thiefunion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konu crafting ile alakalı olduğu için bende buradan soruyum dedim müsadenizle. Artifice trainer'ında Trainable olanları train ettim buraya kadar normal, fakat aslında train edebilmem gereken MOD ları edemiyorum. 340 skill ister yazıyor fakat kırmızı olarak yani train edilemez olarak gözüküyor. Skill'im 400 olduğu halde trainable ların arasından çıkmıyor. Bu durumda olan başka birisi varmı yoksa benim bilmediğim ya da yapmam gereken başka birşeyler mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 onların orada görünmesi bug bildiğim kadarı ile, çünki artifice mod craft edemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Evet bilinen bug o. Item modification'lardan Mod ve Armoring Cybercraft tarafından üretiliyor. Artifice sadece Enhancement ve Color Crystal craft edebiliyor. (Barrel Armsmith, Augmentation'da Slicing, arada belirteyim :D ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 synth 250-300.000 kredite mal oldu bende max, full satin aldim ben herseyi, kendin toplarsan cok daha ucuza mal olur normal olarak. synthden alinan rakatalardami ayni olacak acaba biochem gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagsimil Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bir soru: 15. leveldeyim. Reverse engineering ile recipe edinmek üzere çalışmak için uygun bir zamanda mıyım, yoksa biraz daha bekleyeyim mi? RE yapmak yerine vendorlara edindiğim itemları (zırhları) satmak şu an ki düzeyim için daha mı ekonomik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 levella pek alakasi yok, paran yettigi kadar. cok ilerlersen kendin kullanamicaksin tabi yaptiklarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Lagsimil said: Bir soru: 15. leveldeyim. Reverse engineering ile recipe edinmek üzere çalışmak için uygun bir zamanda mıyım, yoksa biraz daha bekleyeyim mi? RE yapmak yerine vendorlara edindiğim itemları (zırhları) satmak şu an ki düzeyim için daha mı ekonomik? Her material grade 60 skill falan veriyor ona göre hesapla , RE ile aldığın recepieler düşük lvlda hiç bir işine yaramıyor çünkü 5 lvl sonra daha iyi bi yeşil alıyorsun. Ama matler geri geldiği için onlarla da item yapıyorsun.Düşük lvl itemların vendor fiyatları da önemsiz rakamlar, elinde yeterince mat biriktiyse uğraştığına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ya şu konuda bi bilgisi olan varmı bu patchten sonra ben şimdi syth kasıp rakataları alıp daha sonra biocheme geçsem bunları kullanmama dair sorun yaratırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kullanamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagsimil Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Ortamlara aktığımda resource kaynaklarından archeology için kaynak topluyorum. Her seferinde 1 level atlarken şu an sadece material veriyor. Upgrade etmem mi lazım dedim, trainerlara gittim onlar da bir şey upgrade etmiyor. Acaba level atlamak için yapmam gereken farming sayısı mı arttı? şu an 81'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Grast said: Ya şu konuda bi bilgisi olan varmı bu patchten sonra ben şimdi syth kasıp rakataları alıp daha sonra biocheme geçsem bunları kullanmama dair sorun yaratırmı ? synth kullanirsin. 400 craft isteyen biochem ve cybertecth. once synth sonra bio yap. bio da kal rakata icin hatta once relic al sonra belt ve wrist sonra biochem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Lagsimil said: Ortamlara aktığımda resource kaynaklarından archeology için kaynak topluyorum. Her seferinde 1 level atlarken şu an sadece material veriyor. Upgrade etmem mi lazım dedim, trainerlara gittim onlar da bir şey upgrade etmiyor. Acaba level atlamak için yapmam gereken farming sayısı mı arttı? şu an 81'de... zone degistir yuksek level zone a gec. bir uste yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 lightsaber yapan meslek hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 artifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Noob sorusu; Meslekler değiştirilebiliyor mu? 1 Gathering 1 Mission 1 Crafting mi alabiliyoruz sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ben 2 tane Gathering aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 tek crafting alabilirsin, ama istersen git iki mission veya iki gathering al crafting yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Hımmm... Teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bilene bilmeyene öneri: Jedi knight / jedi consular: artifice / archeology / treasure hunting kasılır, 400'lenidkten sonra 3 tane normal veya critical olana dek Rakata Relic yapılır artifice ve treasure hunting sıfırlanıp yerlerine synthweaving ve underworld trading kasılır Rakata belt / wrist etc. yapılır sonra 3 skill de sıfırlanılıp yerine biochem / bio bilmemne ve diplomasi kasılır hem pvp'de hem de pve'de herkesin işine yarayan reusable stimler candır can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 trooper/smuggler için insert armormech/armstech hepsini sıfırdan kasmaya parayı nerden bulacan diye soran olursa, bu yola kafa koyacak insan zaten dailyleri hergün yapan insandır. Dailylerden gelen para 1 hafta içinde 2milyon kreditten fazladır. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bunları düzeltirlerse elimizde patlamaz mı? :P bir kaç hafta sonra bi bakmışız, "o mesleğin yoksa yaptığın parça çalışmıyor" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 zannetmiyorum.. düzeltecek olsalardı biochem nerf'üyle beraber düzeltirlerdi. Ayrıca Rakata parçalarına synthweaving gereksinimi eklemek mantıksız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Armstech gidiyorum da daha yaptığım Blaster, görevlerden vs.den gelen Blasterlardan iyi değil, şematik bulmak da zor. Cybertach mi kassam diyorum sadece gemi için, geminin de bir olayı yok ki Rail Shooter oynamak dışında. Slicing ile Diplomasi alacağım bu gidişle sadece. Diplomasi de bir tarafa puan almak için, yoksa adam bildiğin Nötr gidiyor. Bu arada Merchenary karakterde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Cybertech sadece gemi olayı değil, tüm gear a takılabilen Mod ve Armoring leri Cybertech yapıyor. Bunun üzerine ear slot itemları yapıyor, grenade yapıyor. Güzel meslek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 allignementı fulleyince nolucakki niye kasıyorsun diplomacy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar