kumathros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Maksimum 30k fiyatlı 0 araba almayı düşünüyorum. Chevrolet Aveo ve Seat Ibiza arasında gelip gidiyorum. Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 temiz sevişilmemiş, sigara içilmemiş 2.el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 İbizanın boşu da çok boş be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 o paraya en dolu punto alırsın sadece. ikinci el düzgün bişey al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bi ara tvde 29küsüre vw polo diyodu tabiiki boşu için ama.Sonuçta vw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 çok boş o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ya şu dolar yükselmeden önce salaklık etmeyip chervolet cruze alaydım keşke :S o zamanlar 30k'ya güzel dolu cruze bulunuyordu. şimdi çoştu gitti cruze ls'lerin fiyatları ama çok güzel arabalar lan, görünüşü acayip hoşuma gidio. bi de wtcc fln takip ettiğimden olsa gerek ordan da bi yakınlık var cruze'lara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Abi eski cruzelar kötüydü.Gitmiyodu 1.6 araba, gitmemesine rağmen çok yakıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 aynen çok yakıyorlar işte en büyük kötü yanı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bu arada ben ağustosta aldım 29kya opel corsa memnun muyum? Evet memnunum.Az yakıyo çok kaçmıyo. Zaten düşündüğün arabalar da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 benimde öyle olcak heralde ya temizinden bi corsa alacam yeni kasalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 punto al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 micra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Arkadaşım yeni Aveo aldı, inanılmaz güzel. Eski kasa ile arasında resmen uçurum var. 2012 model Aveo'ya git bak, beğenmezsen parasını ben vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 punto yada polo al bencede punto 1.3 MULTIJET 2012 36 milyar'dan fln. başlıyor ama sen bu arabayi gittiği yere kadar kullancaksan wv'e girme bence derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dartanian said: Bu arada ben ağustosta aldım 29kya opel corsa memnun muyum? Evet memnunum.Az yakıyo çok kaçmıyo. Zaten düşündüğün arabalar da öyle. bana bi ulaş mesaj kutun dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 opel corsa.. hiç şaşma bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 dacia ların 4x2 jeepleri var. 4x2 olduğundan vergiside yüksek değil.En azından jeep'e biniyorum dersin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 0 fiesta ya da 2008 focus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar