Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW:TOR 25-28 Kasım betası genel başlığı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Kojiroh said:

Jedi Guardian oynuyodum ama level 14'e kadar robotum tanklıyodu mobları.
Sonra level 14 geldi, ne varmış diye trainera gittim, bi baktım tank skilleri ve Soresu form gelmiş. Sprint bile gelmiş.

Companion'ın tauntlarını kapattım, soresu formu ve sprinti açtım, bi daldım ki ortama, aman allahım. Böyle zevkli bi oynanış olamaz. Soresu form sağolsun focusa boğuyo beni. Ordan oraya leap atıyorum manyhaqhh zevkli.

20 aralık çabuk gelsin :(

level 11 guardian ile esselese girdim tank olarak ama agro sorunu oluyor yaws.leap ile charge atıp thunderclap tarzı o spelli basıyorum ama moblar ilk vurana dönüyordu direk.demek ki ilerde geliyormuş tank skilleri.yoksa moralim bozulmuştu bu nasıl tanklık diye ..agro sorunu oluyormu tanklıkta? gerci agro kaçsa bile wow gibi degil direk öldürmüyor ilk vurdugu adamı bosslar
Sosyal ağlarda paylaş

serhater said:

Kojiroh said:

Jedi Guardian oynuyodum ama level 14'e kadar robotum tanklıyodu mobları.
Sonra level 14 geldi, ne varmış diye trainera gittim, bi baktım tank skilleri ve Soresu form gelmiş. Sprint bile gelmiş.

Companion'ın tauntlarını kapattım, soresu formu ve sprinti açtım, bi daldım ki ortama, aman allahım. Böyle zevkli bi oynanış olamaz. Soresu form sağolsun focusa boğuyo beni. Ordan oraya leap atıyorum manyhaqhh zevkli.

20 aralık çabuk gelsin :(

level 11 guardian ile esselese girdim tank olarak ama agro sorunu oluyor yaws.leap ile charge atıp thunderclap tarzı o spelli basıyorum ama moblar ilk vurana dönüyordu direk.demek ki ilerde geliyormuş tank skilleri.yoksa moralim bozulmuştu bu nasıl tanklık diye ..agro sorunu oluyormu tanklıkta? gerci agro kaçsa bile wow gibi degil direk öldürmüyor ilk vurdugu adamı bosslar

guardian tank ilerki levellarda canavar gibi oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

Evet 14'ü aldığın anda kralsın, her şeyi soresu form hallediyo zaten (threat'i veren o form). Hatta guard diye bi skillin var, attığın adamın threatini %25 mi ne azaltıp, ona gelen damage'ın %50'sini sana aktarıyo. Artı onun yarattığı threatin bi kısmı sana veriliyo.

Çok rahat tanklarsın 14'ten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

soresu form çok güzel olmuş gerçekten de. yalnız farklı lightsaber formlarının ilk andaki animasyonlarından sonra da farklı gözükmeleri hoş bir ayrıntı olurdu. shi-cho'da da soresu'da da lightsaber'ı aynı şekilde tutuyor karakter.

shien'de de öyle mi olacak bakalım. aslında soresu form favorimdir ama dps oynamak istiyorum ağırlıkla. shien takılıcam mecburen.
Sosyal ağlarda paylaş

iki soru;

1- jedi sentinelde daha önce heavy armor var mıydı yahu? millet önceki betalarda heavy giydiğini iddia ediyo forumlarda :)

2- alignment light 1 olunca off hand için verdiği ikinci lightsaber kullanılmaz oluyor, başka satın almaktan öte bir çaresi var mı? maviydi zıkkım bi de :) bulamadım onun ayarında bi LS ^_-
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

iki soru;

1- jedi sentinelde daha önce heavy armor var mıydı yahu? millet önceki betalarda heavy giydiğini iddia ediyo forumlarda :)

2- alignment light 1 olunca off hand için verdiği ikinci lightsaber kullanılmaz oluyor, başka satın almaktan öte bir çaresi var mı? maviydi zıkkım bi de :) bulamadım onun ayarında bi LS ^_-

1- yalan.

2- coruscant'dan satın alabilirsin başka bir tane, commendation ile hilt falan alıp marketten de birkaç parça alıp yaparsın. ama bug'dır o.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...