Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bakırköy ruh ve sinir'de inanılmaz olay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bilmiyorum... sonuçta herif iptal. o en sonda

elleriyle kapıyı araması, herifin de soğukkanlılıkla adamı izlemesi

beni inanılmaz rahatsız etti ki atlaya atlaya izledim ben de dayanamıyorum çünkü.
Mesaj tarihi:
o hastane yönetimine ne diyim ben.

dakikalarca bağırmıştır adam yardım için, kimse duymuyor mu? orada görevli yok mu?

o kamerayı oraya "hastalar ilginç saldırılar falan yaparsa medyaya yollarız hacı" diye mi koymuşlar?

ayıp yahu.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

dakikalarca bağırmıştır adam yardım için, kimse duymuyor mu? orada görevli yok mu?

o kamerayı oraya "hastalar ilginç saldırılar falan yaparsa medyaya yollarız hacı" diye mi koymuşlar?

ayıp yahu.

Odalar ses geçirmiyo ki :s
Mesaj tarihi:
Yönetmen, sinemacı falan olsam 10 tane deliye gopro'ları takar salarım bu hastanenin içine, muhteşem görüntüler çıkar muhtemelen. Herkesin merak ettiği bir şey olsa gerek o hastanenin içinde nooluyo ne bitiyo.
Mesaj tarihi:
napae said:

ahmedinejad said:

ayıp yahu.

Odalar ses geçirmiyo ki :s

e kapıyı açıp çıkıp gitmedi mi adam? o kadar ses yalıtımı yoktur ya odada.
Mesaj tarihi:
aptalliga bak lan bari, ayni oda icinde kalan akil hastalarina kelepce takarsin en fazla iki adim atabilir fazla uzaklasamaz yataktan.

ayni oda icine iki akil hastasi koyup nasi olay cikmaz diye bekliyorsunki.
Mesaj tarihi:
ben izledim ama etkilenmedim yav. baliklama atlayip beynini yaran cocuk etkilemisti beni en son. sanirim insan yakin olabilcek seylerden korkuyor. yabancilara yakin uatan insanlar korkmusesela bundan. ben de denize baliklama atlayan biri olarak fena olmustum vaktinde.
Mesaj tarihi:
adam annesini babasını kesmeden öncede raporluymuş cezai ehliyeti yokmuş.

http://www.dha.com.tr/sakarya-nin-sapanca-ilcesi-nde-anne-ve-babasini-bicakladi--flashaber_160392.html

ha yok bu gözü oyulan adammış.
  • Yeni Oluştur...