Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Beta - 2 Aralık Cuma

bemre

Öne çıkan mesajlar

AmoRPHouS said:

Arkadaşlar performans sıkıntısı seçenler sadece shadow ayarını highdan low a getirerek 2-3 kat daha fazla performans sağlayabilir. Bende 5 fpsye düşen yerlerde bile 30 un altına inmiyor shadow ayarı lowda iken.

Evet shadow olayi duzeltiyor da, shadow'larin oyuna buyuk etkisi var. Ek olarak bir onceki betada shadow'lar full sekilde oynamistim performans sorun olmamisti.
Sosyal ağlarda paylaş

teknik bir sorunum var oyunla alakalı yaşayan var mı başka,

camera movement speedini %1 e indirdiğim halde mouse a basılıp tutup kamerayı kendi etrafımda döndürme hareketi yaptığımda çok hızlı dönüyor, hadi yatayda bir derece diyecem ama dikeyde mouseu milim oynatıyorum hop diye değişiyor hayvan gibi ayağıma bakarken anında gökyüzüne bakar hale geliyorum ortasını tutturana kadar anam ağlıyor,fenalık geldi, sebebini/düzeltmesini bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

pashæ said:

Windows ayarlarında Mouse hızını düşürmeyi dene, bende oyun içi mouse hızını en sona düşürmeme rağmen fazla hızlıydı hala, bu şekilde çözdüm.

abi ne eziyetmiş ya, neyse mouse'a farklı dpi'lar atiyim bare, bf3 oyna farklı sens, sw oyna ayrı sens ayarla saçma olmuş. hani 5k dpi da oynamıyorum 1000 yani, fixlenmesi lazım durumun. bir feedback yapayım bare şu olaya, hayrım dokunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...