Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyrannus' house of horrors

Tyrannus

Öne çıkan mesajlar

Az önce banyo yaparken ana sigorta patladı.artık kafayı yiycem net.ev hakkında içimi dökmem lazım.

Sigorta patlaması dünyanın en korkunç şeyi hiç yaşamayın. bambam diye çok parlak yeşil ışıklar eşliğinde patlıyor,patladıktan sonra bi süre bazı kablolar yanıyor. yanan kabloların sönmesini oturup bekliyosun bi şey yapamadan

Dün altımdaki otoparkta en az 1 kadın 1 erkek öldürdüler,sessiz de olmadı 10 dakka falan çığlık attılar.bu haftada 3 falan oluyor

Karşı dairemde genelev var. çalışanları iki cinsiyetin de en iyi özelliklerini almışlar öyle diyim. 2 günde bir kavga çıkıyor.insanlar genelde benim kapıma çarpılmak suretiyle dayaklarını yiyorlar. bu da haftada 2 falan oluyor. Yaz döneminde haftada 5

Bitişik apartmanın çatısında işsiz güçsüz bi adam var.arada camı tıklatıp benim balkonuma karışıyor. balkonundaki minderleri kaldır diyor.

alt katta annesiyle yaşıyan 40 yaşında şaşı bi deli var. her görüşünde annen napiyor, bi mevzu olursa çal benim kapıyı diyor bıçağını gösterip lahehe diyor çok sarhoş oldugu zamanlarda.

delinin evsiz bi arkadaşı var apartmanın çatısında yaşıyor.her gece beraber içip bağrıp çağrıyolar.apartmanın çatısı benim yanımda.

ev 20metrekare. 6. kat asansör yok.civarın en yüksek apartmanı.fırtına çıkınca deprem oldu sandım kaç kere.

az önce de işte sigorta patladı.sigorta patlaması dünyanın en korkunç şeyi hiç yaşamayın. bambam diye çok parlak yeşil ışıklar eşliğinde patlıyor,patladıktan sonra bi süre bazı kablolar yanıyor. yanan kabloların sönmesini oturup bekliyosun bi şey yapamadan.

böyle bir anımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...