Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Büyük umutlarla aylarca 25 man raidler yaptı bir çoğumuz 4.3 te legendary itemlerimizi göstermek adına.. Bir işi de tam yapsa blizzard şaşırırdım zaten.. Baya tepki geldi bu yaptıklarından ötürü birazda ayrımcılık olarak da nitelendirilebilir tabi kimine göre.. Bu konuda sizin görüşlerinizi merak ediyorum elinde legendary item bulunduranlar bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Daha önce olmayacağını söylediler zaten. Olacak gibi algılamanız sizin hatanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Hicbisi anlamadım ben ne yazıyo yukarda biri acıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Son derece normal bir olay, bende de var legendary ama oyuna legendary için transmogrification koysa adamlar bütün oyun eski legendaryler ile dolar. O sebeple bu unique silahların hiçbir unique'liği kalmaz. Dahası çok uzun süre önce açıkladılar olaya legendary dahil olmayacak diye. Patch çıktıktan sonra durumu yeni fark edip forumda tepki gösterenleri kimse kaale almaz bu saaten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 böyle olcağını bildiğim için warglaive setli dkmı sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ama tabi corrupted ashbringerı olanlar için "god mode: on" oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 toggie said: Hicbisi anlamadım ben ne yazıyo yukarda biri acıklayabilir mi? tekrar baştan okumaya ne dersin ? anlaşılmayacak birşey göremiyorum ve türkçe yazdım.. he sırf post atmak için yazdıysan da yorum yapmayayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Gayet sakinim.. sen beni merak etme.. anlamaya çalış yazdıklarımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bende ilk başta kızdım 3 legendarymi kullanırdım dedim. Sonra evet herkes elde edecek suyu çıkacak diye fikrim değişt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Duzgun yazmamıssın. Transmo kullanınca anladım ne demek istedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 adamalr daha xmogu acikladiklari postta soylediler legedarylere asla izin vermiycez diye olmasi gerekende bu eski pvp setlerini sadece vanilladan achisi olanlar icin acmalari ise cok dogru bi adimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Olmıyacağını en başından söylediler bence ve iyide ettiler zaten gidip swprd mu kasıcaktın 2 tane warglaive koymak için? saçmalık zaten boşver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 eski pvp setlerini nereye açtılarki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 glaive'i olanlara ayıp oldu hakkaten : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ashbringer yapiliyor mu? bosuna denemek icin 13 euro vermeyim blizzarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Corruptedsa yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 nasıl yapılıyor corrupted olanı? wowhead'e baktım ama not available diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Öyle çünkü, naxx40tan düşüyordu, sözde TBCde milletin kızıyla oğluyla corruptionı kaldıracaktık ama WotLKde yeni naxx ve DKlarla birlikte oyuncularda değil de npclerde olacak şekilde hikayeyi retconladı blizz. Sonra da aga pardon biz aslında hiç koymamalıydık bunu oyuna gibi bişey dediler. Ama silah legendary değil epix olduğu için transmog olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 said: I can confirm that Corrupted Ashbringer is Transmogable. Omok from Burning Blade is dual wielding them, transmogged over Masterwork Elementium Deathblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ahahah 346 maviyle gezen adam bide http://us.battle.net/wow/en/character/burning-blade/Omok/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Oyş adamın görüntü über direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://www.wowwiki.com/Set_look_alikes Yalnız adaın trans kullanma rehberi :P Mavi bloodfangi kasıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Birşeyi merak ettim neden acaba linkteki eski pvp setini kullanamıyorum trnsmog nanesi için? http://www.wowhead.com/itemset=391#. Offf ya eski warlord ranki olması lazımmış galiba bunları kullanabilmek için ama ilginç olanı üzerime giyebiliyorum bunları ama transmogzort yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barag Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 thunderfury yi tekrar kullanmak isterdim :D thunderfury ve sulfurasım var. hatta yeni sulfurasla eskisini birlikte kullanmak falan cok cool olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar