Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seçmeli derslerinizi

yav

Öne çıkan mesajlar

Merak ettigim seyleri sececegim. Akademisyen olucaz, calismayi dusundugum alanlari onceden biraz tanimazsam olmaz.

Ayrica mesela ben is veren olsam, bilgisayarci adam basvurdugunda bakarim aldigi derslere kesinlikle. Muhtemelen bakiyorlardir da. Compiler, AI gibi zor derslerden kacmamis adamin daha caliskan, azimli olma ihtimali cok daha yuksektir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

merakmından soruyorum,bir bilgisayar mühendisi operating system ya da network dersi almazsa ne olur ?

bana göre bi cacık olmaz gibi.
ben naptım derseniz,hep ilgimi çeken alanların derslerini aldım,ortalama batık vaziyette o yüzden,ama işe gireceğim zamanda adam bana gelip oo aferin bu dersleri almışsın gel işe demicek,o yüzden keşke basit dersler alsaydım diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Trans said:

bana göre bi cacık olmaz gibi.
ben naptım derseniz,hep ilgimi çeken alanların derslerini aldım,ortalama batık vaziyette o yüzden,ama işe gireceğim zamanda adam bana gelip oo aferin bu dersleri almışsın gel işe demicek,o yüzden keşke basit dersler alsaydım diyorum

Ilgini ceken derslerden dusuk nasil aldin ki? Birkac tanesi hoca tribi desem ortalamani dibe cekmezlerdi. Dersi alirken ilgimi cekmedigini anladim desen bu sana nottan cok daha buyuk bir kazanc.

Ayrica opsys ve network nerede core degil? Ben daha ikisini de almadim ama yani semaphore nedir, scheduling algoritmalari ne ayaktir, thread ve process nasil farklidir, bu aletler birbirleriyle nasil iletisim kuruyor bunlari bilmek gerekiyor en azindan. Zaten lisansta cok temel seviyede gosteriyorlar bunlari.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk üni seçmelim osmanlı diploması tarihiydi. az bişeyler öğreniyim lan dedim. o dönem burs için 2.5 lazımdı. 6 ders almıştım. 5 bölüm dersim bb ve üzeri geldi. osmanlı diploası tarihi dc geldi. sonra sokarım böyle işe dedim. 2. seçmeliyi sanat tarihi aldım. hocası bol not veriyodu. 5 dakka çalıştım aa aldım dersten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...