Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Hiç oynamadım bu oyunu, bu gün sınavdan çıkında GOG'dan alıp oynamaya karar verdim ama o dönemin metalarına çok uzak kaldım. Ne yapmalı başlayınca? Nasıl karakter yaratmalı? Konu oynanabilirliğin eskiliğine rağmen saracak kadar iyi sanırım, sırf ondan oynuyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ilk learnngi en yüksek seviyeye çıkar sora 2 caster 1 okçu caster 1 tane de warrior takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Dogru secim yapmissin kesinlikle. Öncelikle bir 2-3 ay zaman ayir. :p Kahve stokla. Yaninda büyükce bir defter ve kalem bulundur. Hardcore oynamak istemiyorsan sitelerden trainer ve quest yerlerine bakma. Buldugun trainer'lari ve quest'lerde söylenen yerleri, ipuclarini iyice not al. Journal'den quest'lere bakabiliyorsun ama genelde ilk konustugunda verilen bilgilerin tamami yazmiyor. Günümüzdeki rpg'lerdeki gibi quest ahanda surda diye ok ccikmiyor haritanda. Adam sana tarif ediyor kuzeyde bir yerlerde diye. Gidip kendin ariyorsun. Level scaling falan yok. Gezmenin tadini cikar. Grup olarak kesinlikle bir mage olsun. Healer olarak cleric ya da druid lazim. Diger ikisini kafana göre sec. Ben Paladin/Archer aciyordum genelde ama en güclü grup diye degil, zevkine. Edik: Taktik olarak ilk baslarda ok cok ise yariyor. Bir an önce 4 karaktere bow skill'ine ögret. Hepsine bir yay ver. Oklayip kacarak bir cok yeri temizleyebilirsin ilk baslarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 learning expertle, hızlıca masterla her karaktere uzmanlaşıcağı büyü okulu ver knight yerine pala kullan water masterla herkese bow verip expertle misc. skilleri pala gibi ağır skill kasması gerekmiyen birine ver kafana göre takıl ama oyun epeyce zor gelir ilk oynıyanına, yılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Öykü ve narrative için alacağım sadece zaten. Bu açıdan doğru bir yatırım olacağını düşünmekte haklı mıyım kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 mm6 candır iyidir, haklısın bilader, benim de canımı çektirip durma işim var bu ara :D ha tabi şu defter tavsiyesi var ya, onu dinle mutlaka. çok sıkışıp çözümsüz kaldığını düşünmediğin sürece bakma walkthrough sitelerine falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Kaede said: kafana göre takıl ama oyun epeyce zor gelir ilk oynıyanına, yılma Bunun da altini cizmek istiyorum. MM6 kesinlikle su ana kadar oynadigim en uzun ve en zor RPG. Hatta bütün oynadigim oyunlar arasinda en uzun oyun da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Defter tutmak yerine gaza gelip oyundaki karakterin günlüğünü mü yazsam direk gün-gün bir blog'a. Zaten pencerede oynayacağım, zor da olmaz. Yapayım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 4 karakter +2 npc oynuyosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Tamam işte, bir karakteri şeçerim kendime. Hatta diğer karakterler hakkında yakınırım =) O kadar uzun bir oyunsa iyice iyi bir immersion yaratıp içine girmemi sağlayabilir. Tam RP yaptırır üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 6 dan sonra 7 de oyna. gör adamlar nasıl geliştirmiş oyunu ama işte 6 ya göre çok kısaydı 7. 6 uzunluğunda 7 içeriğinde bir oyun tam rüya rpgsi olur rpg diyoruz ama npc interaction falan minimumda. konu mm den uzak olanlara baya absürd gelir. heroes 2 oynamayanlarada birçok quest ve karakter aynı etkiyi yapmaz oyna ama yani herşeyiyle başyapıttır o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 aslında bende tam bitirmemiştim, ejderhalarla kapışabilcek hale geldiğimde araya bişeyler girdiydi heroes 3 te haritası var oyunun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 GERGE said: Öykü ve narrative için alacağım sadece zaten. Bu açıdan doğru bir yatırım olacağını düşünmekte haklı mıyım kesin? öykü ve narrative ile alakası yok bu oyunun. elder scrolls gibi düşün. önünde kocaman bir dünya var ve sen istediğini yapıyorsun. dungeonlara giriyor, tuzaklarla uğraşıyor, chestler açıyorsun. işte bir takım crafting hadiseleri de var. seni kaptıracak bir öykü yok bir bastion değil mesela, senin kendini dünyaya kaptırman gerekiyor. öyle tadı çıkar oyunun. öte yandan bir ufak ipucu olarak (bunu biliyor musun bilmem de) oyunu turn based oynayabiliyorsun. daha kolay oluyor öylesi. combatlarda turn based'e geçiyor, sakince kararlar verebiliyorsun kimi healleyeceksin, kime saldıracaksın felan. yoksa real time oynamaya kalkarsan cidden zor, sürekli rasgele ateş ediyorsun artık kime tutarsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Oyun savaslar turn based oynanacak sekilde yapilmis zaten. Real time'da oklayarak iyi is yapabiliyosun ama "normal" oynanis o degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Öykü değil ana derdi dedin, almasam mı demeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Şu her skillin grandmaster olabilmesi saçmalığı yüzünden M&M VII 'i her zaman daha çok sevdim. Belli bir yerden sonra 4 kişiye archery kasıp grandmaster olunca, minigun la takılır gibi geziyordun her yerde. Mage adam nasıl ok kullansın o hızda, ömrünü vermiş büyüye, bütün dünyevi duygulardan arındırmış kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 öykü möykü yok demonlar gelmiş, dünyaya inmiş, ürüyorlar sen 4 kişilik partinle konseyi ikna edip, diplerine kibrit suyu dökmeye çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 iyi sıkmışsın sende mm6 da grandmaster derecesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Release date(s) April 30, 1998 2011-1998 = 13 Years Bu genede bütün skillerinin her karakter için master olabilmesine engel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 biz oynayalı da 13 sene oldu ama hatırlıyoruz GERÇEK FAN OLSAN SENDE HATIRLARDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Kısacası keyfini çıkartçam, oyun kolaya kaçmasın diyorsan kendin yeteneklere sınır koy (atıyorum archery mage için bir skill düşük olsun yada hiç kasma) belli bir yerden sonra tadı kalmıyor yoksa. Might Magic VII oynarsan zaten ne demek istediğimi anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 iyide o dediğini yapmak zaten win/win bir durum değil casterlarda her skill point çok değerli expert için 9 puan harcıyorsun sadece, master 27 kaldı ki adam gibi enchanted bow bulamazsan normal yaylarla 5 5 vurursun 1000 hp li moblara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 GERGE said: Öykü değil ana derdi dedin, almasam mı demeye başladım. sadece öykü istiyorsan oynanacak bir oyun değil. eski tip rpg'lerden bu. dungeon exploring yani. zevkli oyundur ama. bu arada oynamadıysan redemption oyna, öykü istiyorsan mm6'dan daha çok tatmin eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Evet yani öyle özel bi hikaye yok oyunda. Kaede özetlemiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bu oyunu su anda oynamak, 80 yasina gelmis bir kadinla, o kadini 18 yasindaymis gibi hayal ederek sevismek gibi bir sey be ya.. sakin acma gozunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar