Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Saturn Cup'ta ilk12'ya kalabilen en genç oyuncu Shaco'yu tanıyalım. Belki oda leenock gibi saturn cup'ı kazanır :) .Q:Bize biraz kendinden bahsedermisin?Shaco: Adım Deniz Ünal. 14 Yaşındayım ve pertevniyal lisesine gidiyorum. Starcraft 2 , basketbol ve sinema hobilerim arasındadır.Q: Starcraft 2'ye nasıl başladın? Shaco:Kuzenim sayesinde başladım. Google'a starcraft yazdım tsl çıktı karşıma. İlk izlediğim maç spartacasun'un israilli bir oyuncuya karşı oynadığı milli maçtı. İyi bir oyuncu kitlesi olduğunu gördüm ve başlamak istedim.Q:Starcraft 2'ye bukadar bağlanman etrafında nasıl bir tepki oluşturdu?Shaco: Arkadaşlarım delimisin sen diyor ama ailem destekliyor. Zaten sc2'ye asıl bağım geçen yıl adekste baybety ve waradmiralın düzenlediği turnuvaya katılarak başladı ve ailem sırf turnuvaya katılmak istediğim için bandırmadan istanbula 3-4 günlük geldiler.Q:Oyuna başladığında iyi olmak gibi bir hedef koydunmu yoksa zevk aldığın için sürekli oynamaya devam mı ettin?Shaco: Oyuna başlarken tek hedefim vardı oda maçımın streamlenmesi ve bir iki eski bw oyuncusunu yenmek. Ayrıca oyunda çok zevkli gelmişti.Q:Starcraft kariyerin boyunca en mutlu olduğun ve en üzüldüğün anler nelerdi?Shaco: Mutlu olduğum an şuan türkiyede en iyiler arasında ilk 12 ye girmek pahabiçilemez :) . Hemde ilk defa bi turnuvadan ödül alıcağım , en üzüldüğüm anlar ise 4 türk turnuvasının 4ündede ilk yada ikinci rakibimin darkswarm olmasıydı .Q:Birazda turnuvadan konuşalım. Saturn Cup'a katılmadan önce elemeleri geçeceğini düşünüyormuydun?Shaco: Açıkçası finallere kalmayı beklemiyordum ama ilk maçtan rhuna elenmekten benim için süpriz oldu. Loser brackete düşeceğimi tahmin ettim fakat ilk maçtan olması gerekmezdi :) .Q:Darvinle olan ölüm kalım eleme maçına geldiğinizde ne düşündün?Shaco: Darvine kadar geldiğimde heyecanım yatışmıştı ama başım ağarıyordu. Çünkü pizzaguard ile çok uzun tvt maçları atmıştık. Darvini yeneceğimi kafaya koymuştum çünkü daha önceki hedeflerimden birinde eski bir bw oyuncusunu elemek zaten vardı. Bu bende büyük bir his uyandırdı zaten TvP eşleşmemede çok güveniyordum. 2-0 yenmek istiyordum ve hakkikaten inanmak başarmanın yarısıyımış :) . Birde maçın streamlenmesi hayallerimdeki gibi oldu.Q:Satürn cupta yapmak istediğin şeyler neler?Shaco: Özellikle takım arkadaşlarımla buluşmak beni çok mutlu edecek. Sea , uliking , sleeep ve waradmiralıda görmek hoş olacak.Q:Dünya'ca ünlü takip ettiğin ve beğendiğin oyunuclar kimler?Shaco: Slayer's boxerı seviyorum. Özellikle idraya karşı olan maçlarında çok değişik hareketler yaptı :) . Ama benim bu oyunda terranı öğrenmemi sağlayan oyuncu Sjow'dur. Onun sayerinde kendimi daimond yaptım. Streamleri ve repleri benim için çok faydalı oldu.Q:Son olarak ekleyeceklerin neler?Shaco: Özellikle ggcup ekibinine ( axxion,gambit,anzelot ve theo ) ya sonsuz teşekkürler sunuyorum böyle bir turnuva düzenledikleri için. Özellikle şehir dışındaki oyuncuları düşünmeleri turnuvaya mlg havası katmıyor değil :) . Tabi üzüldüğüm durumlar oldu özellikle uliking ve duke 'nin turnuvaya katılamamaları :( . Tüm abilerime , arkadaşlarıma ladderda bolşanslar diliyorum :) Taksimde görüşmek üzere hoşçakalın ...Shaco Rep Pack: http://www.mediafire.com/?5l27753336ic863Shaco'nun oyunundan bazı kareler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 V4'un en yakışıklısı Shacomuza başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 basarilar neden bir Leenock olmasin diyorum. ama daha önemlisi okul bence. zaten bu yaslarda yeterki kadar zaman kaliyor haftasonlari tatiler felan o aralarda kasarsa ve geri kalan zamanda da okula agirlik verirse hayatinda basarili olabilir gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 delüüüanlıı, darvine yolmu verdin turnuvada -.- direk sjow'u ornek alma kendine, ben hala adamın 70 apmyle nası bu kadar turnuva kazandını anlamıs deilim hermatch up için bi adamın olsun atıyorum tvt oynarken goodyyi ornek al tvz izlerken boxeri ornek al tvp izlerken demuslim gibi sjow zaten uç bi adam onu cok izleme oyunun körelir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Harika bir söyleşi olmuş. Ellerine sağlık Oyman. Sjowu bende çok izlerdim ama adam fazla scout yapmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ulan 14 yaşındaki çocuğun röpörtajını okudum yanlışlıkla DAMN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://memedepot.com/uploads/0/392_too_old.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 said: Shaco: Açıkçası finallere kalmayı beklemiyordum ama ilk maçtan rhuna elenmekten benim için süpriz oldu. Loser brackete düşeceğimi tahmin ettim fakat ilk maçtan olması gerekmezdi mini çakal lan bu haha ilk turda kaybedenler grubuna düşüp ilerlemek ilk 3 kovalamayan bir oyuncu için geçerli taktik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Shaco yazılarında biraz seyirciye oynamış gibim değil mi arkadaşlar? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 14 yaşında çocuk bir roportajda bu demeçleri verebilecek kapasitedeyse gitsin bi kitap yazsın.. " kaliteli bir oyuncu kitlesi olduğunu gördüm.." falan.. HE KALİTESİZ OYUNCU KİTLESİ GÖRDÜN YANİ,aradaki farkı anlayabildin.. 4 sene önce hazır mama yiyodun olm ne kitlesi ne kalitesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 İnsanoğlu olarak çok zeki sayılmayız evet de 14 yaş çok güçük bir yaş değil yani niye agubugu muamelesi çekiyorsunuz ki elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 GENC GINAYTCILAR RAHATSIZ !!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 agubugu muamelesi çekmiyorum, öyle zaten. Roportajda bariz oynamalar var.Belli ediyo,gerek yok böle şeylere ona serzenişte bulundum.Bırak söyledigi gibi veya yazdıgı şeklinde koy.. He hakikaten oynama yok tamamen saf haldeyse..Kitap yazsın nobel alır.14 yaşta gayet küçük bir yaş bu arada. 14 yaşında bir kardeş starcraft II'yi bu kadar oynayamaz abi. İlk okula gidecek, gerekirse universite kazanıp okuyacak,o sırada bu oyunu ilerletebilir..Bu da başka bir boyut.Bu çocugun okulu ne alemde çok merak ediyorum..Derste starcraft II hesapları yapıyodur bu kardeşimiz.Olmaz. Dün Leenock'a okul ile ilgili soru soruldugunda " okula gitmiyor " cevabı alınınca spikerin ve salonun bir anlık dumuru ne kadar önemli birşeyin es geçildigini gösteriyordu zaten. He belkide yanılıyorumdur kardeşimiz çok başarılıdır derslerinde ikisini bir arada götürüyodur.Ama bizde bu yollardan geçtik hemde çok daha fenalarıyla karşı karşıya kalarak Ultima onlinelar mı dersin , counter strike 7.1 mi istersin neler neler.. Burdan ailelere sesleniyorum.Tüm bilgisayarlar yaza kadar dolaplara =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ya valla ben onun yaşındayken gidip 40 yaşındaki adamları kesiyordum ultimada. Gayet de oynayabilir yani. Ayrıca 2000lerde gerçekten inanılmaz bir değişim oldu. Şimdi oyun forumlarına falan baksan ciddi ciddi 10 yaşında çocukları bile görebiliyorsun yani her ne kadar dalga geçsen de cidden kitlenin kalitesinin farklı olduğunu anlayabilir. Ha dediğin gibi bir müdahele olabilir, vardır da. Ona bir şey demiyorum ama 14 yaş gayet yeterli. 14-15de Lise 1e geçiliyor zaten. Ders konusunu ise bilemiyorum. Elemana sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 oynama felan yok arkadaşım. Bir iki imla hatasını düzelettim okadar. Adam tam olarak skype'tan bana " kaliteli bir oyuncu kitlesi gördüm" diye yazdı. Bunu biyerdenmi duydu kendi düşüncesimi bilemem o beni alakadar etmez ama resmen öyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sana inanıyorum o zaman.Özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 14 yaşında methodda wow oynuyodum lan nesi var zmauehauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Shaco adamım yaaa, saygılı sevgili bir o kadar yetenekli... Bundan 22 sene önceki halim gibi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Abi seninde yaş 36 hesaplarıma göre.. sende starcraft oynayamazsın çoluk cocuk varsa onlarla ilgilen lütfen yenge falan varsa.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 lise 1 olmuyor mu 14 yaş çokta küçük değil ben 12 yaşında swg akıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Eternal said: Abi seninde yaş 36 hesaplarıma göre.. sende starcraft oynayamazsın çoluk cocuk varsa onlarla ilgilen lütfen yenge falan varsa.. =P http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/630279_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 helal olsun kardesime daha iyi yerlere gelir insallah okulu cok takmasın herkez okuyo hic bisey olmuyo hayallerinin pesinde devam etsin çakayım okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Eternal said: Abi seninde yaş 36 hesaplarıma göre.. sende starcraft oynayamazsın çoluk cocuk varsa onlarla ilgilen lütfen yenge falan varsa.. =P Aynen 36 ama Oğlumun da 17 bittiği için universiteye giricek bu sene Allah nasip ederse, o yüzden beraber atıyoz oyun. Ben unu eledim eleğimi astığım için, kahvahane hayatımda olmadığından evde noob'ları tokatlayarak eğleniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 imparatorun tahtına göz diker bu çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar