roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 abi bilmiyorum... sonuçta herif iptal. o en sonda elleriyle kapıyı araması, herifin de soğukkanlılıkla adamı izlemesi beni inanılmaz rahatsız etti ki atlaya atlaya izledim ben de dayanamıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 gozunu oysalar sakin sakin karsindakini ittirip yuriye yuriye gidemezsin heralde. gerci o da orda yattigina gore normal tepkiler vermesini beklememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 o hastane yönetimine ne diyim ben. dakikalarca bağırmıştır adam yardım için, kimse duymuyor mu? orada görevli yok mu? o kamerayı oraya "hastalar ilginç saldırılar falan yaparsa medyaya yollarız hacı" diye mi koymuşlar? ayıp yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 yine de on numara korku filmi footage olur bundan. horror direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 of.. merakıma yenildim ve açık ara şu ana kadar izlediğim en rahatsız edici videoydu. meh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ahmedinejad said: o hastane yönetimine ne diyim ben. dakikalarca bağırmıştır adam yardım için, kimse duymuyor mu? orada görevli yok mu? o kamerayı oraya "hastalar ilginç saldırılar falan yaparsa medyaya yollarız hacı" diye mi koymuşlar? ayıp yahu. Odalar ses geçirmiyo ki :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Phlox said: of.. merakıma yenildim ve açık ara şu ana kadar izlediğim en rahatsız edici videoydu. meh ya. en az 200 250 iq um var galiba ya ama innnanılmaz merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 abi ne malsınız hem izliyonuz hem yorum yapıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Yönetmen, sinemacı falan olsam 10 tane deliye gopro'ları takar salarım bu hastanenin içine, muhteşem görüntüler çıkar muhtemelen. Herkesin merak ettiği bir şey olsa gerek o hastanenin içinde nooluyo ne bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ben başını izledim gerçek değil yaa diyip kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 napae said: ahmedinejad said: o hastane yönetimine ne diyim ben. dakikalarca bağırmıştır adam yardım için, kimse duymuyor mu? orada görevli yok mu? o kamerayı oraya "hastalar ilginç saldırılar falan yaparsa medyaya yollarız hacı" diye mi koymuşlar? ayıp yahu. Odalar ses geçirmiyo ki :s e kapıyı açıp çıkıp gitmedi mi adam? o kadar ses yalıtımı yoktur ya odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 aptalliga bak lan bari, ayni oda icinde kalan akil hastalarina kelepce takarsin en fazla iki adim atabilir fazla uzaklasamaz yataktan. ayni oda icine iki akil hastasi koyup nasi olay cikmaz diye bekliyorsunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 E kapıyı açıp çıktıktan sonra geliyo işte adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 En sonunda adamlar gelip diğer herifi de bağlıyorlar. Cidden anlam veremiyorum. Bu derece kafayı yemiş adamların, 3x3'lük bir hücrede ot gibi yaşamasının kime ne faydası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ben pek etkilenmedim ama üzüldüm, ama kötü bi olay gözleri zarar gören adam hem gözlerini kaybedebilir hem psikolojisi iyice bozulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hiç bi ciddi haber sitesinde yok haber. belki hep oluyo böyle şeyler de görüntü felan sızmadığı için duymuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ben izledim ama etkilenmedim yav. baliklama atlayip beynini yaran cocuk etkilemisti beni en son. sanirim insan yakin olabilcek seylerden korkuyor. yabancilara yakin uatan insanlar korkmusesela bundan. ben de denize baliklama atlayan biri olarak fena olmustum vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 akil hastanesine yakisir bir hareket olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Hangi akla hizmet ağır derecede şizofren olan bi adamla aynı odaya koyuyolar onu anlayamadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 deli deliyi görünce abasını saklar demişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 belkide o an ağırlaştı. öncesinde ağır değildi. yoksa koymazlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 adam annesini babasını kesmiş bi herifmiş denilenlere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ağır olmasa yatırmazlar zaten hastaneye diye düşünüyorum. İlaçlarla hafifletilebiliyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 adam annesini babasını kesmeden öncede raporluymuş cezai ehliyeti yokmuş. http://www.dha.com.tr/sakarya-nin-sapanca-ilcesi-nde-anne-ve-babasini-bicakladi--flashaber_160392.html ha yok bu gözü oyulan adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 oha a oha nasıl o kadar bağrışmaya tepelenmeye gelmez bi görevli ya. tek kişilik de değilki oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar