Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 çocuğum olsa adını opera koycam o derece seviyorum seni lan. speed dial daha bi güzel oluyor her sürümde.
throine Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 opera 12'de FB tam yüklenmiyor bende. sizde de var mı bu sorun?
Editor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 yok normal sorunsuz... opera turboya basip bi denermisin belki dnslerle ilgili bi sorun vardir o luklemedigi seyle ilgili domainde
throine Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 olmamış bu sürüm. http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=1438312
sadman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 şu adamın yazdıkları + pati açılmıyo bendede. siz diyosunuz kaymak gibi çalışıyor opera ftw falan ama bende niye düzgün çalışmıyor açıklama getiremiyorum bitürlü:(
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Bende de çok iyi çalışıyor. Fitocracy ve Twitter kullanmıyorum ama Google şeyleri ve Facebook sorunsuz. Hardware rendering açtıysanız OpenGL olarak kullanın ya da kapatın. Opera 12'nin ara versiyonlarında sağlamlaştıracaklar onu.
throine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 11.64'e geri döndüm dayanamadım. bir kaç site hiç yüklenmiyordu.
throine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 opera.com da eski versiyonlar var.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 http://www.kogan.com/au/blog/new-internet-explorer-7-tax/
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 kullandığım o kadar süre sonunda ilk kez opera beni downgrade için bu kadar zorladı. mecburen 11.64'e döndüm. opera'yı taskbar'a atıyorum, bişeylerle uğraşıp geri açıyorum hop crash. günde 10 kere crash görmeye başlayınca artık çok can sıktı. 11.64'de hiç olmazsa 2 ayda bir falan oluyor. dur aklıma gelmişken auto-update'i de kapatayım da iki gün sonra yeni versiyon var diye ağlamasın.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Opera tam düzeldi diye umarken iyice kötüleşti ya. Firefox ile mutluyum şu anda. Opera'nın özelliklerini aradığım oluyor ama o kadar da kötü değil.
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 FF'i firebug'dan dolayı kullanıyorum, dragonfly o kadar rahat gelmiyor anlık edit'ler için. baya uğaşmıştım bi ara opera'daki alışkın olduğun yapıya çevirmek için, tab scope, speed dial falan kurdum da işte bi private browsing bi de tab stack çok büyük eksik. neyse bakalım 11.64 iyi. 12ye üç beş güncelleme gelsin yine yükseltirim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 tab groups kullanıyorum ama aybı sry degil iste. 12.1 ile filan adamm olur diye umuyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 çok ilginç ki bende hiç sorun çıkartmıyor bu versiyon. ??
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Başta bende de çıkarmıyordu, sonra yavaş yavaş çıkarmaya başladı. Pluginler bozuldu, bazı siteler bozuldu, çökmeye başladı. Tüm izlerini kaldırıp tekrar yükledim ama düzelmedi, anlamadım. Firefox'un da yeni Android versiyonu çıkmışken ona geçtim, gördüğüm en iyi senkronizayson var şu anda, Opera'nın yaptıklarına ek olarak açık tabları ve şifreleri de senkron ediyor ve eklentileri var. Adblock Plus yükleyebildim.
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 GERGE said: Başta bende de çıkarmıyordu, sonra yavaş yavaş çıkarmaya başladı. Pluginler bozuldu, bazı siteler bozuldu, çökmeye başladı. aynen öyle oldu. neyse bakalım, minor update'lere bakıcaz artık.
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 format attım ilk işim gene opera kurmak oldu. mouse imleci operanın üzerindeyken görünmez oluyor, hareket ettirince beliriyor durunca tekrar kayboluyor. ne masaüstünde ne explorer da nede herhangi biyerde bu sorun yok sadece opera da. nedendir bilen varmı abi. kaçyıllık alışkanlığımı değiştirmkte istemiyorum. yıllardır biriken yerimleri, notlar falan var onlarsız yapamam. üye olduğum sitelerin şifrelerini hatırlamıyorum bile opera benim yerime hatırlıyordu onlarsız neyaparım. bi el atın be üsdtadlar.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 flash ile alakalı sitelerde saçmalamaya başladı bende opera. youtube dısında ki video sitelerini falan açmıyor mesela facebook applerde oyunlarda loading yapıo yapıo error verio yükleme bitmiyor falan bazen hic bişi açmıo flash vs olan yerler bembeyaz kalıo bazen komple kilitlenio opera nasıl durduk yere bozulur ki bu az kaldı silicem o derece sinir bozucu
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Flash ve yavaşlık sorunlarından bıkıp, chrome'a 3 günlük geçişimi bugün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım. Seni her halinle kabul ediyorum opera. İnanıyorum ki eski mutlu günlerimize tekrar döneceğiz sevdiceğim. Senin varlığına hasret kaldığım şu 3 günlük süreçte, hep seni düşündüm, dinlediğim şarkılarda hep sen vardın. Benden sana gelsin <3 Sensiz ben nefes alamam. Buralarda hiç duramam. Tek başıma yalnız kalamam. Senin kokunu özledim. Hep yollarını gözledim. Götür beni gittiğin yere.... Dipnot: 12.10 sürümü çıkmış bu arada. Aynı sorunlar devam ediyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 12.50 bekliyorum ben. Geri dönmeyi o zaman deneyeceğim.
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 12.10 update'i çıktı yükledim. jpeg açtığım herşey bozuk çıkıyo resmen. aynı sorunu yaşayan varmı ?
LethE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bozuk cıkıyo derken kalitesi düşük blocky vs ise turbo açık olmasın?
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 yok opera forumlarında da doğruladım bu olayı. normalde operayı sürekli zoom %140 şekliyle kullanıyorum, açılan resimler normalde sayfaya sığdırılacağı yerde %100 lük zooma göre ayarlanmış oluyor. saçma bi görüntü çıkıyo sonuçta. eskiden düzgün çalışırdı bozmuşlar...
Öne çıkan mesajlar