Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 BulletRide said: Valla Fb ve Gs'ye de koyar bu iş. Zaza tam forma girmeye başlıyordu, Sefo da Kinsey'nin açığını kapatırdı Fb'de. Ama Bjk muhtemelen play-off bile yapamaz artık sefo avrupada oynuyordu zaten bi , en az FB etkilenir bu işten.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 NBA patentli oyuncularda son durum şöyle oluyor: Galatasaray: Zaza gidiyor Songalia kalıyor BJK: Deron gidiyor Lamar gelmeden gidiyor Semih'i bilmiyorum zaten sakattı Efes: Ersan klübüyle anlaşmaya çalışacak Berk zaten FA'di, kalıyor Telekom: Memo gidiyor Fener: Sefo gidiyor
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 dreagloth said: Ne alaka abi, lokavtın biteceği göz önüne alındı zaten, bence diğer takım taraftarlarının da teşekkür etmesi lazım dwill seyrettikleri için. Goz onune alındı da takıma ne faydası oldu simdi bu durumun? Reklam yaptık olayını bir kenara bırakın artık. Iverson geldi, oo reklam yaptık dunya kulubu olduk dediniz, adam zaten bitik durumdaydı neredeyse oynamadan gitti. dwill en azından takımın mac kazanmasını sagladı ama gidince yine eskiye donecek kulup. Ee ne anladık?
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bu sene olmasa bile seneye gidecekti, Intertoto'yu aldırırdı max o kadar. Belki TBL finali bir de. Oyuncuların maaşını ödemeyip protesto ediyorlar diye asker talimi yaptıran takım birden dünya takımı olmaya karar verdi, madem fonun, ödeneğin vs'n var. Yapılanmaya gideceksin
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Zevk, ben eğlendim seyrederken, bjk basket takımından transferler olmadan da bir beklentim yoktu, olduğunda da olmadı.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Abi aldıgın zevk icinde patlıyo ama boyle olunca. Hic bir anlamı kalmıyor yani. Adam ruzgar gibi gelip geciyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Neyse ya Zaza, Sefo tartışmayalım. NBA başlıyor anasını satayım. Fantasy ligini de patlatalım
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bu sene affetmem fantazide yerimi isterim geçen sene o kadar kıvrandım girebilmek için nerdeyse en aktiflerdendim.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ulan bu sene yok diyorlardı noelden sonra tekrar oturulcaktı vay beee yine yan geldik
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Ergin Ataman zaten planlarında böyle bir kararın çıkmasının yer aldığını gidecek nba oyuncuları yerine transfer yapılacağını söylemiş.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 souldarkorn said: Ergin Ataman zaten planlarında böyle bir kararın çıkmasının yer aldığını gidecek nba oyuncuları yerine transfer yapılacağını söylemiş. hadi semih'in yeirni rahat doldurursun da deron'un yerine kimi getireceksin? Hani Avrupa'dan o standartta bir adamı transfer edemezsin bu dönemde, bu dönemi bırak normalde zaten Beşiktaş'a bırakmazlar. Oyun kurucusuz nereye kadar gidecek? Playoff görsek iyidir. Bir umut işte lokavt bitmese diyorduk da :) Denildiği gibi "ya biterse" diye bütün takımlar yedek planlar vs. düşünmüştür. Fakat ne kadar yerleri doldurulur tartışılır. Gerçi Beşiktaş birebir doldursa da sene sonu paralarını vermez kimsenin takım yine dağılır.
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Valla futbolda da aynı mantık.Pas parayı al yıldız statüsünde sporcuları üstündeki baskı gitsin.BJK bu tüpçü başkan yüzünden çok çekecek ileride.Başkanlığı bıraktığında benim çocuklarımın hakkı falan filan acıtasyon ile verdiği bütün paraları geri alacağını her fırsatta söylüyor.Sanki zorla harcatıyorlar.İnanılmaz bütçe dışı harcamalar ile bilindiği kadarıyla bilmem kaç yıllık gelirlere bile el konulmuş.Tek bir kişinin sorumsuzluğundan camia çok kötü duruma düşecek.Kendisinin tuzu kuru tabi.Paramı alırım giderim diyor resmen ve bu adamı hala başkan seçiyorlar.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Futbolda bir de o menajer Mendez olayı var daha, çok karışık adammış, kokusu çıkmaya başlamış İspanya'da falan. Hiç bulaşmayacaklardı yok fonmuş yok bilmemneymiş.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 mendez'in zaten iki hedefi var. - Para harcamaya meyilli kulüpler - Borç batağında bulunan kulüpler ikisi içinde çıkış yolu Mendez'in elindeki adamlar, bir tarafa şan şöhret veriyor. Diğer tarafa da aynı şan şöhretten faydalanma şansı veriyor. İspanya'da birçok kulüp şuan Mendez yüzünden borç batağında, öyle ki İspanyol devi A. Madrid adamın paravanı haline geldi. Zaragoza desen ayrı, artık akıllandılar ama menejerlerle iş yapmıyorlar 3-4 kulüp hariç Beşiktaş malesef her kolda kendini menejerlere bıraktı. Gerçi bütün kulüpler böyle Türkiye'deki ama Beşiktaş ...
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Tüh ya ilk defa basket maçı için heveslenmiştim =p DW di göremeden gidiyor adam.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Beşiktaş Milangaz forması giyen yıldız oyuncu Deron Williams, sosyal paylaşım sitesi twitter’da yayımladığı mesajla siyah-beyazlı camiaya teşekkür etti. Deron Williams, İngilizce yazdığı mesajında, ”Yakında eve gidiyorum. İstanbul, Beşiktaş inanılmazdı. Her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.
knox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 mokoko said: hemen nba tv'yi alsın doğuş grubu. digiturk'e falan kaptırılırsa ağlarım lan... aynen bu olayı merak ediyorum
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 basketbolda bile mendese gelmişsiniz yahu
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 D-Will gelmeseydi zaten vasat bir takım olacaktı. Geldiğinde de gideceğini biliyorduk. Belki bir umut modu vardı bizde ama yalan olacağını biliyorduk. O yüzden bazen de teşekkür etmesini bilmeliyiz. D-Will gibi bir adamı buraya getirip bizlere sunanlara da teşekkürler. Lokavtın bitmesinden sonra en büyük darbeyi efes görücektir. Asıl hedefi olan takım o. Ersan'ı kaybetmek baya kan kaybettirir.
lordones Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lMmmxG4Nkpo&feature=related
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 66 maçlık fikstürde ortalama 1.8 günde bir maç yapacakmış takımlar. Playoff 2.turunda da birer tane back-to-back oynanacakmış. Bayılanlar, ölenler olur bu fikstürle ahah Şu yayın işi de bir anca önce belli olsun.Nba tv kabloluda olmazsa kendimi keserim. League pass'e verecek param yok valla
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 işte millet ölmesin diye tahminen vites düşürecek takımlar, ligin ilk haftalarında, hatta aylarında çok sıkıcı bir nba bekliyorum ben rival maçlar hariç ki takımlar 2 günde bir maç yaparak kendilerini zaten yoracaklar. Kadro rotasyonları görebiliriz vs. Play-off yaklaştıkça vites yükseltip, deli maçlar dönebilir.
Öne çıkan mesajlar