Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 evcil hayvanla yabani hayvanları karşılaştırmak da iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 evcil olmaması lzım onların diorz işte bizde. bi rot bi kurtu parçalayabiliosa, kurt evcil hayvan deilde rot evcilse bu işte bi terslik vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 evcil işte onu insanoğlu evcilleştirmeden önce düşünecekti onu geçmiş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Suark said: evcil olmaması lzım onların diorz işte bizde. bi rot bi kurtu parçalayabiliosa, kurt evcil hayvan deilde rot evcilse bu işte bi terslik vardır. kangal da kurt boğuyor , onlarda yasaklansın git bi köye bakalım kangal kovalasın seni napıyor izinsiz girersen biryere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 senin karşılaştırmalardan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Karea said: Suark said: evcil olmaması lzım onların diorz işte bizde. bi rot bi kurtu parçalayabiliosa, kurt evcil hayvan deilde rot evcilse bu işte bi terslik vardır. kangal da kurt boğuyor , onlarda yasaklansın git bi köye bakalım kangal kovalasın seni napıyor izinsiz girersen biryere ne olursa olsn ben geri vtessiz kangal görmedim ama geri vitessiz pit,dogo, gördüm, görüyoruz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Karea said: Suark said: evcil olmaması lzım onların diorz işte bizde. bi rot bi kurtu parçalayabiliosa, kurt evcil hayvan deilde rot evcilse bu işte bi terslik vardır. kangal da kurt boğuyor , onlarda yasaklansın git bi köye bakalım kangal kovalasın seni napıyor izinsiz girersen biryere e kangalda avcil hayvan sayılmasın? abi elden koldan büyük köpekler evcil sayılmasın yani bu kadar basit. Ha köy ortamı ayrıdır şehir ortamı ayrıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 toggie said: Karea said: şimdi yukardaki pkk örneğinden gidelim pkk napıyor çocukları alıp beyin yıkayıp eğitip salıyor güneydoğuya yıkın yakın terör estirin diye aynı şekil sende köpeği piskopat yapabilirsin ama o çocukları kurtarıp eğitip topluma da kazandırabilirsin aynı seyi aslan icin de yapabilirsin. al kucukken adam gibi besle. ya da ne bileyim kar leoparı falan, seklin olur hem bembeyaz hayvan. karıya kıza hava atarsın. ama evinde aslan ya da leopar besleyen yok. neden olmadıgını biliyosunuzdur herelde? aradaki farkı anlamayacak kadar kimsenin akılsız oldugunu dusunmuyorum. anlamamıs gibi yapıyorsunuz ama kusura bakmayın sizin karsınızdakiler de salak degil. aslan almak hayalim ya.bizim kedi bile boğuşurken sert hamle yapıyor.aslan herhalde oyun amaclı bi tokat atsa direk komalığız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ya her cins bir amaç uğruna evcilleştirilmiştir süs köpeği vardır çobanı vardır guardı k9 u vardır hepsine amacı doğrultusunda eğitim verilir , guard k9 vs yaptırcaksanız yada sahiplencekseniz profesyonel eğitim önerilir kalkıp da yasaklansın demeden önce gidin okuyun öğrenin biraz birisi kalkıp da eğitmedi köpeği kafasına göre ona buna saldırttı diye yargılamayın hayvanları o senin evcil kategorisine sokabileceğin golden ı yada benzerlerini öyle bi piskopat yaparım ki ben 3 gün sonra oda yasaklansın buda diye forum forum dolaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi işte belli bi büyüklüğün üstündeklileri evcil almıcaksın. Golden kocaman hayvan zaten ne evcili? İki seçenek var burda, ya hayvanlara ceza verilicek suç işlediklerinde ( ki bence hayvanlar akıllı deiller ve bu yüzden sahiplerine de ceza verilmeli ) ya da yasaklıcaksın. Zaten şehirde kocaman köpek beslemek hayvana eziyet ya. yazık yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 arkadaş en kral goldenını saldırt bana ne olacak? yani bu hayvanın potansiyeli ne bunu söyle. birde random bir dogo