Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Sentinel / Sith Marauder Genel Başlığı

Satoshie

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Gunslinger ftw, sentinelden gunslinger'a geçtim, 3k'lar havalarda uçuşuyor. Hele sentinel, guardian gibi sefil melee'leri bir kez cc'ye almaya başladım mı gg

güzel güzel böle sizin gibiler yazsalar heryerde yakındır rangelerin nerflenip meleelerin bufflanması:)

-Deno- said:

guardian dps olarak şu ana kadar pvp'de beni 2 - 3 kere falan geçebildi sentinellar. pve'de de benden aman aman fazla damage yaptığını görmedim level dengim olan adamlarda.

hayat guardian'da diyorum size, dinlemiyorsunuz beni... kapatıcam bu başlığı !

daha uzun süre hayyatta kalabildiginden muhtemelen bu durum:) sentinel/marauder su an olması gerektigi yerde degil bunu bilin ama:)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar warzonedaki total dmg i dusunup karakterler hakkkina yanlis bilgiye varmayiniz..

sentinel ve marauder iyi bi oyuncunun elinde cok tehlikeli bi class.

Ben assassin im ve dps spec oynuyorum, bi arkadasim assasin tank ve her wz de benden 50k-70k fazla dmg yapiyor, bunun sebebi onun damageinin yuksek olmasi degil, her 15 sn ye de bir aoe discharge vurmasidir..

Bazi classlar single target dps de uzer.. bkz. marauder, bks. dps spec assassin..
Sosyal ağlarda paylaş

valla warzonelarda evet melee olarak cok bi varlık gösteremiyoruz. genelde kalabalık bi ortam oldugundan mutlaka birileri sana sarıyor uzaktan. ben adamı görene kadar zaten iş işten gecmiş oluyor.

ama gecende marauderımle quest yaparken bi republic ile karsılaştım. tam onu kestim birisi daha sardı bana onuda aldım. bende sasırdım bu duruma ama heralde biraz da nooblardı:) dicem o ki solo da oldukca iyi classlar. 1vs1 de oldukca iyi defansımızda var. ama warzonelarda üzülüyorum sadece su aralar:) premade girmedim hic belki ondandır biraz heal flan olsa orda da iyi iş cıkacak ama su an için ıhh
Sosyal ağlarda paylaş

marauder içi arastırmalarım sonucu zaten yüksek lvl pvp de annhilation diyolar(dot/crit tree)

zaten de edindigim tecrube dogrultusunda özellikle warzonelarda cogunlukla range classlar mevcut oldugundan adamın tepesine binip en fazla 2-3 vurus yapabiliyosunuz ondan sonra stun knockback vs. yediginiz icin bana carnage agacı pek kullanıslı gelmedi sahsen.

50 olunca kesin annihilationa dönücem. ama rage agacınıda bi denicem sahsen:)
Sosyal ağlarda paylaş

Sentinel'de Focus (Mara adını bilmiyorum) yani Jedi Knight sınıfı ortak tree en PvP-viable tree olarak görünüyor şu anda.

Watchman caster killer (dotla ve kaç) Combat ise big-crits (Combat Stance bonusları, 100% crit, vs.) tree'si.

Focus'un en büyük artısı çoğu damage veren ability Force üzerine kurulu.

Her sınıfın parlayacağı alanlar var, tek treeye aldanmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

marauderde rage agacı gangren. ve evet mesela ben mara ile meleeden cok force scream-force choke gibi skilleri cok kulanıyorum. melee zor:)
aslında banada cok mantıklı geliyor rage agacı ama rage oynayacaksam juggernaut(sizde guardian) acmak daha mantıklı olurdu sanırım. ama yinede denicem sonucta juggernaut ile marauderin rage agacları ortak olsa da aynısı degil birebir kendi skilerine göre degişiklikler var.
Sosyal ağlarda paylaş

50 ye kadar carnage gittim nuke styla, pvpdede fena degil diger treeleri denemedim ama carnage icin soyle diyebilirim melee oynamayi becerebiliyorsaniz baya saglam dmg cikiyor.

dot, gore, bersek acip massarate spamlayinca rahat baya bi comaltiyor adami.

finishing olarakta genelde scream(cogu zaman crit 1900+) ve execute kivami olan vicious throw u kullaniyorum. Rage demisler onuda bir deneyim bi ara bakalim.

bide bisey sorcam ctrl+d ctrl+a tuslarini kullanamiyorum nedense degistirdim keybindtan ama algilamiyor ctrl+a ya basinca ambient on off ayari yapiyor, onlari nerden iptal edebiliriz bilen varmi bu 2 tusu kullanamamam baya bi eksiklik yaratiyor pvpde zaten zilyon skill var...
Sosyal ağlarda paylaş

rage oynuyorum bu aralar. ilk defa 3k üzerinde dmg gördüm hemde aoe:) extra force özellikleri geliyor.

force charge(veya obliterate)+force choke+smash min 2.5k+ garanti etraftakilere. ayrıca vicious slashe extra %15 crit eklemesi bi ayrı güzel. force crushı alıp almamak size kalmış ama 10m rangi olan bi instant bi skill 5 sn de dot seklinde toplam 1.5-2k vuruyor. dotlar critlerse daha da fazla.

bence rage agacı marauder icin carnageden daha avantajlı pvp de. tek karar veremdigim bu agacta crit mi power mı abansam. smashi crit yapmak zaten bizim elimizde. o nedenle diger skiller icin sanki power gitmek daha mantıklı gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

hafta sonu annihilation agacını test ettim. annihilationa yönelme sebebim de warzoneda karsılastıgım bi jedi sentinel. böle bişi görmedim ben. böyle bi dmg ne casterlardan yedim ne de baska bişiden. bi healer bi de ben ikimizi de yarıya inmeden aldı herif. hp barı bu kadar mı hızlı iner:) öldükten sora release olmadım biraz inceledim adamın üzerindeki buffları falan baktım juyo form var. bizdeki annihilation agacına denk geliyo. kendine heal attı bu da sanırım dotları critleyince olan self heal.

rage iyi özellikle smash ama annihilation hakketen daha güzel geldi bana. hem oynaması nispeten daha rahat hemde dotları tutturursanız peşpeşe baya saglam koyuyor. pve de bile elite mobları daha hızlı indiriyorum anni ile. paso crit gitmek gerekiyor annide ama. gear da crit üzerine olmalı. sebebi hem dotlarınızın fazla koyması hemde critleyen dotlarınızın sizi heallemesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...