Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 adam anti idra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 adam izmirli cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 evlilik teklifine bak ayının ya ahahaha MLG de.. ulan yı kızı yemege götür =P sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 oha evlilik teklifi sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Eternal said: evlilik teklifine bak ayının ya ahahaha MLG de.. ulan yı kızı yemege götür =P sdfsd Sevgilim MLG'de evlilik teklifinden başı dönmeyen biri olursa insta break up. Daha tutkulu bir event düşünemiyorum. Ya MMA üzdü ya. Boxer yenilince vengeance yerine yas tutmaya karar vermiş gibi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yarına çerez falan depoyu doldurmak lazım ya cok iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mc'nin idrayı yendiği kadar fener bile gs'yi yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ne bu oyman sozcukleri birlestirip düzgün bi kelime olusturma oyunumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 çok'u cıkarınca anlam kazanıo, bu arada aksam gs'ye kitlicez yala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Memphis said: çok'u cıkarınca anlam kazanıo, bu arada aksam gs'ye kitlicez yala yavaş kitleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 maçlar kaçta başlıyor bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 This Mlg in a Nutshell (reddit'ten) http://nukestarcraft.smugmug.com/Other/KICK-ASS/i-q4vNbL3/0/O/4-SENTRY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bu turnuva Blizzard'ın ağlayana meme vermeden önce metagame'in gelişmesine izin vermesi gerektiğini gösteriyor. Winner's bracketta son 4'ün 3'ü Protoss, dünyanın en iyi Terranlarının katıldığı turnuvada winner's bracketta Terran kalmadı. Irkların galibiyet oranına göre değişiklik yapmaya devam ederlerse her ay başka bir ırkın nerflendiğini/bufflandığını görmemiz gerekecek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Terranların hiçbirini protoss elemedi diye biliyorum yalnız. Zergler tamamen süpürdü mutalarla baseden çıkmaya cüret eden terranı, o yüzden taşaklı Toss'lar kapıya dayanınca gördüler patron kim. Bogulursunuz inşallah skill-fieldların içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Puma, Jinro, Keen ve Sjow'u Hero; MVP'yi MC; Ganzi'yi Gatored ve Oz yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 p'ler, p hariç kimseye elenmediler galiba. şaka gibi :D inanılmaz hızlı upgrade yapabiliyorlar artık ve upgrade farkı ciddi eziyor rakipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Önemli olan patch değil. Patchten önce de upgradeler aşağı yukarı aynı güçteydi, sadece çoğu kişi 2 forge'un gücünü kullanmıyordu. Patch gelince "aaa upgrade vardı dimi" dediler, fark bu. Aynı şey warp prism için de geçerli. Ekstra shield olmasaydı da bu turnuvada gördüğümüz bütün warp prism oyunları aynı etkiye sahip olurdu mesela. Sentry'le rampayı kapatma taktikleri shield buff'ıyla alakası yok ki, warp prism neredeyse hiç hasar almıyor zaten o durumlarda. Sorun Blizzard'ın neden yenildiğini düşünüp patchten önce çözüm bulmaya uğraşmak yerine dengesizlik diye ağlayanları ödüllendirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dün akşam 10dan sonra neler oldu beyler, şu maç çok iyiydi kesin izle dediğiniz flaan var mı. Şimdi oturup izleyeceğim gece maçlarını =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 mvp vs losira maçını seyrettim şimdi, inanılmaz maç olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hakkaten çok güzeldi ya tam çıkmadan önce onu izlemiştim tadı damağımda kaldı bütün gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Yav siz nasıl izliyorsunuz ben izleyemiyorum red stream'i açtığım zaman mesela bir yere getiriyorum 2-3 saniyeyi gösteriyor sonra mlg yükleme işareti çıkıyor bir daha da açılmıyor premium falan mı var sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Hayır. browserında, flashında falan bir sorun olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Uliking said: Yav siz nasıl izliyorsunuz ben izleyemiyorum red stream'i açtığım zaman mesela bir yere getiriyorum 2-3 saniyeyi gösteriyor sonra mlg yükleme işareti çıkıyor bir daha da açılmıyor premium falan mı var sizde?Control + f5 falan yapıp dene. Bende de öyle oldu birkaç kez, yenileyince düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 tosslar süpürmüş resmen yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar