Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hani bazen insan çok alkol aldıktan sonra

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bide cok icip sarhos olup uyumuyan kiz iyidir. eve götürüyorsun kiz uyumak istiyor sen eve gelene kadar popondan terler akiyor ayik kalsin diye. sonra tam heyecanli yerinde uyumaya basliyor kendini pislik gibi hissediyorsun kiza tevacüz eder gibi, hayir yemin ederim gramm zevkde almiyorum.
Mesaj tarihi:
Seele said:

uyumaya basliyor kendini pislik gibi hissediyorsun kiza tevacüz eder gibi, hayir yemin ederim gramm zevkde almiyorum.

abov bu 2011 senesinin en büyük itirafı olabilir. adam uyuyan kızlarla iş görüyor, daha neler duyacağız ya rab!
Mesaj tarihi:
Seele said:

bide cok icip sarhos olup uyumuyan kiz iyidir. eve götürüyorsun kiz uyumak istiyor sen eve gelene kadar popondan terler akiyor ayik kalsin diye. sonra tam heyecanli yerinde uyumaya basliyor kendini pislik gibi hissediyorsun kiza tevacüz eder gibi, hayir yemin ederim gramm zevkde almiyorum.

Bu birşey değil, parktan geçerken oynayan çocuklar görüyorum bazen, gülümseyip el falan sallıyorum meraklı tiplere.

Her seferinde anneleri beni pedofil sanacak diye geriliyorum.

Aynı ikilem.
Mesaj tarihi:
Drall said:

4 saat uykudan sonra zınk diye susuzluktan ve çişten uyanır ya, o okul zamanı olunca seviyorum lan o olayı.
derse yetişicem fuckyeah

sabah uyandıgında ''önce su mu içsem yoksa çişe mi gitsem'' ikileminde kalıyor insan eha.
Mesaj tarihi:
ikilemin en pisini arkamdan gelen için apartman kapısını açık mı tutsam yoksa kapatıp gitsem mi diyerek yaşıyorum...

bazen öyle bir mesafede yakalıyorlar ki beni, kapıyı bekletesn çok bekliyeceksin, beklemesen ayıp olcak...

dehşete düşüyorum bu anlarda, terler basıyor
  • Yeni Oluştur...