mani Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bu arada o verge isimli siteden de bir review puanlaması koyalım ps 4: 7.7 xbox one: 7.8 http://www.theverge.com/products/playstation-4/6875 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 The vergeninkine baya gulmustum Karsi karsiya koyalim Xbox design = 6 Software = 7 Game Selection = 7 Controls = 8 Performance = 8 Heat/Noise = 8 total = 44 ort. 7.8 PS4 design = 8 Software = 6 Game Selection = 6 Controls = 9 Performance = 8 Heat/Noise = 8 total = 45 ort. = 7.7 1. WTF burda geliyor totalde daha fazla puan verdikleri bir alet nasil daha dusuk aliyor? 2. Software - Game Selection ne ya daha yeni cikmis konsollarda... Garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kanaat notu diye bişey var abi duymadın mı hiç? 2 konsolu da inceliyorsun, review yayınlıyorsun ilgili. Sonra bittikten sonra puanlama kısmında şöyle dönüp bir bakıyorsun hmm hangisi daha keyifliydi? işte o 0.1 puan bile olsa vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 JestersTear said: Kanaat notu diye bişey var abi duymadın mı hiç? 2 konsolu da inceliyorsun, review yayınlıyorsun ilgili. Sonra bittikten sonra puanlama kısmında şöyle dönüp bir bakıyorsun hmm hangisi daha keyifliydi? işte o 0.1 puan bile olsa vermişler. ahahah sacmalama abi business bu kanaat notu en fazla microsoftcugumuzun dolarlari basmasi ile olur. Bide software ve game selectioni cikar o listedende bak adamlarin verdigi puanlara. AHhahaha kanaat notuymus ilahi Jester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ABD bebeleri kanaatlerini tabii ondan yana kullanacak. En kötü 2 reklam alırlar o kanaat ile asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Game Selection ve Software'i zaten başa baş gitsin diye koymuşlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 e dizaynıda at, hiç bir türk dizaynı için konsol almaz. gene aynı sonuç çıkıyor işte, biri, birinden daha aşağı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bu arada geçenlerde baktığım ve buradan gördüğüm bir review siteside ps4ü game variety-choice gibi şeylerinden ötürü eleştirmişti ve not kırmıştı demek ki önemli bir hadise. bu reviewde de var aynı mevzu zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 al abi xbox one tutan mı var seni ? Al ve anlat bize nasıl kullandığını, kinectle muhabbetini. 100$ daha fazla vermenin getirisi nedir anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kanaat notu ne lan ilkokul mu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 jester microsoft türkiye xbox ürün müdürü olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 JestersTear said: e dizaynıda at, hiç bir türk dizaynı için konsol almaz. gene aynı sonuç çıkıyor işte, biri, birinden daha aşağı değil.Türkiye'de de milyon satacaktı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bu cihazlar en az 5 sene gidecek o sebeple ikisini de almak mantıklı zaman içerisinde. ilk ps4 alıp 1-2 sene sonra xbox kırıldığında xboxı da yanına eklemek sağlıklı olur. bide bu totoşlar türkiye'ye resmi olarak getirmiyorlar, kaçakçıların elinde heba oluyoruz xbox alacağız diye maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 tinu said: jester microsoft türkiye xbox ürün müdürü olabilir mi? yok değilim ama gurur duydum gurur bu mesajından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 amerikada degilsen xbox almanın olayı nedir cozemiyorum. amerikada acayip avantajlı evet cable box gibi kullanılıyo falan anlıyorum da. avrupa piyasası genel olarak playstationın elinde degil mi? thus daha cok playstation oyuncusu olmaz mı avrupada bu sayede daha guzel online oynanmaz mı ben mi hatalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 tinu said: jester microsoft türkiye xbox ürün müdürü olabilir mi? olabilir aslında çünkü bu adamların reelde neden hiç bir faaliyet yapmadıklarını açıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 amerikada da ps3 son donemde çok ciddi sandı. ms çantada keklik sanıyo amerika piyasasını fakat durum öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Şunu unutmamak gerekiyor ki dünyada en çok konsol satışlarının olduğu bölge North America, buradaki pazarda xbox'a ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bi avrupalı olarak media/tv ozelliklerinden faydalanamazken xbox one almanın olayı ne onu biri bana anlatsın istiyorum. 2 ay sonra para ayırabilirsem bunlardan birini alcam ve ps4 alırım gibi dusunuyorum. ama yine de bi tane konsol alıcam dogrusu olsun istiyorum. nedir yani avrupaya katkısı xbone ın? cunku nereye baksam. Xbone ın media ozellikleri daha iyi iste falan yazıyo. diger herseyi esit midir peki? ben NA ile oynamak istemiyorum ki zaten lag olur bilmemne olur dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 avrupa dediğin hangi ülke gardaş? istanbul da avrupa, paris de. avrupanın büyük ekonomilerinde bildiğim kadarıy xbox servisleri çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 istanbul iste. hangi ozelligi mesela calısıyo? ben gercekten yermek icin sormuyorum hakkaten merak ettigim icin soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kinect var bi kere, PS 4'ün tırt kamerasının yanında gerçek eğlence sunabilen hatta evde bir kaç arkadaşınla birlikte eğlenmeni sağlayabilen bir cihaz. Aynı zamanda skype video chat olayı falan cabası. Benim için extrası xbox'ın oyun kolunun çok daha rahat bir oyun oynama imkanı sunmasıdır. Bunların dışında software'da daha iyi olduğu bir çok review sitesi tarafından doğrulandı. Teknik anlamda bakıcak olursak iki konsol arasında biz oyuncular tarafından ayırt edilemeyecek kadar az fark var. Sonuç olarak iki konsol birbirine çok çok yakın puanlar aldı hep. Yukarıda yazdığım extralar sebebiyle de xbox one'ı tercih etmek doğru olacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 benim zerre umrumda değil istediğin şekilde konuşabilirsin xbox hakkında. :D http://thenextweb.com/microsoft/2013/06/14/if-youre-not-this-list-of-21-countries-you-might-not-get-to-use-the-xbox-one/ değişmediyse şöyle. görünüşe bakılırsa xbox live'i bile kullanamıyorsun dolayısıyla oyun bile açılmıyor, aktif olmuyor. yanlış varsa düzeltilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben şu anda ki xbox 360'ımı UK olarak kullanıyorum zaten, aynı şeyi yaptığında sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar