Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 hoth çogzelmiş :'( http://www.youtube.com/watch?v=pi175qizNk8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kotik abi momo değilsiniz olm diye laf atmış asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Kaijad said: oyunu preorder ettim. test haftasonunda trooper oynadım. asıl karakter olarak imp agent yada bh açmayı düşünüyorum.lvl 25 e kadar kastım.3 companion aldım yanıma ve tadı damağımda kaldı. fırsat olsa devam edicem havoc squadın hikayesine. diğer class story leri trooper ın yarısı kadarsa, olayın mmorpg kısmını geçip, tüm classlarla lvl 50 lemeye calısıcam. tek şikayetim, kotorda companionlarımızı etkileyebiliorduk. infulence imiz yeterli ise dark side a yada light side a çekebiliyorduk. ama burda sırf companionun gözüne girmek için light side point almamız gerekiyor. full badass trooper takılırken hiçbi companion a yaranamıyosun.yaranırsan da herşeye atarlanan adam melek gibi laflar ediyor, rp nin içine ediyor. bari evil companionlar da eklenseymiş(kotor 2 deki mira/wookie muabbeti gibi). bide 50 ledikden sonra story content nasıl olacak ? endgame umarım WoW a dönmez. Class story lerin gelen patchlerle falan devam etme ihtimali var mı ?expansion beklemeyiz umarım kafana göre cevap verebilirsin bi vendor koymuslar ordan yalakalık yapacak eşyalar alıp comp. veriyorsun + puan kazanıyorsun para babası isen lvl 1 de bile max yapabilirsin repini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Silphatos said: kotik abi momo değilsiniz olm diye laf atmış asd umarım duşta ağlıyodur şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ben şeyi merak ettim betadan sonra, mesela coruscantta o devasa binaların girişindeki bayrak/banner tarzı şeyler var ya onların hiç kıpırdamadığını farkettim, geçtim altına baktım gerçekten kolalanmış dantel gibi duruyolar acaba bu tür grafik detayları beta için kapatılmış mı "as intended" ? hani AA da kapalıydı ya o şekilde mi diyorum acaba? onun dışında grafiklerden ya da animasyon sisteminden yana abes bir durum görmedim, tabi kendi bineğimizi alıp uçuş serbestliğini de görmek lazım onu tecrübe etme imkanım olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bi grafik sorusu da benden. giysiler falan hep bulanık gibiydi, low res mi, texture mu denir ne denirse artık, tüm ayarlar maxta idi, düzelme umudu var mıdır? aoc gibi beklemek hata mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 uçuş serbestliği derken? Flying mount yok oyunda eğer demek istediğin oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Raze said: bi grafik sorusu da benden. giysiler falan hep bulanık gibiydi, low res mi, texture mu denir ne denirse artık, tüm ayarlar maxta idi, düzelme umudu var mıdır? aoc gibi beklemek hata mı? evet.özellikle şehirdeki guardların helmet ve jetpackleri.ultrada oynamama rağmen çok rahatsız ediciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 çok garip, nvidia 520gt var bende grafikler medium'da iyiydi. low settingste uzaktakiler dediğiniz gibi çamur ama cutscene girince düzeliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ses said: uçuş serbestliği derken? Flying mount yok oyunda eğer demek istediğin oysa. evet kastettiğim oydu, yani yerden az yukarda seyredebiliyoruz tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ben beta nedeniyle çoğu ayarın devre dışı oldugunu duydum sadece AA değil..release de bi kontrol etmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bahsettigim şeyin adı galiba texture. skyrimde de bu sıkıntı vardı. resimde buldum bi tane arka plandaki kayalıklar vs güzel gözüküyor, zaten uzağa bakınca oyun cok güzel ( ornek ) ama adamın üzerindeki giysi? detay yok, bulanık. en azından bana öyle gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 sanırım bu aksam release build geliyo serverlar acılınca bizzat bakacam bu giysi olayına..Hiç dikkat etmemiştim merak ettim şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 oyun aslında 27gb, herkes rahat indirsin diye sadece low res texture'lu 20gb halini betada sürmüşler diye okudum forumun biyerinde. /fingers crossed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 20 yi indiren 7 yi de indirirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 benim klasör 36.7 gb şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 herkes rahat indirsin derken rahat upload edebilelim demek istedim. 7gb x # beta tester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Raze said: oyun aslında 27gb, herkes rahat indirsin diye sadece low res texture'lu 20gb halini betada sürmüşler diye okudum forumun biyerinde. /fingers crossed keşke böyle olsa ya çünkü stil olarak muhteşem olsada oyun bazı yerler özellikle hutta fln berbattı ya böyle etraf blok blok yüzeylerde yumuşatmada çok zayıf bir an wow aklıma gelmedi değil grafik olarak ama bunun yanında karanlıkta parlayan armor eklentileri vs çok hoştu. Texturelarda gerçekten yetersiz mutlaka ultra seçeneği olmalı şu dönemde çıkan bir oyun için şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 arkadaşlar 27 gb dosyası olanlar daha önceki betalarda oynayan arkadaşalrın clientı..hatta 30 küsür olanlar closed beta testerlarınki.. bununla ilgili bilgilendirme yapıldı.forumlarda yazılar var.bu ölü gb ları nasıl kazanabileceğinizle alakalı.. high-res yada low-res bi client yok..sadece aktfileştirilmemiş opsiyonlar var o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar