SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Et çok pahalı ya. %100 dana eti sucuk alırken bile düşünüyorum ve alamıyorum
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 aquila said: agzina et tadi geliyo olmasi enteresanmis, bi doktora gorun istersen. ahahahhaahah (tu)
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Onu geçtim, benim maceramda şu: Kuzenle yemek yedik cadde de, küçüklükten beri künefe tadarız orda burda. "Gel köşebaşına gidelim, oranın iyi künefesi, deneyelim senle" dedi. Tamam dedik gittik. Saat 21:30 falan. İçeri girince garsonlar duruyordu. Başları geldi, nereye oturacağımıza baktı, yer gösterir gibi yaparken "künefenizi tadmaya geldik" diince, yer olarak en içerde alakasız bir yer gösterdi, yanda ki garsonlardan da "tabi içersi ahah" falan gibi fısıldadı yanda ki diğer garsonlara falan. Köşebaşı ne ya, amele merkezi.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 çubuklarını yiyemiyorsunuz ziyan hep evde köpeğe verin
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pirzolanın ingilizcesi lamb chops mu oluyor? canım çekti yarın gidip yiyim.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Oysa ki Tavacı Recep Usta öyle mi Edit: Olm Ahmet ne lan Recep
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 "roket adam" said: Pirzola sevmiyorum desem linç edilir miyim? Çok "et" tadı geliyor ağzıma, bi garip oluyor, 2-3 taneden fazla yiyemiyorum. Tabi et tadı gelecek pirzola bu Gerçi benim gibi hayvanatlar 8-10 taneyi rahat götürüyorlar. Makbul olanı 3 tür
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 köşebaşından bir siparişimde küflenmiş domates ve limon gelmişti lahmacunun yanında bidaha da yemedim ordan bişey
oldun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 kusbası söylicen ordan cok iyi yapıyorlar bilememisin
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Geçen gün yedik daha. Taze taze misss. Ertesi gün aynı yerde bide sac kavurma denedik o daha bi güzelmiş. Pirzola yalan oldu.
balon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Xaenin said: Bi pirzola yiyelim dedik. 2 kişi birer porsiyon söyledik, tanesi 22 lira. Dedik herhalde bi 7-8 tane geliyodur yani, wagyu pirzolası olmadığı sürece. 3(ÜÇ) tane geldi, buz gibi geldi. Köpürecem kız sinirden. İyi de bi şey sorucam, Kasaptan 4 dana antrikot 4 dilim pirzolalık iste, 12-13'e geliyordur fiyatı tahminim. Öyle aldığımı hatırlıyorum, yani fiyatında bir absürtlük gelmedi. O kadar da esnaf lokantacılık tarafım vardır gerçi de caddeden o fiyata hani caddenin hafifçene kazık yerlerinden imajı verdi. Rakiplerine göre ucuz. Soğuk gelmesi ayrı konu tabi.
balon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 forgiver said: dusuncelihayvan said: 22 liraya 7-8 tane pirzola gelecek sanan insanlar var. yarım kilosunu vermiyrolar 22 liraya Ki belirten olmuş bu konuyu da :)
Öne çıkan mesajlar