Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Jedi Shadow 3CPO kılıklı 2. compainon'ı saymazsanız işe yarayan diğer elemanı ne zaman alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 nar shaddaa'da. healer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Qui said: Mind Maze olsa gerek. Bunu kullanınca stealth'ten çıkıyor mu? Yok çıkmıyorsun da, oyunda her classa en az bir tane cc'den çıkma skilli vermişler herhalde kime atsam bıp diye çıkıyor işin içinden *sigh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 40A kadar deception geldim, diğer tree lerden oynayıp beğenen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 lvl 46 olmak üzereyim , full darkness gidiyorum , evet dps olarak yeterli dmg veremiyorum buyüzdende grind çok uzun sürüyor belki ama kendi levelimdeki championları sololayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bende tank'a döndüm, rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 1 kez olsun respec yapmadım diğer talentler nasıldır ıyımıdır bılmıyorum valla lvl 1 den başladım tanklığa lvl 50 ye kadar götüreceğim , lvl 50 olduktan sonrada meraktan respec eder bakarım diğer talentlere ama muhtemelen tekrar tanklığa geri dönerim malum flashpointlerde dps olarak yer bulmak çok zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ben meraktan dps'e döndüm, hiç beğenmedim. tanka geri döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Tank olarak daha yavaş ilerlerim diye düşünüyordum ama oynama şeklini ve companion'ı değiştirerek aynı hızda (bazen az, bazen çok) devam edebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 beğenmeme sebebin nedir ? merak ettiğim için soruyorum dps olarak hiç oynamadım ben, leveling icin madness veya deception diyor herkez official forumlarda. fizban said: ben meraktan dps'e döndüm, hiç beğenmedim. tanka geri döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Class seçiminde olduğu gibi bu tamamen duygusal bir konu bence. DPS build muazzam hızlı level almadığı gibi, tank build çook yavaş değil. DPS build'ler daha taktiksel oynamayı gerektiriyor. Tank ile daha ön planda gidiyorsun. Farklı comp kullanıyorlar. WoW'da tank yapınca çok yavaş level alıyordun. O kadar fark yok. Dediğim gibi, duygusal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Shadow's Training Increases your total Endurance by 5 per rank, and increases the base damage dealt by Project by 25%. Assassin's Training Increases your total Endurance by 5 per rank, and increases the base damage dealt by Shock by 25%. Bu ability'nin gördüğüm iki rank'i var. Belki 30+'da başka bir rank daha vardır. İkinci satın aldığım rank'in açıklaması ile (20'lerde biryerlerde aldım) birincisi arasında fark yok. Endurance'e dikkat ettim almadan, önce-sonra arasında fark yok. Ne bu şimdi para tuzağı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Per Rank diyor işte. Rank 2 de 2 ile çarpacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Tank ile DPS arasinda cok inanilmaz bir hiz farki yok. En azindan tank olarak elite moblari full health'le kesebiliyorum, downtime olmuyor hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 İyide endurance artmadıki.. Ayrıca 20küsür'lerde endurance'ı 5 arttıran skill nedir allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 32 yim dps gidiyorum 2+ lvl elit kesiyorum zorlanmadan daha nasıl tank daha iyi diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bazı champ.'ları kesmek mümkün oluyor. Elitler çok kolay gidiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 geçtiğimiz cuma gecesi lvl 50 (sonunda :) ) oldum valla artık diğer talentlere bakmak istiyorum ancak şöyle bir sorun söz konusu ; üstümdeki tüm gear ve modlar tank üzerine kurulu olduğu için dps talentine respec edip denesem bile düzgün bir damage verebileceğimi sanmıyorum bu yüzden de şimdilik vazgeçtim respec işinden :) zaten parada kalmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Eğer PvP yapmıyorsan tank kal. Zaten 4 kişilik grup içinde sen bile fark edemiyorsun kim çok kim az dmg veriyor. Anlamayınca kıymeti kalmıyor zaten. İstisnası guild ile pve yapıyorsan role göre respec yapılabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 levellarken bi dpse dönmüştüm, sıkıldım tank gidiyorum yine. piuv piuv valla daha güzel geliyo bana. kafa rahatlığına alıştım bi kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ya ben de tank olarak kasmayı düşündğm de öyle de pvp zevksiz olacak. yoksa tank+healer companion ile dehşet kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 PVP'de tank spec. assassin hutt-ball ve alderaan'da direk win. Sadece 1 tane healer sith sorcerer arkadasiniz olacak. Ona iste guard acacaksiniz, beraber topu kapip gidiyorsunuz hutt-ball'da. Alderaan'da ise sag ya da soldaki turretleri kapacaksiniz. İki kisi fazlasiyla yeterli oluyor oralari tutmak icin. 9 tane medal'dan az oldugum herhangi bir pvp maci olmadi henuz tank spec ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Makina yetmediği için PvP konusunda yorum yapamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 34 oldum bu levela kadar yanımda kertenkele besliyorum gayet güzel gidiyoruz millet healer ile akıyorum stunı var falan demesi üzerine full dizdim üstünü 2 level boyunca test yaptım gayet açık ara dps item kertenkele ile çok daha rahat kasılıyor fizban said: levellarken bi dpse dönmüştüm, sıkıldım tank gidiyorum yine. piuv piuv valla daha güzel geliyo bana. kafa rahatlığına alıştım bi kez. respec parası levela göremi yoksa respec yaptığın sayıya göremi değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi bişey sorcam bu deceptiondaki insulation talentini tank olcaksak almamız lazım mı? armor talentinin dps tree de ne işi var anlamadım ki ,şu anda deception oynuyorum ama ilersi için darkness olcam guilde lazımmış tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar