Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://www.avea.com.tr/tr/images/bireysel/top/bal_paket.jpg Şu 30TL'lik paket çok iyi geldi bana. Bir aydır veri kullanımımı ölçüyorum, 400MB civarı. Evdeyken zaten Wifi'ye bağlandığından dışarda sadece. Opera Mini'ye geçtim bir de Mobile'den daha iyi çalıştığını farkedince. Avea çekmiyor diyorlar ama. Ankara'dayım, Bilkent'e gidiyorum işte hep. İyi mi bu Avea bu günlerde? 2 yıl önceden kalma deneyiminiz varsa hiç yazmayın ama. Bir de hiç faturasız hat kullanmadım, ondan da süpheliyim. Şu an 250DK + 50SMS + Sınırsız 2G var Vodafone'da, 33 TL ödüyorum. Aynı paraya daha çok şey veryor diye geçeyim diyorum işte. Internetin sınırsız olması güzel, bir de 3G'nin pil harcaması ve hızı arasında da kararsız kaldım. Genel olarak fikir istiyorum işte ya, bir ay oldu, karar veremedim. edik: aşağıda yazdığımı da ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ankarada avea kullanıyorum yaklaşık 7-8 senedir. daha çekmediğine rast gelmedim. 3g sadece sehir içinde var tabi malum. ama 2g si de iyi fena değil. hatta youtube'da video bile izletiyor. bende 600 dk konuşma 1000 sms + 1gb net var. 50 60 civarı ödüyorum. faturalı benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bir de ben de şu an 250DK + 50SMS + Sınırsız 2G var Vodafone'da, 33 TL ödüyorum. Aynı paraya daha çok şey veryor diye geçeyim diyorum işte. Internetin sınırsız olması güzel, bir de 3G'nin pil harcaması ve hızı arasında da kararsız kaldım. Genel olarak fikir istiyorum işte ya, bir ay oldu, karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ya bana 3g hiç stabil gelmedi. sürekli baz istasyonu değiştiriyor en iyisini bulmak için ve arada bu yüzden çekmemezlik yapabiliyor. kızılayda falan olmadığım sürece açmıyorum 3g yi. stabil değil çünkü. 2g hem pil iyi hem de hız nette gezinmek için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Sürekli baz istasyonu değiştirmesi normal zaten eğer sen sabit değilsen. Sabitsen de, bu ne biçim radyo ağı kardeşim, adam gibi planlayın şunu deme hakkın doğuyor. Bekleyin az geliyor yakında 3g çekimine çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yok sabitken yapıyor onu. gezerken yapsa gam yemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Zaten 3G olmaz derseniz geçmem zaten. Bu arada ender aylarda 2-3GB bulduğum oluyor, evde elektrikler gidince filan da kullnıyorum. Yani 3G'nin hızılı yaşayamazsın, olsa da 500 MB ile önemli değil diyorsanız... 100MB 3G var şu anda, aslında çok gerekince onu açsam. Kararsızım işte çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bu sene cok ciddi 3G yatırımı oldu. İstatistiki olarak da cok cok yol katetti Avea. Buyuk sehirlerde ozellikle 3G'de pek problem yasamazsınız, bazı kronik problemli olan bolgeler dısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Avea'da hala çekim, kapsama problemleri var, özellikle yazlık yerlerde. edit: 3g'den değil bildiğin konuşmadan bahsediyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Neresi mesela? Sıkıntı oldugunu dusundugun bolgeyi musteri hizmetlerine mail atarak bildirdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 tam gaz gidio avea ya, ama bulundugun bolgeyı bilemiorm kendin bi test etmen lazım. Tabi her ne kadar sahasıda olsa, 1800 handikapı var aveanın o can sıkıcı. 3g için, gerçekten kullanıyor musun ona bi bak abi. Eğer gerçekten kullanıyorsan al bi avea hat, 1 hafta dene gittiğin güzergahta bak. Yok gerçekten kullanmıosan salla geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ahmedinejad said: yok sabitken yapıyor onu. gezerken yapsa gam yemicem :) hattın ne? avea mı?vfn mi? muhtemelen "aa lisansını aldık madem kullanalım" diyip power settinglerle oynamışlardır. 