Sannin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 şöyle slicing ile ilgili çok temiz sağlam bi bilgi verecek arkadaşı alnından öpecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 dilimliyorsun işte, ekmek gibi :o dilimcisin kısaca. Slicing is not a skill required for crafting. Slicing is the art of accessing secure computer systems and lockboxes to acquire valuable items, credits and rare tech schematics. Common slicing targets include electronic safes, data stations, security mainframes and biometric footlockers. These targets contain credits, rare tech schematics used to construct Cybertech gadgets, vehicles and space upgrades, and mission discovery objects that unlock challenging missions that can potentially yield great rewards. Slicers can send their companions on missions to retrieve these valuable items. Other possible mission rewards include augments that can be slotted into exceptionally crafted items. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Sannin said: şöyle slicing ile ilgili çok temiz sağlam bi bilgi verecek arkadaşı alnından öpecem. Slicing kanımca en çok para kazandıracak gathering, 3 craft mesleğinin kaynağını sağlıyor. Tüm metal yaratıklardan (droid, robot vs) den toplanıyor. Skining'in metal versiyonunu düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Yazan arkadaş scavenging ile karıştırmış sanırım. Düzeltme yazayım. Slicing aslında gather + mission skill'i. Oyunda gezdikçe sağda solda kilitli kutular buluyorsun. Bunları aynı resource gather gibi gather ediyorsun. İçinden çeşitli şeyler ama en çok credits kutusu çıkıyor. Aynı zamanda companion'ı göreve gönderebiliyorsun. Çeşitli itemlar ya da credits kutusu getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 robotlarla ilgili olan scavenging Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 DeviantSun said: Yazan arkadaş scavenging ile karıştırmış sanırım. Düzeltme yazayım. . evet karıştırmışım, pardon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Benim açıklamalarını beğendiğim bir yer var . Paylaşsam iyi olur dedim. Uretim detayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 implant nerden çıktı ya biochem'de öyle şeyler craft edebiliyor mu ki sadece potion medpack stim vs deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 beta oynayanlar bu tarz şeyleri incelemek yerine ne yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Pivipi yaptık http://www.oldrepublic.net/content/attachments/559d1323268717-crew-skills-map.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Scavenging Slicing Armormech olabiliyor muyuz aynı anda ? Son şemada Scavenging ve Slicing Gathering altında toplanmış. Demek istediğim hiç mission skill almadan 1 crafting + 2 gathering alabiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 maksimum 1 craft skill alabiliyosun onun dışında gerisi istediğin gibi alırsın hatta craft skill almayıp 3 tane gather/mission skillde alabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mission skill almamak mümkün de, o zaman rare/epix itemlar için ah harici mat bulamazsın. Slicing craftla uğraşmayacaklar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Güzel çünkü slicing i merak ediyorum çok mutlaka almak istiyorum Commandom ile Scavenging Slicing Armormech Jedi Sagem ile Underworld Trading Archaeology Synthweaving gitmeyi düşünüyorum , underworld trading commando ya da yarar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 slicing bi ara çok op idi beta sırasında, hayvan gibi para kasılıyordu şu an pek öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ben hala karar veremedim biochem-synthweaving arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bioanalyz-Biochem-Diplomacy Smuggler'ıma bunları alıcam bende kesin karar verdim uğraşamam item craft etmekle falan kendi işime yarayacak stim medpack falan yaparım fazlasını eşe dosta dağıtırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yardım lazım bana , karakter yaratırken 2 seçenek düşünüyorum. Smuggler başlayıp / Gunslinger ile devam edip / Sharpshooter ile tamamlamak istiyorum... Yada Bounty Hunter başlayarak / Mercenary ile devam edip / Arsenal ile tamamlayabilirim Craft kısmında ise Cybertech gitmek istiyorum ama bu durumda ne yapmam , ne secmem gerektigini anlayamadım. Yardımcı olurmusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.oldrepublic.net/content/attachments/559d1323268717-crew-skills-map.jpg/?api=1 Cybertechten çıkan oklara bakıyosun. Gather skilli scavenging, mission skilli underworld trading. Bu üçünü alıp mutlu mesut devam ediyorsun. Lvl10 olduğunuzda bütün trainerları tek tek gezin ilk fleette. 450x14=6300xp alıyorsunuz beleşe. Ki lvl10da gayet güzel bi xp. Hem de codexte hepsinin bi entrysi oluyor, hangi skill ne ister ne işe yarar görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 axedice said: http://www.oldrepublic.net/content/attachments/559d1323268717-crew-skills-map.jpg/?api=1 Cybertechten çıkan oklara bakıyosun. Gather skilli scavenging, mission skilli underworld trading. Bu üçünü alıp mutlu mesut devam ediyorsun. Lvl10 olduğunuzda bütün trainerları tek tek gezin ilk fleette. 450x14=6300xp alıyorsunuz beleşe. Ki lvl10da gayet güzel bi xp. Hem de codexte hepsinin bi entrysi oluyor, hangi skill ne ister ne işe yarar görebilirsiniz. Teşekkür ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Research Critical .. companion im artisi var fakat hangi meslekle alakalidir bu bulamadim, yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memur32 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Arkadaşlar meslek konusunda çok bilgisizim. Shadow Consulara ne önerebilirsiniz ? Melee olduğu için silah yapan bir meslek var mı ? Ve yanında ne almalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Jedi silahı (lightsaber yani) istiyorsan Artifice, yanına da Treasure Hunter ile Archeologist yakışır. Bir kaç mod'unu Cybertech'ten almak zorunda kalırsın bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Smuggler için ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 synthweaving kasıyorum armor yapiyor sadece bi artisini göremedim.end level da neler yapabiliyor olucak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar