Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyrannus' house of horrors

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce banyo yaparken ana sigorta patladı.artık kafayı yiycem net.ev hakkında içimi dökmem lazım.

Sigorta patlaması dünyanın en korkunç şeyi hiç yaşamayın. bambam diye çok parlak yeşil ışıklar eşliğinde patlıyor,patladıktan sonra bi süre bazı kablolar yanıyor. yanan kabloların sönmesini oturup bekliyosun bi şey yapamadan

Dün altımdaki otoparkta en az 1 kadın 1 erkek öldürdüler,sessiz de olmadı 10 dakka falan çığlık attılar.bu haftada 3 falan oluyor

Karşı dairemde genelev var. çalışanları iki cinsiyetin de en iyi özelliklerini almışlar öyle diyim. 2 günde bir kavga çıkıyor.insanlar genelde benim kapıma çarpılmak suretiyle dayaklarını yiyorlar. bu da haftada 2 falan oluyor. Yaz döneminde haftada 5

Bitişik apartmanın çatısında işsiz güçsüz bi adam var.arada camı tıklatıp benim balkonuma karışıyor. balkonundaki minderleri kaldır diyor.

alt katta annesiyle yaşıyan 40 yaşında şaşı bi deli var. her görüşünde annen napiyor, bi mevzu olursa çal benim kapıyı diyor bıçağını gösterip lahehe diyor çok sarhoş oldugu zamanlarda.

delinin evsiz bi arkadaşı var apartmanın çatısında yaşıyor.her gece beraber içip bağrıp çağrıyolar.apartmanın çatısı benim yanımda.

ev 20metrekare. 6. kat asansör yok.civarın en yüksek apartmanı.fırtına çıkınca deprem oldu sandım kaç kere.

az önce de işte sigorta patladı.sigorta patlaması dünyanın en korkunç şeyi hiç yaşamayın. bambam diye çok parlak yeşil ışıklar eşliğinde patlıyor,patladıktan sonra bi süre bazı kablolar yanıyor. yanan kabloların sönmesini oturup bekliyosun bi şey yapamadan.

böyle bir anımdı.
Mesaj tarihi:
Hiç abartmıyor bu arada. Apartman gerçekten aşırı olaylı. En normal insanlar karsı dairedeki genelev sakinleri. Pırıl pırıllar.

Siz bakmayın ona, Taylan bile baya arızalı, apartmanın gerçek bir sakini aslında.
Mesaj tarihi:
abi evin ne eşyası eşya, nede evi ev. ben korkuyorum seın için her gece. buraya geldiğinde rahatlıyorum falan.

bi ara zaman ayırıp ev bakman lazım.
Mesaj tarihi:
genelev sakinleri cidden en düzgün insanlar ya.arada müşterileri yanlışlıkla benim zili çalmasa iyi. türk erkeklerinin seksi en çok sabah 4-5 civarı arzuladıgını biliyor muydunuz?

solo çıkıcak ev bulursam tekirdağa bile kaçıcam zaten şu durumda.
Mesaj tarihi:
abi bilmeyen sanıcakki bütün cihangir böle, alakası yok. eskiden öleydi, biz o yaşam kaybolmasın diye hepsini aynı binaya topladık muze gibi. taylanda gitmiş oranın catı arasına yerleşmiş.
Mesaj tarihi:
adamın bir terası var ki, tam bir assassino eğitim alanı. taşınmadan şöyle üzerime rahat bir şeyler giyinip çalışayım diyorum biraz.

belki beraber leap of faith yaparız hı ?
  • Yeni Oluştur...