Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox One - Television and Sports!

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

o linklediğim sitede xboxone'ı UK tanıtsan bile kullanamazsın yazıyor. ms belirtmiş ama haberin tarihi haziran şu an değişmiş de olabilir.

The Verge’s correspondence with Microsoft seems to imply that users in any country not listed will be unable to use the Xbox One, even if they use a foreign account.
Sosyal ağlarda paylaş

performans derken farklı birşey mi denmek isteniyor anlamadım.
donanım incelemesi yapan oluşumların karşılaştırması var donanım olarak ps4 xbox tan %50+ daha güçlü.bf4 dışında 1080p olmayan oyunu yok o da 900p. 720p değil.

ps4 ün power tuşuna bastıktan sonra açılması 20 sn xbox ın 1 dk 10 sn.harddisk e oyun yüklemesi ps4 te 4-5 dk xbox ta 10-25 dk (cod:ghost 26 dk da yükleniyormuş) işletim sistemi daha hızlı menüler daha hızlı ps4 te.web browser ps4 te daha hızlı.

performans diyince benim aklıma bunlar geliyor.bunlar gözle görülecek farklar.40+ inç tv de 720p ile 1080p farkını anlamak için bu işleri bilmeye gerek yok.

işin ilginç tarafı tv girişi hariç xboxta olan şeylerden fazlası ps4 te de var ama oyuncular için özel ürettik tarzı pazarlamayı fazla abarttılar sanırım.bilinmiyor.netflix falan xbox a özel sanılıyor.ps4 te netflix bedava.xbox ta gold üyesi olunması lazım.

görüntülü chatte var.adamlar share diye buton eklemiş gamepad e oynadığın her oyunu canlı yayınlıyabiliyor arkadaşına gösterip kendine oyununa bir tuşla davet ediyorsun.

xbox almayı düşünen varsa yönlendirebilirim.1500 liraya alınıyormuş pal xbox one :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...