Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alfheim said:

Companion'ın affection'ı çok fazla etkiliyor mu mission sürelerini, kasmaya değer mi giftle falan?

oha bilmiyordum adamı kendime aşık etsem süreler kısalıyorsa şuan bokunu çıkartıyorum
Mesaj tarihi:
Wolas said:

Alfheim said:

Companion'ın affection'ı çok fazla etkiliyor mu mission sürelerini, kasmaya değer mi giftle falan?

oha bilmiyordum adamı kendime aşık etsem süreler kısalıyorsa şuan bokunu çıkartıyorum

Süreler kısalıyor evet, ama ne kadar kısalıyor acaba, ben de onu bilmiyorum :)
Mesaj tarihi:
varya şuan kız karakter açtım zaten birde baktım lvl 40 da bi adam gelıyormus eger consular kız isenız sıze asık olabılır dıye yazıyo varya kopegım yapıcam adamı 1 sn de gorevlerı bıtıtp gelıcek elletıcem ama gostermıcem asdkjas
Mesaj tarihi:
afflection etkisi ya bozuk yada fulleyince fark ediyor
3.3k afflectionda 1s12dk, 31dk12sn ve 36dk olan missionlar,
7.3k afflectionlu companionda da aynı
Mesaj tarihi:
Wolas said:

varya şuan kız karakter açtım zaten birde baktım lvl 40 da bi adam gelıyormus eger consular kız isenız sıze asık olabılır dıye yazıyo varya kopegım yapıcam adamı 1 sn de gorevlerı bıtıtp gelıcek elletıcem ama gostermıcem asdkjas

fanteziye bak ^^
Mesaj tarihi:
ahada yazıyo bak
Lt. Felix Iresso (Male Human)
Class: Vanguard Trooper
Stances: Ranged Defender, Ranged Striker
Armor: Light through Heavy Armor, Shields, Power Generators
Armaments: Blaster Rifles
Crew Skills: +2 Armstech Critical Effect, +2 Scavenging Critical Effect
Voice Actor: Dion Graham

Lieutenant Iresso is the love interest for the female Jedi Consular.

bittin olm sen köpeğim olacaksın :d
Mesaj tarihi:
bu arada bende bakmıştım, aff 3000 kusur comp ile 0 olanlar archeaology ve treasure hunting de süreler aynı bug mu acaba ?

Evr said:

afflection etkisi ya bozuk yada fulleyince fark ediyor
3.3k afflectionda 1s12dk, 31dk12sn ve 36dk olan missionlar,
7.3k afflectionlu companionda da aynı
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

yok öyle bişey her 2k da değişiyor

ya bozuk yada 10kda değişiyor diyorum bende okursan biraz,
5 companionda da baktım hepsinin farklı farklı afflectionu var süreler hep aynı.
1s12dk
36dk
31dk12sn
değişen birşey yok
Mesaj tarihi:
UIde gördüğün süreler aynı, göreve gönderdiğinde affectiona göre görev süresi azalıyor. İlk send dediğin anda ne kadar zaman kaldığına bak.

Trooper tam bir 1-1-1-space-space-space sınıfı olmuş ahaha. Yorganla 4k yaptım affectionı, 36dklık görevler 31dkya falan iniyor galiba.
Mesaj tarihi:
evet şimdi tek tek denedim 1s12dklık görevlere yollayıp sürelere baktım 7k afflectionda 12dk fark ediyor.
birde şu ufak tefek şeyleri artık fixlesinler, ui bıktırdı artık buda hataymış bak sen söylemesen farkına bile varmıyacam
  • Yeni Oluştur...