-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 oha şükrü değil mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 those eyes. pierced through my chest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Vingthor said: abi ben bi bok yiyorum tutamayıp. sonunda da kaçarım net. döver edersem falan net kaçarım. polis molis abov yada bi arkadaşı markadaşı gelir dayak mayak yerim. herhangi bir aksiyondan korkmuyorumda cezalandırılmaktan baya korkuyorum ya. gaz olduğum kadar korkağım aslında jhjs sonunda da kacarim ne demek. 1 aydan cikmamakta zor degil zaten online oyun oynuyorsun zorlanmaz insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 çıkar çıkmaz sana mı dert oldu lan sele! adres ver kapışalım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 o asansörün üst tarafları net olarak İzmir'in coğrafi açıdan en iyi yerleşim yerleri olmasına rağmen çok garip evler insanlar var orda yav bizim millet garip japonyada mı ne dağlarda zenginler deniz kenarında fakirler otururmuş burda tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 halil rıfat mı ne var bi de aushdua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 valla ne yalan söliim ilk post'u okuduğumda "bence bi doktora git şizofreni tanısı konulabilir" tarzı bi cevap atmayı düşünmüştüm çünkü evin aşağısında 2 kişini öldürülmesi, karşı komşunun genelev sahibi olması, aşağıda bir deli yaşayıp anneni getir eheheh demesi, karşı terastan bi adamın camına tıklatması ve bi de sigartaların patlayıp sürekli kapına birilerinin dandun die vurması bana hayal ürünü gibi gelmişti ama gördüğüm kadarıyla seni tanıyan ve destekleyen bi sürü pati varmış.. Ne diim ben olsam sokakta yatar yinede o evde kalmazdım. Daha uzak bi semtte (ne biliim pendik vs. ) daha ucuza evler bulabilirsin bence. Kaç canını kurtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 taylan daha piskopat. bende kaldigi gece "ver lan ben ucak mühedisiyim sen anlamazsin" diyip elimdeki A4 kagittan ucak yapmisti. seker gibi adam korkma kimse ona zarar vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 xunn said: http://i.imgur.com/qD1nx.jpg hezbollah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 son kısmı c/p ledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yav said: o asansörün üst tarafları net olarak İzmir'in coğrafi açıdan en iyi yerleşim yerleri olmasına rağmen çok garip evler insanlar var orda yav bizim millet garip japonyada mı ne dağlarda zenginler deniz kenarında fakirler otururmuş burda tam tersi japonyada olsam ben de dağda oturmak isterim. bi tsunamilik canın var kıyıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Jeeztro said: son kısmı c/p ledin mi? hikayenin bütünlüğü açısından sona yazayım dedim sonra unutmuşum baştakini sözkonusu deli dün taşındı bu arada. patilerden biri bir yerlerde birtakım ipleri çekmiş galiba. teşekkür ediyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bizi şu terasta harasslayan deli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Tyrannus said: Jeeztro said: son kısmı c/p ledin mi? hikayenin bütünlüğü açısından sona yazayım dedim sonra unutmuşum baştakini sözkonusu deli dün taşındı bu arada. patilerden biri bir yerlerde birtakım ipleri çekmiş galiba. teşekkür ediyorum <3 np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 abi 2gündür evde yeni bişi olmuyor mu? eve sakinlik mi çöktü? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 aynen. 0 ses bütün problem deliymiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 http://i.imgur.com/gChWF.jpg Tuncay'ı kesemedim, o kadar tatlı bakmış ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Offfffffffff. http://i.imgur.com/02uT2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 hahahah nerden o hiç hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Şu akşamdan, http://i.imgur.com/q2wxB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 adeta bir spastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Taylan'in icinde hakkaten bi rapci varmis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 aaaaaaaallah allah. hala hatırlamıyorum dünyaları içmiş olmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Vingthor said: abi ben oturduğum evlerde başıma gelenleri yazarsam taylan kendini gerçekten şanslı sayabilirsin. buca kop diye biyerde oturdum 8 ay izmirde. camımdan aydın otobanı görünüyodu. yedinci katta oturuyodum polis sokağın iki tarafını panzerle kapadı. ortada 2 araba. insanlar balkonlarından pompalılarla ateş ediyodu arabalara. nevruz geyiğine kürtler gelip sokağın ortasında arabadan inip göbek atmaya başlaması üzerine oldu bu. yedinci katta camımın kenarından 2 kurşun çıkardım hala duruyo kurşunlar. sonra izmirde asansör diye biyerde oturdum üst tarafında şimdi alt tarafında oturuyorum. arada literally uçurum var. bildiğin uçurum altı sahil temiz zengin mahallesi üstü rezillik. yan apartmanda 3 tane travesti kalıyodu. gözümüzün önünde herifin birinin kafasında şişe kırıp üzerine adamın kafasını demir parmaklıklara geçirdiler. görgü tanığıyız polis sorgulamadı bile bizi falan. cihangirde 9 ay oturdum caminin orda hem güzel temiz dayak yediğimde oldu. kız arkadaşımın ablasının camından osbirci kovalayıp yakalayıp bigüzel dövüp polis çağırdım, beni götürdüler karakola. giriş kattı. dışarı bi çıktım herif benim hatunun ablasının camının önünde asılıyor. baya kaçtı en son kıstırdım. sonra dövdüm biraz. sonra polis çağırdım. ikimizide götürdüler. ADAMI saldılar benim hakkımda tutanak tutuldu falan. sende bir bahtsızlık var galiba.1 yıldır buca kooptayım olay filan göremedim.sen ne zaman oturdun burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 cam önü osbircisi ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar