Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avea? - Tarife ve sağlayıcı değiştirme kararsızlığı


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
http://www.avea.com.tr/tr/images/bireysel/top/bal_paket.jpg

Şu 30TL'lik paket çok iyi geldi bana. Bir aydır veri kullanımımı ölçüyorum, 400MB civarı. Evdeyken zaten Wifi'ye bağlandığından dışarda sadece. Opera Mini'ye geçtim bir de Mobile'den daha iyi çalıştığını farkedince.

Avea çekmiyor diyorlar ama. Ankara'dayım, Bilkent'e gidiyorum işte hep.

İyi mi bu Avea bu günlerde? 2 yıl önceden kalma deneyiminiz varsa hiç yazmayın ama.

Bir de hiç faturasız hat kullanmadım, ondan da süpheliyim.

Şu an 250DK + 50SMS + Sınırsız 2G var Vodafone'da, 33 TL ödüyorum. Aynı paraya daha çok şey veryor diye geçeyim diyorum işte.

Internetin sınırsız olması güzel, bir de 3G'nin pil harcaması ve hızı arasında da kararsız kaldım. Genel olarak fikir istiyorum işte ya, bir ay oldu, karar veremedim.

edik: aşağıda yazdığımı da ekledim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Bir de ben de şu an 250DK + 50SMS + Sınırsız 2G var Vodafone'da, 33 TL ödüyorum. Aynı paraya daha çok şey veryor diye geçeyim diyorum işte.

Internetin sınırsız olması güzel, bir de 3G'nin pil harcaması ve hızı arasında da kararsız kaldım. Genel olarak fikir istiyorum işte ya, bir ay oldu, karar veremedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Zaten 3G olmaz derseniz geçmem zaten. Bu arada ender aylarda 2-3GB bulduğum oluyor, evde elektrikler gidince filan da kullnıyorum.

Yani 3G'nin hızılı yaşayamazsın, olsa da 500 MB ile önemli değil diyorsanız... 100MB 3G var şu anda, aslında çok gerekince onu açsam.

Kararsızım işte çok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam gaz gidio avea ya, ama bulundugun bolgeyı bilemiorm kendin bi test etmen lazım. Tabi her ne kadar sahasıda olsa, 1800 handikapı var aveanın o can sıkıcı.

3g için, gerçekten kullanıyor musun ona bi bak abi. Eğer gerçekten kullanıyorsan al bi avea hat, 1 hafta dene gittiğin güzergahta bak. Yok gerçekten kullanmıosan salla geç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizzat Avea içinde çalışan birisi olarak yorum yapmam reklama girmez umarım :) Bilkentte sıkıntısız 3G den faydalanırsın. Ankara içinde yerin altına inmedikçe çekme sıkıntısı çekmezsin hatta mobil baz sayesinde Ankarayda bile çekiyor şuan. İnternet kullanımı yapacak isen faturasız hat en ideali diyelimki paket yetmedi 9TL karşılığında 1GB internet alıp takılırsın. Internet kullanımlarında faturalı hatlar tüm operatörlerde tehlikeli çünkü paket aşım ücretleri oldukça yüksek. Bir sıkıntı çekmeden kullanabilirsin bal paketi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

avea.com.tr said:

Avea'dan siz faturasız hat müşterilerimize özel muhteşem bir teklif.

Artık 1GB internet paketinin fiyatı ayda sadece 9TL! Kayıt olmak için tek yapmanız gereken 1GB yazıp 5555'e SMS göndermek.


Haftalık paket başka bu faturasız hatlara özel paket.

@ahmedinejad

Ankara için dediğim gibi yer altında olmadığı sürece kapsama ile ilgili mamak/bala dışında sorun olmaması gerekir. Çekmiyor ise baz istasyonu hasarlıdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul Selimiye civarında oturuyorum. 7 ay önce bizim ve çevredeki 7-8 sokakta avea baz istasyonunda ki sorundan şebekemiz ev içinde çekmiyor, pencere kenarlarındada 1 çubuk çekiyor en fazla.

Hattımı değiştirmek istemediğimden bir de yaz tatili derken unuttum gittim. Sonra geri döndüm işte, sorunlu sorunlu kullanıyorum. Saolsun akrabaların habersiz yere kontör yüklemesi yüzündende uzadı bu süreç. Kontörü bitircem diye kasarken, yenileri yüklendi hep. Gelecek hafta içinde hattımı değiştireceğim ( kimse yükleme yapmazsa sdfsdfs ).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

diğerlerini denedin mi? belki evinde bi sıkıntı vardır senin

Yok diğerlerinde bir sorun. Artık arkadaşlar geldiğinde mutfağa doğru yürürlerken durun telefon çekmez diye bağırmaya falan başladım. Garip geliyor evin içinde telefonla konuşmak.

Hatta ailemin yanına döndüğümde telefon çaldığında pencere kenarına falan gidiyordum bilinçaltından sdfdsfs.

Edit : Müşteri hizmetleriyle de konuştuğumda yeni baz istasyonu için belediyeden direk istediklerini bekleme aşamasında olduğunu söylediler, 2 ay geçti tabi. Bu hafta okkalı bir küfürle arayıp sövüp sonrada hattımı kapatmalarını isteyeceğim.

Edit2: Ha birde her 2 günde bir kapsama alanı için baz istasyonu diktiklerini anlattıkları reklam var ki, her gördüğümde sövüyorum. İstanbul göbeğinde çekmeyen hat için baz istasyonlarının tencere kapağından, makarna süzgecinden falan yapılması lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...