2g kafası -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bu olay avea nın bir kaç bölgesinde de var, yakın tarihte tecrübe ettik, telefon bizim sistemle macro arasında maraton koştu, bir bizimki basıyor alıyor bir macro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bunu diğerleride yapıo ya. ama güney marmara illerinin hiç birisinde göremessin böle bişi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sdasda reklam yok reklam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bizzat Avea içinde çalışan birisi olarak yorum yapmam reklama girmez umarım :) Bilkentte sıkıntısız 3G den faydalanırsın. Ankara içinde yerin altına inmedikçe çekme sıkıntısı çekmezsin hatta mobil baz sayesinde Ankarayda bile çekiyor şuan. İnternet kullanımı yapacak isen faturasız hat en ideali diyelimki paket yetmedi 9TL karşılığında 1GB internet alıp takılırsın. Internet kullanımlarında faturalı hatlar tüm operatörlerde tehlikeli çünkü paket aşım ücretleri oldukça yüksek. Bir sıkıntı çekmeden kullanabilirsin bal paketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Öyle değil ya, Vodafone sınırsız 2G 8TL'ye. Onu kullanıyorum yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 1Gb'ye günlük diyor ama. Şaçma olmuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ankarayda çekmiyor sanki ya? kızılay dikimevi arası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bende 1000avea içi 1000 sms 1gb kullanıyorum aylardır hepsinin 900ü fln bosa gidiyo bu 250 olan iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 avea.com.tr said: Avea'dan siz faturasız hat müşterilerimize özel muhteşem bir teklif. Artık 1GB internet paketinin fiyatı ayda sadece 9TL! Kayıt olmak için tek yapmanız gereken 1GB yazıp 5555'e SMS göndermek. Haftalık paket başka bu faturasız hatlara özel paket. @ahmedinejad Ankara için dediğim gibi yer altında olmadığı sürece kapsama ile ilgili mamak/bala dışında sorun olmaması gerekir. Çekmiyor ise baz istasyonu hasarlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 İstanbul Selimiye civarında oturuyorum. 7 ay önce bizim ve çevredeki 7-8 sokakta avea baz istasyonunda ki sorundan şebekemiz ev içinde çekmiyor, pencere kenarlarındada 1 çubuk çekiyor en fazla. Hattımı değiştirmek istemediğimden bir de yaz tatili derken unuttum gittim. Sonra geri döndüm işte, sorunlu sorunlu kullanıyorum. Saolsun akrabaların habersiz yere kontör yüklemesi yüzündende uzadı bu süreç. Kontörü bitircem diye kasarken, yenileri yüklendi hep. Gelecek hafta içinde hattımı değiştireceğim ( kimse yükleme yapmazsa sdfsdfs ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 diğerlerini denedin mi? belki evinde bi sıkıntı vardır senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Pahalı ama güçlü turkcell'den şaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Suark said: diğerlerini denedin mi? belki evinde bi sıkıntı vardır senin Yok diğerlerinde bir sorun. Artık arkadaşlar geldiğinde mutfağa doğru yürürlerken durun telefon çekmez diye bağırmaya falan başladım. Garip geliyor evin içinde telefonla konuşmak. Hatta ailemin yanına döndüğümde telefon çaldığında pencere kenarına falan gidiyordum bilinçaltından sdfdsfs. Edit : Müşteri hizmetleriyle de konuştuğumda yeni baz istasyonu için belediyeden direk istediklerini bekleme aşamasında olduğunu söylediler, 2 ay geçti tabi. Bu hafta okkalı bir küfürle arayıp sövüp sonrada hattımı kapatmalarını isteyeceğim. Edit2: Ha birde her 2 günde bir kapsama alanı için baz istasyonu diktiklerini anlattıkları reklam var ki, her gördüğümde sövüyorum. İstanbul göbeğinde çekmeyen hat için baz istasyonlarının tencere kapağından, makarna süzgecinden falan yapılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar