Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek silah sayıldı

Myshkin

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

evcil olmaması lzım onların diorz işte bizde.
bi rot bi kurtu parçalayabiliosa, kurt evcil hayvan deilde rot evcilse bu işte bi terslik vardır.

kangal da kurt boğuyor , onlarda yasaklansın
git bi köye bakalım kangal kovalasın seni napıyor izinsiz girersen biryere
Sosyal ağlarda paylaş

Karea said:

Suark said:

bi rot bi kurtu parçalayabiliosa, kurt evcil hayvan deilde rot evcilse bu işte bi terslik vardır.

ne olursa olsn ben geri vtessiz kangal görmedim ama geri vitessiz pit,dogo, gördüm, görüyoruz da.
Sosyal ağlarda paylaş

Karea said:

Suark said:

e kangalda avcil hayvan sayılmasın? abi elden koldan büyük köpekler evcil sayılmasın yani bu kadar basit. Ha köy ortamı ayrıdır şehir ortamı ayrıdır
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Karea said:

şimdi yukardaki pkk örneğinden gidelim
pkk napıyor çocukları alıp beyin yıkayıp eğitip salıyor güneydoğuya yıkın yakın terör estirin diye

aynı şekil sende köpeği piskopat yapabilirsin

ama o çocukları kurtarıp eğitip topluma da kazandırabilirsin

aynı seyi aslan icin de yapabilirsin. al kucukken adam gibi besle. ya da ne bileyim kar leoparı falan, seklin olur hem bembeyaz hayvan. karıya kıza hava atarsın.

ama evinde aslan ya da leopar besleyen yok. neden olmadıgını biliyosunuzdur herelde? aradaki farkı anlamayacak kadar kimsenin akılsız oldugunu dusunmuyorum. anlamamıs gibi yapıyorsunuz ama kusura bakmayın sizin karsınızdakiler de salak degil.

aslan almak hayalim ya.bizim kedi bile boğuşurken sert hamle yapıyor.aslan herhalde oyun amaclı bi tokat atsa direk komalığız sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

ya her cins bir amaç uğruna evcilleştirilmiştir

süs köpeği vardır çobanı vardır guardı k9 u vardır

hepsine amacı doğrultusunda eğitim verilir , guard k9 vs yaptırcaksanız yada sahiplencekseniz profesyonel eğitim önerilir

kalkıp da yasaklansın demeden önce gidin okuyun öğrenin biraz

birisi kalkıp da eğitmedi köpeği kafasına göre ona buna saldırttı diye yargılamayın hayvanları

o senin evcil kategorisine sokabileceğin golden ı yada benzerlerini öyle bi piskopat yaparım ki ben 3 gün sonra oda yasaklansın buda diye forum forum dolaşırsın
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte belli bi büyüklüğün üstündeklileri evcil almıcaksın. Golden kocaman hayvan zaten ne evcili?

İki seçenek var burda,
ya hayvanlara ceza verilicek suç işlediklerinde ( ki bence hayvanlar akıllı deiller ve bu yüzden sahiplerine de ceza verilmeli )
ya da yasaklıcaksın.

Zaten şehirde kocaman köpek beslemek hayvana eziyet ya. yazık yav
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
X köpeği, eğitimsiz > belki ısırır.
Pitbull, eğitimsiz > öldürür.
Pitbull, eğitimli > eğitimli X köpeği kadar olur, kafası bozuk olmasa iyi ama.

Kendin söylüyorsun eğitilmemiş diye. İyi ama diğer köpekler eğitimsizken etrafındaki herkese improved initiative atan D&D canavı RP'si yapmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

X köpeği, eğitimsiz > belki ısırır.
Pitbull, eğitimsiz > öldürür.
Pitbull, eğitimli > eğitimli X köpeği kadar olur, kafası bozuk olmasa iyi ama.

Kendin söylüyorsun eğitilmemiş diye. İyi ama diğer köpekler eğitimsizken etrafındaki herkese improved initiative atan D&D canavı RP'si yapmıyor.

abi ilk sayfalarda biryerde zaten bu hayvanı alabilecek insanların nasıl olması gerektiğini anlattım bi postta

gereksiz ortadan dalmayın
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

bu arada şu konuda köpek beslememiş olup da pitbullun doğası gereği vahşi olduğuna inanan dobermanların beyinlerinin büyüyerek kafataslarını çatlatyığına da inanmıştır

kopek besledim hala da besliyorum. tanımadıgın insanlara karsı bilmis tavırlar sergilemesen?

pitbull dogası geregi diger kopeklere nazaran daha vahsi bir hayvandır. yapısında var saldırganlık. sahibi olacak olan sut kuzusu da yapabilir, canavar da. insanların kopekleri beslemesindeki amacın genel anlamda arkadas olmaları oldugunu dusunursek bu hayvanların cok buyuk bir kısmı tabi ki egitimsiz. pitbull besleyene egitimi de zorunlu kılınırsa yasak belki kalkabilir. ama kendi sahibini bile oldurebilecek bir yapıya sahip bir hayvan, insan hayatını tehliye attıgı surece mumkun oldugu kadar insanların arasında uzakta yasamalı, yasatılmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...