yada pitbull düşün. aynı şey mi bu? bırak ya cevap veriyorum birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 X köpeği, eğitimsiz > belki ısırır. Pitbull, eğitimsiz > öldürür. Pitbull, eğitimli > eğitimli X köpeği kadar olur, kafası bozuk olmasa iyi ama. Kendin söylüyorsun eğitilmemiş diye. İyi ama diğer köpekler eğitimsizken etrafındaki herkese improved initiative atan D&D canavı RP'si yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 olayda köpek değil köpeğin "kullanılış şekli" silah olarak yorumlanmış yani adama yastıkla saldırsa adam tökesleyip düşüp ciddi yaralansa yastık için de aynı durum sözkonusu olacaktı ilk 2 sayfayı okudum arada başkası da aynı yorumda bulunduysa özürlerden bir çelenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 @ AtlaraFisildayan seni kaale almıyorum git atlara fısılda sen konuya gelirsek pitbulu rottu dobermanı vs herşeyi de yasaklasan o kafada bir insan illaki piskopat yapıcak bir cins bulur , sahibinin kafasında bitiyor olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 GERGE said: X köpeği, eğitimsiz > belki ısırır. Pitbull, eğitimsiz > öldürür. Pitbull, eğitimli > eğitimli X köpeği kadar olur, kafası bozuk olmasa iyi ama. Kendin söylüyorsun eğitilmemiş diye. İyi ama diğer köpekler eğitimsizken etrafındaki herkese improved initiative atan D&D canavı RP'si yapmıyor. abi ilk sayfalarda biryerde zaten bu hayvanı alabilecek insanların nasıl olması gerektiğini anlattım bi postta gereksiz ortadan dalmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bilader sen köpeği çağırda o okusun/yazsın. golden retriever la sen nasıl manyak bir köpek yaratabilirsin bunu söylesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi şimdi şöyle bir şey var, hiç bir konu hakkında fikrin yok. köpeklerden nefret ettiğin için rage e girmişsin. azıcık youtube a bak, komşumun golden ı koruma eğitimi almıştı mesela. köpek yere basıyordu resmen, inanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bu arada şu konuda köpek beslememiş olup da pitbullun doğası gereği vahşi olduğuna inanan dobermanların beyinlerinin büyüyerek kafataslarını çatlatyığına da inanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 pitbull vahşi değilmi şimdi? kendi haline bıraksak sıradan diğer köpekler gibimi davranacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 kendi halinde bırakılmış pitbull göremedim malesef ama apaçi tipli insanların elinde vahşileştirilmiş terrier kırması bile gördüm, hemen arkamızda ünalanda onun yanında çok oyuncu sakin ve komutalrı yerine getiren 3 farklı pittbull gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 9 sayfa kopek muhabbeti, hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 BabacumMostors said: bu arada şu konuda köpek beslememiş olup da pitbullun doğası gereği vahşi olduğuna inanan dobermanların beyinlerinin büyüyerek kafataslarını çatlatyığına da inanmıştır kopek besledim hala da besliyorum. tanımadıgın insanlara karsı bilmis tavırlar sergilemesen? pitbull dogası geregi diger kopeklere nazaran daha vahsi bir hayvandır. yapısında var saldırganlık. sahibi olacak olan sut kuzusu da yapabilir, canavar da. insanların kopekleri beslemesindeki amacın genel anlamda arkadas olmaları oldugunu dusunursek bu hayvanların cok buyuk bir kısmı tabi ki egitimsiz. pitbull besleyene egitimi de zorunlu kılınırsa yasak belki kalkabilir. ama kendi sahibini bile oldurebilecek bir yapıya sahip bir hayvan, insan hayatını tehliye attıgı surece mumkun oldugu kadar insanların arasında uzakta yasamalı, yasatılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 En iyisi kedi abi. Öldüreni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 pitbull ile gezeni dizinden vurmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar