pcguru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 serverlar mı çöktü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 eet yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 evet 20 dakika restart için serverlar kapanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 söylediler ama 15 dakika önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 demekki ben kahve alırken notice atmışlar :( ne güzel 25 olacaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jz0hvpUTcGU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Ne zaman geliyor serverlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Amerika serverları geliyor. Europe beklemede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ya oyun çok güzel ama şu loading screen çok uzun sürüo bende sizde de öle mi yoksa benim bilgisayar mı yeto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bilgisayar istiyo biraz, 2.5 gb ram yiyo demin baktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 amerika serverları hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Kojiroh said: Jedi Guardian oynuyodum ama level 14'e kadar robotum tanklıyodu mobları. Sonra level 14 geldi, ne varmış diye trainera gittim, bi baktım tank skilleri ve Soresu form gelmiş. Sprint bile gelmiş. Companion'ın tauntlarını kapattım, soresu formu ve sprinti açtım, bi daldım ki ortama, aman allahım. Böyle zevkli bi oynanış olamaz. Soresu form sağolsun focusa boğuyo beni. Ordan oraya leap atıyorum manyhaqhh zevkli. 20 aralık çabuk gelsin :( level 11 guardian ile esselese girdim tank olarak ama agro sorunu oluyor yaws.leap ile charge atıp thunderclap tarzı o spelli basıyorum ama moblar ilk vurana dönüyordu direk.demek ki ilerde geliyormuş tank skilleri.yoksa moralim bozulmuştu bu nasıl tanklık diye ..agro sorunu oluyormu tanklıkta? gerci agro kaçsa bile wow gibi degil direk öldürmüyor ilk vurdugu adamı bosslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 loading bende 9 saniye sürüyor. 10 değil bak. fuk ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 4gb ram var bnde de belki de 10 sn çok geldi bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 pff çok saçma, red crystallı lghtsaber düştü. dedim ben bunun kristali değiştirirsem kullanırım ama değişmeye ragmen kullanılmıyo tüh demek olay kristalde değilmiş sşldjglş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 serhater said: Kojiroh said: Jedi Guardian oynuyodum ama level 14'e kadar robotum tanklıyodu mobları. Sonra level 14 geldi, ne varmış diye trainera gittim, bi baktım tank skilleri ve Soresu form gelmiş. Sprint bile gelmiş. Companion'ın tauntlarını kapattım, soresu formu ve sprinti açtım, bi daldım ki ortama, aman allahım. Böyle zevkli bi oynanış olamaz. Soresu form sağolsun focusa boğuyo beni. Ordan oraya leap atıyorum manyhaqhh zevkli. 20 aralık çabuk gelsin :( level 11 guardian ile esselese girdim tank olarak ama agro sorunu oluyor yaws.leap ile charge atıp thunderclap tarzı o spelli basıyorum ama moblar ilk vurana dönüyordu direk.demek ki ilerde geliyormuş tank skilleri.yoksa moralim bozulmuştu bu nasıl tanklık diye ..agro sorunu oluyormu tanklıkta? gerci agro kaçsa bile wow gibi degil direk öldürmüyor ilk vurdugu adamı bosslar guardian tank ilerki levellarda canavar gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Evet 14'ü aldığın anda kralsın, her şeyi soresu form hallediyo zaten (threat'i veren o form). Hatta guard diye bi skillin var, attığın adamın threatini %25 mi ne azaltıp, ona gelen damage'ın %50'sini sana aktarıyo. Artı onun yarattığı threatin bi kısmı sana veriliyo. Çok rahat tanklarsın 14'ten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 soresu form çok güzel olmuş gerçekten de. yalnız farklı lightsaber formlarının ilk andaki animasyonlarından sonra da farklı gözükmeleri hoş bir ayrıntı olurdu. shi-cho'da da soresu'da da lightsaber'ı aynı şekilde tutuyor karakter. shien'de de öyle mi olacak bakalım. aslında soresu form favorimdir ama dps oynamak istiyorum ağırlıkla. shien takılıcam mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 iki soru; 1- jedi sentinelde daha önce heavy armor var mıydı yahu? millet önceki betalarda heavy giydiğini iddia ediyo forumlarda :) 2- alignment light 1 olunca off hand için verdiği ikinci lightsaber kullanılmaz oluyor, başka satın almaktan öte bir çaresi var mı? maviydi zıkkım bi de :) bulamadım onun ayarında bi LS ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sentinelin heavy armor giymesi anlamsiz olur. digeri de bugdir herhal. pvp commendationlariyla alinan saberlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 BlackRose said: iki soru; 1- jedi sentinelde daha önce heavy armor var mıydı yahu? millet önceki betalarda heavy giydiğini iddia ediyo forumlarda :) 2- alignment light 1 olunca off hand için verdiği ikinci lightsaber kullanılmaz oluyor, başka satın almaktan öte bir çaresi var mı? maviydi zıkkım bi de :) bulamadım onun ayarında bi LS ^_- 1- yalan. 2- coruscant'dan satın alabilirsin başka bir tane, commendation ile hilt falan alıp marketten de birkaç parça alıp yaparsın. ama bug'dır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yani şöyle uyarı veriyo ekranda ve üstüne gelince de forbidden to light 1 and above diyo ama elinde kalıyo kullanmaya devam edebiliyosun heavy ile med arasında da %5 gibi bir farktan bahsetmişler zaten, takıldığım neden heavy olmadığı değil, önceden varmış kaldırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 eskiden her item modifiyeliydi de, her eskiden olana seyapcaksak ohoooo. qq yapmasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben hiç duymadım sentinel'ların heavy giyebildiğini. atmasyondur yani. %5 gibi bir fark da saçma bir istatistik olmuş lol. neye göre karar verilmiş ki o ? bug olmuştur muhtemelen ls'de. dark side 1 alignment istiyorsa ve senin o kadar yoksa equip edemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 :( dövmeyin tamam qq :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar