Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Az önce banyo yaparken ana sigorta patladı.artık kafayı yiycem net.ev hakkında içimi dökmem lazım. Sigorta patlaması dünyanın en korkunç şeyi hiç yaşamayın. bambam diye çok parlak yeşil ışıklar eşliğinde patlıyor,patladıktan sonra bi süre bazı kablolar yanıyor. yanan kabloların sönmesini oturup bekliyosun bi şey yapamadan Dün altımdaki otoparkta en az 1 kadın 1 erkek öldürdüler,sessiz de olmadı 10 dakka falan çığlık attılar.bu haftada 3 falan oluyor Karşı dairemde genelev var. çalışanları iki cinsiyetin de en iyi özelliklerini almışlar öyle diyim. 2 günde bir kavga çıkıyor.insanlar genelde benim kapıma çarpılmak suretiyle dayaklarını yiyorlar. bu da haftada 2 falan oluyor. Yaz döneminde haftada 5 Bitişik apartmanın çatısında işsiz güçsüz bi adam var.arada camı tıklatıp benim balkonuma karışıyor. balkonundaki minderleri kaldır diyor. alt katta annesiyle yaşıyan 40 yaşında şaşı bi deli var. her görüşünde annen napiyor, bi mevzu olursa çal benim kapıyı diyor bıçağını gösterip lahehe diyor çok sarhoş oldugu zamanlarda. delinin evsiz bi arkadaşı var apartmanın çatısında yaşıyor.her gece beraber içip bağrıp çağrıyolar.apartmanın çatısı benim yanımda. ev 20metrekare. 6. kat asansör yok.civarın en yüksek apartmanı.fırtına çıkınca deprem oldu sandım kaç kere. az önce de işte sigorta patladı.sigorta patlaması dünyanın en korkunç şeyi hiç yaşamayın. bambam diye çok parlak yeşil ışıklar eşliğinde patlıyor,patladıktan sonra bi süre bazı kablolar yanıyor. yanan kabloların sönmesini oturup bekliyosun bi şey yapamadan. böyle bir anımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 peki neden o evde yaşıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 özet; dar gelirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 CIHANGIR GENERAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 dizisini çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 daha cok bana gelmen lazım, böle olmıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Hiç abartmıyor bu arada. Apartman gerçekten aşırı olaylı. En normal insanlar karsı dairedeki genelev sakinleri. Pırıl pırıllar. Siz bakmayın ona, Taylan bile baya arızalı, apartmanın gerçek bir sakini aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 cihangirde yaşayıp bunları yaşayacağıma üsküdarda yaşayıp ehçık ehçık diye ilahi dinlerim. ki yapmışlığım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=u1ERTOIrPfQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 tek başıma çıkıcak bundan daha ucuz eşyalı ev dragosta bile bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Ucuz diyorsun da, o evin çıkardıgı masrafla çok daha rahat yaşardın. Banyoyu hatırlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 abi evin ne eşyası eşya, nede evi ev. ben korkuyorum seın için her gece. buraya geldiğinde rahatlıyorum falan. bi ara zaman ayırıp ev bakman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 abi senin evin güzel yalnız. bence apartmandakileri ambushlasan krallar gibi yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Kapın bile kapanmıyor Taylan. birgün unutacaksın, birşey olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bence kitabni falan yaz basına bisey gelirse iyi paraya satariz paticik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 genelev sakinleri cidden en düzgün insanlar ya.arada müşterileri yanlışlıkla benim zili çalmasa iyi. türk erkeklerinin seksi en çok sabah 4-5 civarı arzuladıgını biliyor muydunuz? solo çıkıcak ev bulursam tekirdağa bile kaçıcam zaten şu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oha tam hayal ettiğim gibi istanbul'a geldiğimde uğrayabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 abi bilmeyen sanıcakki bütün cihangir böle, alakası yok. eskiden öleydi, biz o yaşam kaybolmasın diye hepsini aynı binaya topladık muze gibi. taylanda gitmiş oranın catı arasına yerleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 adamın bir terası var ki, tam bir assassino eğitim alanı. taşınmadan şöyle üzerime rahat bir şeyler giyinip çalışayım diyorum biraz. belki beraber leap of faith yaparız hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 20 metrekare nası ev oluyo lan nereye sıçıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hastaneden yukarısı pyongyang aşağısı seoul gibi cihangirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sıçarken film izleyebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Yalnız yan dairede kedili bir kız var. Yanıyor taylan. Bi şeker iste bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kedisinde mi gözu varmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 abi genelev var diyor ne şekeri ne kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar