olmasıydı.

özet olarak war hala oynanır lakin 3 yıldır - hatta betadan beri- oynayan oyuncular için yeni hiçbir şey vaat etmiyor, bundan dolayı bayık geliyor artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...