barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 böyle indiana jones şapkası, kamçısı filan satan, ya da mario şapkası filan satan yerler nerelerde var istanbulda. bu kadar geek-nerd dolu forumumuz bir işe yarasın lütfen. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 3 yer biliyorum ama senden haz etmediğim için söylemeyeceğim. Zamanında frp için cübbe mübbe yaptırmıştık, jedi robe'ları falan da vardı deniz duymasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 sana ne yaptım ki. neyse canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu xunn aslında "abi 20 liralık doldursana" diyip büfeye akbil uzatan bi adam aslında düşünsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Öyleyim zaten. Gerçi aylık dolduruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 istanbulda tek bi yer kesfedebilmistim bu dediklerini temin edebilecegin yerin ismini unuttum ama tuneldeydi girisi direk asagi inen merdivenlerden olusuyodu duvarda welcome to the heaven tarzinda bisiler yaziyodu en son gittigimde kiyafetleri sadece kiraliyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Film-dizi aksesuarı diince adam muhteşem yüzyıl kıyafeti falan soracak sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 +1 Hürrem kıyafetini alıp fantezi yapacak herhalde dedim. Dur bi tanıdıklara sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 goldbären said: bu xunn aslında "abi 20 liralık doldursana" diyip büfeye akbil uzatan bi adam aslında düşünsene. ben de öyleyim lan, ne var bunda? araba kullanmaktan nefret ediyorum bu trafikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Arabayı kullanmayı ögrendigim vakte bile acıyorum hala. Asla o 45 saniyeyi geri alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bende sheldon shirtleri falan bişiler beklıyodum. Napsak comic shop falan tarzı bişi mi açsak artık nerd akımı durdurulamıyor nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mr_Hand said: goldbären said: bu xunn aslında "abi 20 liralık doldursana" diyip büfeye akbil uzatan bi adam aslında düşünsene. ben de öyleyim lan, ne var bunda? araba kullanmaktan nefret ediyorum bu trafikte. ben de öyleyim. bunu fakirlik olarak demedim ne gocunuyosun sdf "rızkının peşinde koşan yoldan geçen adam" babında söylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 goldbären said: Mr_Hand said: goldbären said: bu xunn aslında "abi 20 liralık doldursana" diyip büfeye akbil uzatan bi adam aslında düşünsene. ben de öyleyim lan, ne var bunda? araba kullanmaktan nefret ediyorum bu trafikte. ben de öyleyim. bunu fakirlik olarak demedim ne gocunuyosun sdf "rızkının peşinde koşan yoldan geçen adam" babında söylemiştim Her şeyi umut sarıkaya'yla açıklayabilmenin dayanılmaz hafifliği, hmfffh http://2.bp.blogspot.com/-nW0bCoNT4KU/ToMNo1pccoI/AAAAAAAABDo/qeJGpdP0Qls/s1600/37866_409616486455_17900841455_5200018_7094209_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ahhahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar