Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O inşaatı yapanlar sizin öğrencileriniz


mani

Öne çıkan mesajlar

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1070031&Date=19.11.2011&CategoryID=78

said:
Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: "Depremle ilgili TV'de hocalar çıkıyor; 'Şöyle oldu böyle oldu' diyorlar. Bu inşaatı yapanlar sizin öğrencileriniz. Onlar yaptılar bunu. İlla fatura kesecek birilerini aramanın anlamı yok. Deprem için İstanbul hazırlıklı değil. Diğer şehirler de hazırlıklı değil. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı kurmak istememin tek nedeni bu. Şimdi 'rant' diyorlar. Eline diline dursun. Bu binaların altında insanlar kalırsa bunun bedelini neyle ölçeceksin? Şehirlerin de insanlar üzerinde hakkı vardır.


Şimdi üniversite hocalarına bok atma ayaklarını kaydırma sırası geldi. Yakında engel olarak gördüğü, yok edilmesini düşündüğü mühendis ve mimarlar odalar birliğine sıra geldi herhalde.

Kimse sormuyor kendisine tabi eski Erciş belediye başkanı olan Fatih Çiftçi yolsuzluk iddialarından milletvekili olduktan sonra kurtuldu. Utanmadan bu adam nasıl halen milletvekili diye.

20 senedir kendi zihniyeti İstanbul'u yönetiyor. Yıksaydınız paşam binaları. Yapsaydınız denetimleri. Kim tuttu elinizden ? Sağa sola bina dikerken, alışveriş merkezi yaparken, 3km içinde 3 tane devasa alışveriş merkezi yaparken kimse elinizi kolunuzu bağlamıyor. Depremden korunmak için tedbir aldığınız zaman mı bağlanacak o eller kollar ?

Millete aptal denince kızılıyor. Bir ülkenin başbakanı insanların yüzüne baka baka bukadar açık yalan söylüyor, doğruları çarptırıyorsa aptal az bile kalıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnanamıyorum ben artık ya. Nasıl bir yüzsüzlüktür ki bu. Deprem parasını harcıyorsun duble yollara göreve geldiğinden beri bas bas bağrıyorlar 2 tane büyük deprem yaşanıyor. Hala önlem alınmıyor ve kalkıp o inşaatı yapanlar sizin öğrencileriniz diyor.

Değil onlar öğrenci. Laz müttehait kavramını bitir sen önce.
En sevdiğin görgüsüz zengin yalakası çıkıp televizyonlarda zamanında ben de kumdan bina yaptım diyebiliyor. Sen çıkıp bu adama laf söylemek yerine prof.lara nasıl bok atarım çabasına giriyorsun.

Yahu hala bu adamı savunuyorlar hala.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...