-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sufi said: hiç unutmam bi keresinde swg çıkmıştı, girip oynamıştık. eskiden böyle maymunluklar olmazdı. bi oyun çıkardı alır oynardık. çıkacağını bile duymazdık önceden. şimdiki gençler oyun çıkmadan oyundan bıkıyor. bizim zamanımızda böyle miydi? azizim, yine agzindan bal damliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 32.90 mb daha indirdim bekliyoruz bişiler daha indiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 -Deno- said: azizim, yine agzindan bal damliyor. ahsgjafgajfgashgfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sufi said: hiç unutmam bi keresinde swg çıkmıştı, girip oynamıştık. eskiden böyle maymunluklar olmazdı. bi oyun çıkardı alır oynardık. çıkacağını bile duymazdık önceden. şimdiki gençler oyun çıkmadan oyundan bıkıyor. bizim zamanımızda böyle miydi? +1 33.600le oynadım kaç ay be. ADSLe geçmiştim sırf bu oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 install tam bitti 4gb'lık yeni bişi indirmeye başladı. hangi gün gireceğimizi mail atıcaklar mı, bir yerden bakıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 mail atacaklar. şu an siteye girebilen var mı swtor'a ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 email ile bilgilendirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 siteye login olmaya çalıştığımda şifre mevzusunu değiştirdik, sen de etkilenmişsindir diye içeri almıyor. sorun bende mi sitede mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sorun bizde. şimdi arıyorum adamları skype'dan, başka çare kalmadı. her gün her gün, yeter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 e mail de gelmiyor reset için. oohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 SWTOR.com is temporarily unavailable as we are experiencing extremely high traffic. Please check back again soon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 refresh çekince gidiyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oyun niye bitürlü açılmıyor diyorum meğer daha ayın 25i değilmiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 o bende de oluodu biraz daha denedim şansa girdi çok random o olay, sonra bi süre RSVP kısmında takıldım , accept diorum tekrar başa gönderio vs o da olmadı ertesi gün girdim bibaktım download linki vardı bastım download ettim install ettim hatalı yani baya sistem veya yoğunluktan saçmalio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben bunlari 3 kere yaptim, hicbirinde de problem cikmadi. yogunlukla alakali demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 GwindonSurion said: oyun niye bitürlü açılmıyor diyorum meğer daha ayın 25i değilmiş daha bu sorun bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bende de aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bende yok, ama serverlar down tsisisisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bende geliyorum. Herkes aynı gün olmayacak değil mi? Umarım cuma girebilirim. Zira hafta sonu yokum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 şifreler tekrar resetlenmiş sanırım hiç bir hesap web e login olmuyor şuan da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sorun düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Your test begins: Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 wtf grats :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins: Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 mail mi atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar