benjani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 akışkanlar mekaniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 mahallenin abileriniz neyine yetmiyor la tutup mektebe götürmüyorlarmı milli formayı giydirmiyorlarmı size gitmek istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mukavemet önemli abi uygun yükleme yapmazsan kırılır mırılır bide, başına iş alırsın. Sonuçta okulun demirbaşı sayılırlar onlar. Emniyet katsayısı önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 öğretmen lazımmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Norak said: pff zamanında kapılarına dayanmıştık!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 allah kahretmesin sizi lan. 3. sınıf espriler dolmuş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 huun said: biz ona kerane diyoruz ve anadolunun her bir yanında var. nasıl ilk oluyor dünyada anlamadım. kerhane farklı bir olay ya. burda sana nasıl daha iyi sevişçeğini öğretiyorlar, nasıl seks yapılır değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 "Tatar Ramazan" said: öğrencilerin kadın-erkek aynı yatakhanelerde kalarak ev ödevlerini birlikte yapacaklarını belirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 "Tatar Ramazan" said: karhanede kahkaha attım asdöasişdö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bitirme tezi konusunda çok şanslı olacakları aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 o kadar yazı yazılmış bir kez "orayı yıkarlar" esprisi yapılmamış, takdir ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Alaylı mektepli tartışmasında kılıçlar çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 mantıksal eksikler var kendi sevgilisiylemi katılınıyor ordan öğrencilerle mi? yani erkek sayısı fazla olursa sakat gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 şimdi okullu oldukkkk sınıflarııı doldurduuukk sevinçliyizz hepimizzz yaşasın okulumuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 siniflari neyle doldurdunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Hatunu biz mi getiriyoruz yoksa okul mu temin ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 hademelik kadrosunu doldurabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Karakter analizi yapılarak almalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 damsız almıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bana hocalık teklifindeki maaşı duysaydınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 maaşları darbe hesabıyla veriyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 o paraya yıkarlar seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 benjani said: http://seyyarsatici.net/content_files/prd_images/C%C4%B0NSEL%20SA%C4%9ELIK/ERKEK/vpills33.JPG dalga büyük olmadan sörf yapamazsınız!!!111bir!1 http://www.sahadan.com/canli_sonuclar/ adblocker falan varsa kaldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hepiniz eşek kadar adamlarsınız. elalemin yatak hayatını dilinize dolamışsınız. gidin kendi cinselliğinizi yaşayın. bitek bu degil abi yani.memleket meselesi gibi oturup tartışması falan bide.yahu akıl sağlığı yerinde yaşını basını almıs kaç adam sunu tartışır ya bu kadar?ben 20 yasındayım ekmek elden su golden yasıyorum okula gitmekten baska hiçbir görevim yok.ben wowda spell power ın verdigi dmg ın hesaplamasını veya ne bileyim sc2 de spend quotient hesaplamasıyla falan ugrasirsam kimse bana bisi demez ugrasmiyorum da nitekim ama arkadasım senın ısın gucun yok mu ya.ben hiç reröre etmedim yani belirttiğim üzere geldim samimi bi sekilde uzmana gorun falan dedim yani.27-28 yasında oldugunu dusunuyrum bilmiyorum tam ama bu yasta bi insanın bunlara bu kadar kafa yorması sağlıklı değil.gerçekten degil yani.git iş güç derdine düş kariyer derdine düş askerlik derdine düş ne bileyim bi sorumlulugunla ilgili derdin olsun ya.he eğer sen bunları bu yasında dert etmiyosan bunun sayılı acıklamaları vardır ve bunlardan birisi de sen ailenin gotune güvenen ve 25 üstü bi yaşta hala ailene yük olan bi adamsın net.neyse abi ben acil şifalar diliyorum baska bisi demiyorum yanı.sabaha kadar tartısın cok da sikimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Kabul ölçüleri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar