Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wayne said:

bi karar veremedim yaa caggernotmu kassam marauder mi kassam diye live de :S

cagger gormedim hic kendimden baska betada herkez marauder yada insq ama mesela instance ta cok rahat healersiz tankladim falan rahat kestik bictik

marauderdada gozum yok degil dual saber falan direk rush zevkli olur

daha fazla bilgisi olan bi yon versin yauv

Class forumlarında saatlerdir yüksek lvl birinden feedback arıyorum ama yok doğru düzgün bir yazı, çoğunlukla jugger %10 daha az damage yapar ama tanklık yapması onun bonusu falan geyikleri var, uyuz oldum bende damage yapmak için illa dual wield mı olacaz yani darth vader ne yapıyordu :P ?
Mesaj tarihi:
şu fps problemi yüzünden hayran olduğum şu oyunu almaktan vazgeçtim cidden ne olursa olsun wow a rakip olacaksan onun gibi optimize bir oyun yapman lazım, wowda ultra high tüm herşey sonda raidde banamısın demeyen makina swtorda 15-25 fpsde sürünüyor hele bide mağara gibi sisli bir yere girersen 5-10 fps düşüyor yok böyle birşey, bu soruna sahip kişi sayısıda azımsanacak gibi değil benim sistemi ikiye katlayacak makinalarda adamlar aynı problemi yaşıyorlar.
Mesaj tarihi:
Evr said:

şu fps problemi yüzünden hayran olduğum şu oyunu almaktan vazgeçtim cidden ne olursa olsun wow a rakip olacaksan onun gibi optimize bir oyun yapman lazım, wowda ultra high tüm herşey sonda raidde banamısın demeyen makina swtorda 15-25 fpsde sürünüyor hele bide mağara gibi sisli bir yere girersen 5-10 fps düşüyor yok böyle birşey, bu soruna sahip kişi sayısıda azımsanacak gibi değil benim sistemi ikiye katlayacak makinalarda adamlar aynı problemi yaşıyorlar.

Bende de performans sıkıntısı var, açık alanlarda hiç bi sorun yokken oyun kapalı yerlerde bilgiğin laglanıyor her hareketim, mouse kontrol falan. Arada fps düşüşü de yaşanıyor. Evet ben de ultra high wow oynayabiliyorum
Mesaj tarihi:
4 class denedim en beğendiğim jedi knight oldu şu ana kadar lol, sith oynarım demiştim ama beğenmedim dark sideı şahsen. jedi ın atmosferi de ortamı da güzel.
Mesaj tarihi:
jedi daha ilk questten devamını getirmedim bıraktım niye bilmiyorum mekan sarmadı. sith warrior oynadım 6 levela kadar korriban efsanevi olmuş ve inanılmaz uymuş o mekan acaip sarıyor. smugglerda 15 levela kadar oynadım ana karakterim bu olucak. coruscant inanılmaz sıkıcı geldi sürekli git gel git gel :D

birde melee çok zevkli olmuş özellikle o force jump tarzı hareketle adamın üstüne sıçrayıp biçme olayı şık.
Mesaj tarihi:
Jedi Guardian oynuyodum ama level 14'e kadar robotum tanklıyodu mobları.
Sonra level 14 geldi, ne varmış diye trainera gittim, bi baktım tank skilleri ve Soresu form gelmiş. Sprint bile gelmiş.

Companion'ın tauntlarını kapattım, soresu formu ve sprinti açtım, bi daldım ki ortama, aman allahım. Böyle zevkli bi oynanış olamaz. Soresu form sağolsun focusa boğuyo beni. Ordan oraya leap atıyorum manyhaqhh zevkli.

20 aralık çabuk gelsin :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...