Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 zaten aklı selim veya dışarıdan yardım almayan birinin ,2011 dünyasında, çıkıpta öyle demesi imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ne alakası var yahu. ben gürcüyüm mesela, artvin de gürcistan'a katılsın diye mi istemek zorunda mıyım illa ki? gayet memnunum gürcü asıllı türk vatandaşı olmaktan. ama türk değilim dediğim zamanda yoo hayır sen türksün argadaş denmesin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 iranli olabilirmisin ama gürcü degilsin türksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 e türksün ama sen :). Aynı dil,aynı aile yapısı deil mi olay? bide biri bana şunu açıklasın ya, ben türküm ben osmanım diyince noluyo level mı atlıyoruz, neyinden tatmin oluyorsunuz ki bunun? kimlik eksikliği mi var, yetemiyonuz mu kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 gürcü kizlari cok güzel dakka durman valla trde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 güzel yer bro ha giriişi var çıkışı yok orası ayrı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 niye cikamiyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bone hangi belgeye inanacağız demiş güzel bir nokta. İdeolojinin gazetesi ağrı harekatı manşeti ve haber içeriği. Yeterince geçerli bir belge mi ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/Zilanmassacre.jpg "Ağrı Dağı tepelerinde kovuklara iltica eden 1500 kadar şaki kalmıştır. Tayyarelerimiz şakiler üzerine çok şiddetli bombardıman ediyorlar. Ağrı dağı daimi olarak infilak ve ateş içinde inlemektedir. Türkün demir kartalları asilerin hesabını temizlemektedir. Eşkıyaya iltica eden köyler tamamen yakılmaktadır. Zilan harekatında imha edilenlerin sayısı 15.000 kadardır. Zilan Deresi ağzına kadar ceset dolmuştur... Bu hafta içinde Ağrı Dağı tenkil harekatına başlanacaktır. Kumandan Salih Paşa bizzat Ağrı'da tarama harekatına başlayacaktır. Bundan kurtulma imkanı tasavvur edilemez."" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://www.posta.com.tr/dunya/HaberDetay/Gurculerden_Turklere_inanilmaz_tuzak.htm?ArticleID=95513 http://www.milliyet.com.tr/batum-cezaevi-nde-ozgurluk-bekleyisi/yasam/haberdetay/09.12.2010/1324058/default.htm http://www.mfaabkhazia.net/tr/node/538 http://www.karadenizolay.com/yazar/834-serbest-kursu-gurcistan39in-tiflis-rustavi-cezaevi39nden-gelen-m.html lan ben svaş zamanında gittiğimde kimse yoktu polislerden adalet bakanlığının kapısını yumurklayarak çalıp "adalet arıyoruuum" demiştim allahtan yokmuş bak kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://p36.badoo.com/193/1/4/7/145015667/183932/t1297321454/261086_300.jpg abi sunun icin her tuzaga varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 batum'da bizim havaalanı var, hem türkiye'deki gürcülerin çoğu batumlu pek orda sorun çıkmayabilir de tiflis'e doğru türkleri fena öpüyorlar cidden. hatta bunun kitabı bile var herifin biri yazmış gürcistan'da nasıl soyuldum diye. adını unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi git bence yahu. cuma çıksan pzt sabah gelsen gelirsin bak fıstık gibi işte çok geç saatlerde mal gibi gezdim bolbol falan bi bok olmadı lan. allah korumuş demek ki çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Hitler de yahudileri kıyarken dönemin konjunkturu bunu gerektiriyormuş. Alman ekonomisi yahudilerin eline geçmiş, yahudiyi öldür malvarlığına el koy mis gibi. Ne yapsaydı adam ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 batumlu matumlu türksün abi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Wispy said: Bone hangi belgeye inanacağız demiş güzel bir nokta. İdeolojinin gazetesi ağrı harekatı manşeti ve haber içeriği. Yeterince geçerli bir belge mi ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/Zilanmassacre.jpg "Ağrı Dağı tepelerinde kovuklara iltica eden 1500 kadar şaki kalmıştır. Tayyarelerimiz şakiler üzerine çok şiddetli bombardıman ediyorlar. Ağrı dağı daimi olarak infilak ve ateş içinde inlemektedir. Türkün demir kartalları asilerin hesabını temizlemektedir. Eşkıyaya iltica eden köyler tamamen yakılmaktadır. Zilan harekatında imha edilenlerin sayısı 15.000 kadardır. Zilan Deresi ağzına kadar ceset dolmuştur... Bu hafta içinde Ağrı Dağı tenkil harekatına başlanacaktır. Kumandan Salih Paşa bizzat Ağrı'da tarama harekatına başlayacaktır. Bundan kurtulma imkanı tasavvur edilemez."" şanlı türklük buysa ben bunlardan değilim. itiraz ediyorum bu gruba dahil olmaya. isteyen beğenir istemeyen beğenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Wispy said: Hitler de yahudileri kıyarken dönemin konjunkturu bunu gerektiriyormuş. Alman ekonomisi yahudilerin eline geçmiş, yahudiyi öldür malvarlığına el koy mis gibi. Ne yapsaydı adam ??? ahaha sunu is yerindeki yahudi adama söylesem beni cig cig yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 afiyet olsun. happy hanuka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Suark said: e türksün ama sen :). Aynı dil,aynı aile yapısı deil mi olay? bide biri bana şunu açıklasın ya, ben türküm ben osmanım diyince noluyo level mı atlıyoruz, neyinden tatmin oluyorsunuz ki bunun? kimlik eksikliği mi var, yetemiyonuz mu kendinize köken ile vatandaşlığı birbirine karıştırıyoruz, olay ordan kopuyor. çinden göçüp amerika'ya yerleşmiş adam "ben amerikalıyım" diyor, ama biz "türküm" diyince "hayır benim etnisitem türk değil" olayına çeviriyoruz. arkadaşım benim de etnisitem türk değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bone said: Suark said: e türksün ama sen :). Aynı dil,aynı aile yapısı deil mi olay? bide biri bana şunu açıklasın ya, ben türküm ben osmanım diyince noluyo level mı atlıyoruz, neyinden tatmin oluyorsunuz ki bunun? kimlik eksikliği mi var, yetemiyonuz mu kendinize köken ile vatandaşlığı birbirine karıştırıyoruz, olay ordan kopuyor. çinden göçüp amerika'ya yerleşmiş adam "ben amerikalıyım" diyor, ama biz "türküm" diyince "hayır benim etnisitem türk değil" olayına çeviriyoruz. arkadaşım benim de etnisitem türk değil zaten. "amerikalı" ile "türk" aynı şey değil zaten? biri ırk ifade ederken, diğeri vatandaşlık, millet ifade ediyore. amerikalı vs. türkiyeli desen bir derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 amerikalı diye bir etnik grup yok, türk diye var ama. ve o etnik grup üzerinde yürütülen ırkçılık da var. onla o aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bone said: Suark said: e türksün ama sen :). Aynı dil,aynı aile yapısı deil mi olay? bide biri bana şunu açıklasın ya, ben türküm ben osmanım diyince noluyo level mı atlıyoruz, neyinden tatmin oluyorsunuz ki bunun? kimlik eksikliği mi var, yetemiyonuz mu kendinize köken ile vatandaşlığı birbirine karıştırıyoruz, olay ordan kopuyor. çinden göçüp amerika'ya yerleşmiş adam "ben amerikalıyım" diyor, ama biz "türküm" diyince "hayır benim etnisitem türk değil" olayına çeviriyoruz. arkadaşım benim de etnisitem türk değil zaten. ben türkiyeliyim'e itiraz eden çok kişi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Wispy said: Bone hangi belgeye inanacağız demiş güzel bir nokta. İdeolojinin gazetesi ağrı harekatı manşeti ve haber içeriği. Yeterince geçerli bir belge mi ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/Zilanmassacre.jpg "Ağrı Dağı tepelerinde kovuklara iltica eden 1500 kadar şaki kalmıştır. Tayyarelerimiz şakiler üzerine çok şiddetli bombardıman ediyorlar. Ağrı dağı daimi olarak infilak ve ateş içinde inlemektedir. Türkün demir kartalları asilerin hesabını temizlemektedir. Eşkıyaya iltica eden köyler tamamen yakılmaktadır. Zilan harekatında imha edilenlerin sayısı 15.000 kadardır. Zilan Deresi ağzına kadar ceset dolmuştur... Bu hafta içinde Ağrı Dağı tenkil harekatına başlanacaktır. Kumandan Salih Paşa bizzat Ağrı'da tarama harekatına başlayacaktır. Bundan kurtulma imkanı tasavvur edilemez."" işte benim de demek istediğim bu. "temizlik başladı" diye bir manşet gösterip "bakın görün ne kadar yanlış işler yapmışız" demeye getiriyoruz işi. çerçeveye dar açıdan bakıp tek açıdan yorumluyoruz işi. "temizlik başladı" diye bir manşet varsa, o zamanki gazeteler faşist gazetelerdir, chp yaptığının bedelini ödemelidir. peki neden ne gayeyle yapıldığını da tartışmıyoruz? yani o manşeti attıracak bir sebep vardır di mi? mesela şimdi diyarbakır halkı topyekün bir direnişe girse, devleti tehdit etse, oraya giden insanları öldürse, başka şehirlere zehirli gaz atıp insanları öldürse felan, hani gerçekleşmek o kadar büyük bir tablo günümüzde de, oldu varsayalım. "diyarbakır'a temizliğe gidiyoruz" diye bir manşet atılmaz mı bugün de? o yüzden diyorum, bir belge koyuyoruz ama kırpıp sadece bir yerini sunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Wispy said: Bone hangi belgeye inanacağız demiş güzel bir nokta. İdeolojinin gazetesi ağrı harekatı manşeti ve haber içeriği. Yeterince geçerli bir belge mi ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/Zilanmassacre.jpg "Ağrı Dağı tepelerinde kovuklara iltica eden 1500 kadar şaki kalmıştır. Tayyarelerimiz şakiler üzerine çok şiddetli bombardıman ediyorlar. Ağrı dağı daimi olarak infilak ve ateş içinde inlemektedir. Türkün demir kartalları asilerin hesabını temizlemektedir. Eşkıyaya iltica eden köyler tamamen yakılmaktadır. Zilan harekatında imha edilenlerin sayısı 15.000 kadardır. Zilan Deresi ağzına kadar ceset dolmuştur... Bu hafta içinde Ağrı Dağı tenkil harekatına başlanacaktır. Kumandan Salih Paşa bizzat Ağrı'da tarama harekatına başlayacaktır. Bundan kurtulma imkanı tasavvur edilemez."" pkk ya operasyon yapıldı mı da aynı tarz baslıklar hep atılıyor,temizlik başladı,leşleri toplatılmadı vs. diye. simdi orda isyan eden insanlar kültürümüzü,gelenegimizi koruyacagız diye mi isyan ediyor yoksa zaten malı oldukları agaların feodal cıkarlarına ters dusuyor diye onların emirlerini mi dinliyor,bunu tartısmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 nutella keşke savunmasaydın şu gazete küpürünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar