yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 http://vimeo.com/32209118 bazıları çok bayık bazıları çok eğlenceli geldi nevi şahsıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 This video will be available for viewing shortly. yalan valla 1 saattir yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 aşırı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 dasaaa said: aşırı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 yeşil kareye basıp adamların diğer birbirinden berbat işlerine bakabilirsiniz. abartı yapmıyorum, bildiğin kötüler yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bu ne ya.adam ztn alyen tipli.birde böyle kötü şeyleri insanların huzuruna cıkarıyorsunuz.ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 O surat ne? Fazla sezyum mutasyona yol açmış... Ayrıca çok kötü abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Yaptıkları işlere biz göz attım da işleri hakikaten berbat, önüne gelen reklamcı zaten. Bir de film yapmışlar ki, es geçmek olmaz :) Filmi izleyebileceğiniz link; Moral Bozuklugu ve 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 kaan sezyum bu muymuş ya. lol. "kaan sezyum reklamda oynamış" densin fanları tarafından ilgi çeksin diye yapılmış sanırım. hadi neyse de bari aksan yapsalarmış hepsi birbirinin aynısı anlamsız şeyler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 şu yukardaki filmde rage quit atmıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Da Vinciye güldüm biraz da genel olarak felaket resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 kustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bone said: kaan sezyum bu muymuş ya. lol. "kaan sezyum reklamda oynamış" densin fanları tarafından ilgi çeksin diye yapılmış sanırım. hadi neyse de bari aksan yapsalarmış hepsi birbirinin aynısı anlamsız şeyler olmuş. abi "reklam için yapmışlar" deseydin bari ehueheh bu herifin medyada iyi bir gücü var öyle ettiği lakırdıları 10binlerce insna okuyor bakıyor rastgele bir tv kanalından daha iyi reytingi vardır belki özellikle bu reklamdaki ürünün hitap ettiği kesim düşünüldüğünde. insanlar default +1,2 pr skiliyle gelmiyor mu bu dünyaya yav, anlamanız lazım bu tip şeyleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 baya zorlama olmuş. telefon numaram: "1" güzel bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 "i m with 3000 işçi at giza piramiti" bu da güzel :D en kötüsüde edison. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 kaan sezyum'u severim de bu reklam serisi olmamış be hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Biraz fazla uzun olması dışında o kadar kötü değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 karısı öldüğünde fena pertlemişti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 biraz fazla uzun... ben tv izlemiyorum fakat bu reklamın her sahnesinin ayrı reklam olarak random şekilde karşımıza sürüldüğünü öngördüm, öyle değil mi yav? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 goldbären said: karısı öldüğünde fena pertlemişti:( karısı mı öldü? :( o yüzden mi tikleri var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 BiTcH_oFBaT said: goldbären said: karısı öldüğünde fena pertlemişti:( karısı mı öldü? :( o yüzden mi tikleri var acaba? yüz felci geçirmişti bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 geçen sene anevrizmadan mı ne öldü pat diye, tam tokat yani, iyi bile dayandı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar