Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legendary Transmogrification


Kyaltie

Öne çıkan mesajlar

Büyük umutlarla aylarca 25 man raidler yaptı bir çoğumuz 4.3 te legendary itemlerimizi göstermek adına.. Bir işi de tam yapsa blizzard şaşırırdım zaten.. Baya tepki geldi bu yaptıklarından ötürü birazda ayrımcılık olarak da nitelendirilebilir tabi kimine göre.. Bu konuda sizin görüşlerinizi merak ediyorum elinde legendary item bulunduranlar bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son derece normal bir olay, bende de var legendary ama oyuna legendary için transmogrification koysa adamlar bütün oyun eski legendaryler ile dolar. O sebeple bu unique silahların hiçbir unique'liği kalmaz.

Dahası çok uzun süre önce açıkladılar olaya legendary dahil olmayacak diye. Patch çıktıktan sonra durumu yeni fark edip forumda tepki gösterenleri kimse kaale almaz bu saaten sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle çünkü, naxx40tan düşüyordu, sözde TBCde milletin kızıyla oğluyla corruptionı kaldıracaktık ama WotLKde yeni naxx ve DKlarla birlikte oyuncularda değil de npclerde olacak şekilde hikayeyi retconladı blizz. Sonra da aga pardon biz aslında hiç koymamalıydık bunu oyuna gibi bişey dediler. Ama silah legendary değil epix olduğu için transmog olması lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...