Seru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 o linklediğim sitede xboxone'ı UK tanıtsan bile kullanamazsın yazıyor. ms belirtmiş ama haberin tarihi haziran şu an değişmiş de olabilir. The Verge’s correspondence with Microsoft seems to imply that users in any country not listed will be unable to use the Xbox One, even if they use a foreign account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 JestersTear said: Kinect var bi kere, PS 4'ün tırt kamerasının yanında gerçek eğlence sunabilen hatta evde bir kaç arkadaşınla birlikte eğlenmeni sağlayabilen bir cihaz. Bunu vaadeden Ama bunu sunan Kinect di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 şu gerizekalı aleti feature olarak sürmeleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Nesi gerizekalı ya gayet şirin dansedilmiş işte asfdshdfsjhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 performans derken farklı birşey mi denmek isteniyor anlamadım. donanım incelemesi yapan oluşumların karşılaştırması var donanım olarak ps4 xbox tan %50+ daha güçlü.bf4 dışında 1080p olmayan oyunu yok o da 900p. 720p değil. ps4 ün power tuşuna bastıktan sonra açılması 20 sn xbox ın 1 dk 10 sn.harddisk e oyun yüklemesi ps4 te 4-5 dk xbox ta 10-25 dk (cod:ghost 26 dk da yükleniyormuş) işletim sistemi daha hızlı menüler daha hızlı ps4 te.web browser ps4 te daha hızlı. performans diyince benim aklıma bunlar geliyor.bunlar gözle görülecek farklar.40+ inç tv de 720p ile 1080p farkını anlamak için bu işleri bilmeye gerek yok. işin ilginç tarafı tv girişi hariç xboxta olan şeylerden fazlası ps4 te de var ama oyuncular için özel ürettik tarzı pazarlamayı fazla abarttılar sanırım.bilinmiyor.netflix falan xbox a özel sanılıyor.ps4 te netflix bedava.xbox ta gold üyesi olunması lazım. görüntülü chatte var.adamlar share diye buton eklemiş gamepad e oynadığın her oyunu canlı yayınlıyabiliyor arkadaşına gösterip kendine oyununa bir tuşla davet ediyorsun. xbox almayı düşünen varsa yönlendirebilirim.1500 liraya alınıyormuş pal xbox one :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Güzel kardeşim bir sürü review sitesi performans ve oyun testleri yayınlandı, hepsinin de ortak kanısı Normal bizim gibi oyuncuların oyun oynarken 2 konsol arasındaki teknik farkları anlamasının çok zor olduğu şeklinde. Ben incelemelere güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 incelemelere guven olmaz ama abi. Cogu site ama cogu site para icin degistiriyor. Engadget bunlardan biri. Apple productlara hotlediler apple parayi basinca bunlara en iyi secim oldu gene. Jester umarim microsoftla bir iliskin vardir ne bileyim msp falansindir. Yani bedava boyle yaziyorsan yazik sana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yazık bana öyle mi? bence diablo 3 gibi iğrenç bi oyunu o kadar uzun saatler boyunca oynadığın için sana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Birinin donanımı daha iyi olduğundan ileride daha kaliteli oyun basabilirken öbürünün marşı patlayıp serinin yeni oyunlarını sadece daha fazla parlama efektiyle basmaya başlayınca anlaşılır ne kadar fark olduğu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 JestersTear said: yazık bana öyle mi? bence diablo 3 gibi iğrenç bi oyunu o kadar uzun saatler boyunca oynadığın için sana yazık. yok abi d3 cok az oynadim ben title eski geyikten kalma. toplam oynama saatim 60 gecmez yani. bisey kotu olunca fani olsam bile kotu diyebilenlerdenim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 adam troll bence yoksa herşey böyle gözönündeyken halen naif naif yazması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 xbox defence force turkish damage control unit adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 xboxı savunmak trollükse ben trollüm argadaaaşşşh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ÇOK SÜPER EXCLUSIVELER ÇIKIYOR BEYLER SAKIN KAÇIRMAYIN http://www.gamespot.com/reviews/powerstar-golf-review/1900-6415579/ http://www.gamespot.com/reviews/zoo-tycoon-review/1900-6415578/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 JestersTear said: xboxı savunmak trollükse ben trollüm argadaaaşşşh sakin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 telnedim said: ÇOK SÜPER EXCLUSIVELER ÇIKIYOR BEYLER SAKIN KAÇIRMAYIN http://www.gamespot.com/reviews/powerstar-golf-review/1900-6415579/ http://www.gamespot.com/reviews/zoo-tycoon-review/1900-6415578/ zoo tycoon guzel duruyor lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Şu anda Shopto isimli alışveriş sitesinde Xbox One'ın satışları PS4'ü geçmiş durumda. Düzeltme: pre-orderları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 nerden baktin abi ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Top Pre-Orders diye bölümü var anasayfada gözüküyor sıralama yapmışlar orada işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi ayni listede 4 farkli ps4 bundle var ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Farketmez B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 matematikle sorunun vr jester. 4 tane top 10 pre-order varsa toplaminin 1. gecme ihtimali buyuktur. Neyse benimkide spekulasyon sonucta release olsunlar bi gercek rakam ortaya cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 hayır bence senin sorunun var, sonuç itibariyle tam pre order rakamları yazmıyor yani bilemiyoruz. o 4 tane ps4 bundle'ının toplam miktarı 50 bin olabilir ve hala xbox one tek başına 80 bin olabilir, ihtimal dahilinde bunlar. sayıları salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Jester tam bi xboxçı ya ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 JestersTear said: o yuzden spekilasyon dedim ya kendiminkinede neyse http://www.engadget.com/2013/11/25/xbox-one-hardware-problem-free-game/ bunu iyi yapmislar. Sony yaptimi bilmiyorum ama amazon 120$ check mi ne vermisti sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar