Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Onur ile Cenk aynı yaşta olmalı ama Onur bariz daha iyi, ondan Bjk'ya as kaleci olabilir yazdım. Hatta sanırım medyada haberi çıktıydı Bjk peşinde diye. Cenk çevik tamam ama sadece o kadarla olmuyor işte, neyse zaten hem Tolga'yı hem Onur'u elinde tutamayacak Ts, hem lüks olur hem de Onur yedekliği istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 aykut ve ufuk denmemiş hiç orkun uşak ise unutulmuş böyle efsane kaleciler nadir bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Bana kalırsa Tolga şu anda Onur'dan da iyi olabilir. Onur'un milli maçta yediği 2 hatalı golü unutamıyorum malesef =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Cenk de dün maçta kafayı direğe vurunca baya güldürdü sağolsun asdfsdgsd. Kaleci durduğu yeri bilmez mi lan koşup koşup direğe vuruyosun armut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 orda ben ayağını koydu arkasına o çarptı sandım ya. kafasını çarpsa yere yığılmazmıydı o pozisyonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Yok o kadar sert çarpmadı gördüğüm kadarıyla ama topa bakarken direğe girdiğini gördük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Holy said: Cenk de dün maçta kafayı direğe vurunca baya güldürdü sağolsun asdfsdgsd. Kaleci durduğu yeri bilmez mi lan koşup koşup direğe vuruyosun armut. demek ki o milli kalecimiz olacak, daha önce de önce Rüştü sonra Volkan gömmüştü kafayı direğe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar