reyou Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://www.zapkolik.com/250975/iste-dubaideki-dunyanin-en-pahali-fiskiyesi.html twitter takipcilerim sagolsunlar pek iyi videolar postliiiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 abi suyu filan çok severim ama şunlara karşı hiç bir şey hissdemiyorum yani hep izleyen başında toplanan insanlara imrenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 alt tarafı fiskiye.ne kadar pahalı olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dubai de kayak merkezi vardı sanırım yanlış bilmiyorsam fiskiye ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 twitter takipçilerin değil onlar senin takip ettiklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dubai de kayak keyfi fiskiye ne lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Heriflerin turist çekmek için yaptığı yatırım gelecek turistlerin harcayacağı paradan fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 işte fazla gelince kıçına sürer demiş atalarımız o hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Fistan said: twitter takipçilerin değil onlar senin takip ettiklerin hayir twitter alert aldim su adam sizi takip etmeye basladi diye, bende gittim adamin timeline a baktim iste ordan gordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 O kadar gereksizmiş ki.tamam görsel eyvallah da ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 zenginin malı zügürdün çenesini yorarmış. bize ne abi elin arabının fıskiyesinden. alla alla... bitek bu degil abi yani.memleket meselesi gibi oturup tartışması falan bide.yahu akıl sağlığı yerinde yaşını basını almıs kaç adam sunu tartışır ya bu kadar?ben 20 yasındayım ekmek elden su golden yasıyorum okula gitmekten baska hiçbir görevim yok.ben wowda spell power ın verdigi dmg ın hesaplamasını veya ne bileyim sc2 de spend quotient hesaplamasıyla falan ugrasirsam kimse bana bisi demez ugrasmiyorum da nitekim ama arkadasım senın ısın gucun yok mu ya.ben hiç reröre etmedim yani belirttiğim üzere geldim samimi bi sekilde uzmana gorun falan dedim yani.27-28 yasında oldugunu dusunuyrum bilmiyorum tam ama bu yasta bi insanın bunlara bu kadar kafa yorması sağlıklı değil.gerçekten degil yani.git iş güç derdine düş kariyer derdine düş askerlik derdine düş ne bileyim bi sorumlulugunla ilgili derdin olsun ya.he eğer sen bunları bu yasında dert etmiyosan bunun sayılı acıklamaları vardır ve bunlardan birisi de sen ailenin gotune güvenen ve 25 üstü bi yaşta hala ailene yük olan bi adamsın net.neyse abi ben acil şifalar diliyorum baska bisi demiyorum yanı.sabaha kadar tartısın cok da sikimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 sakin ol şampiyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Son cümleleri garbagedaki posttan kopyalamışsın. Olmadı şampuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 loopa girmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Fıskiye şarttı zatenu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 WHAT KIND OF WHICHCRAFT IS THIS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Su bir nimet değil mi ? Sonuçda nimetle oyun olmaz. Zındık bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bence fındık bunnar kıkıkıkıkakakakakakaleteleteletelete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Dubai patladı, yatırımlar şantiyeler yarım kaldı deniliyordu bi ara, şu anki durum ne? doğru mu bu patlama haberi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Şu kayak merkezi dediğiniz aslında alışveriş merkezinin bi bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 dubai malın iyisini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 yeni mi goruyosunuz olm bunu, kac aylik olay. 2-3 sarki dinlemistim orda,video da cekmistim bulursam koyayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 fakiriz işte abi, anca 2-3 ay sonra görebiliyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar